caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a nic nie wiesz czy postępuje proces socjalizacji Miacha ze smycza? Quote
GoniaP Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Będę wiedzieć jutro. Wszystko wskazuje na to, że jadę tam z Vito. Baterie do aparatu już się ładują ;) Quote
halbina Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 liczymy na foteczki... dużo foteczek.... Quote
Donvitow Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 GoniaP napisał(a):Ale tu cisza :-(:-(:-( Vito wrócił, może się coś w najbliższym czasie ruszy... Będę go molestowała :diabloti::diabloti::diabloti: Nie musisz molestować:evil_lol: Zalało piwnicę Goni. Woli hydraulików niż mnie. Te kobiety:shake:. Może poniedziałek.:lol: Quote
GoniaP Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Donvitow napisał(a): Zalało piwnicę Goni. Woli hydraulików niż mnie. Te kobiety:shake:. Nie zwalaj na mnie!! Ty za to wolisz grzebać we wnętrznościach, mnie masz w nosie :diabloti: Quote
Martinee Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ja się Panu dziwie jak tak można ja widziałam wszytkie wnętrzności łasicy mam doś ogolądania takich rzeczy przez co najmniej tydzień a są jakies nowe zdjęciA Quote
GoniaP Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 evanescence napisał(a):Ja się Panu dziwie jak tak można :diabloti: No właśnie!! A fuj!! :p Quote
Donvitow Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jesteście obie po tych samych pieniąchach.:diabloti: i nie jestem pewien czy to komplement:evil_lol: Quote
Martinee Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Donvitow']Jesteście obie po tych samych pieniąchach.:diabloti: i nie jestem pewien czy to komplement:evil_lol: hahaha To jest pewnie kwestia przyzwyczajenia ! my się nie znamy tylko raz rozmawiałyśmy przez telefon ciężko ocenić czy jesteśmy po tych samych pieniądzach Quote
Donvitow Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Prosimy o głos w konkursie Krakvetu Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii Boksy odremontowane Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni. pracy jest jeszcze dużo.... teraz zbliża się okres zimowy.... wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę. --------------------------------------------- 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl 2.Następnie na samej górze wybierasz zakładkę "FORUM" 3.Rejestrując się naciskasz na opcje "REJESTRACJA" 4.Wybierasz : Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 5.Wypełniasz formularz 6.Odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 7. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 8.Ponownie wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl 9. Na samej górze wybierasz zakładkę "FORUM" 10. Następnie klikasz na opcje "ZALOGUJ SIE, BY SPRAWDZIĆ WIADOMOŚCI" 11. Logujesz się 12.po prawej stronie wybierasz "Forum http://www.krakvet.pl Strona Główna" 13.Wchodzisz w pierwszy dział na forum: "sklep 14. Wybierasz pierwszy post "Przyklejony: [ Ankieta ] Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - wrzesień 2007" 15.Wybierasz SCHRONISKO W UCIECHOWIE" i gotowe!!! __________________ Quote
GoniaP Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 HOP Misiowaty!! Nie zostawimy Cię!! Quote
Donvitow Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No michu. Kojce w gaju prawie gotowe. Quote
GoniaP Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Donvitow napisał(a):No michu. Kojce w gaju prawie gotowe. No to rozumiem, że Micha czeka przeprowadzka do lepszego świata :cool3: evanescence napisał(a):superr a czemu nie ma zdjęć Bo Vito nie ma czasu :diabloti: Quote
Donvitow Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 GoniaP napisał(a):No to rozumiem, że Micha czeka przeprowadzka do lepszego świata :cool3: Bo Vito nie ma czasu :diabloti: Karola aparat zabrała. Szczeniaki robiłem komórką:shake: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Vito zalatany i zapracowany, zbiera punkty bo kolejny miesiac bedzie pracował tylko przez 2 tyg :roll:, bo go na wakaje porywam, więc realnie nie jego a moja wina :p Quote
caroolcia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Przypominamy światu o duuużym michu a małym boksie :shake: Quote
xxxx52 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Misiaczku, jeszcze cierpliwosci, juz,juz,a zostaniesz uwolnony z ciasnego boksu. Quote
Recommended Posts