Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Umówiłam sie z Dogsmogiem, że w tym tygodniu podjedziemy do Micha i ocenimy sprawę wspólnie ;)

Jezeli wszystko poojdzie ok to Mihu bedzie czekal na nowych opiekunoow w schronisku w Gaju w nowym duzym boksie po Toniu:p

Posted

GoniaP napisał(a):
Dogsmog pojechał sam, bo ja się rozłożyłam :(

no wiec tak...
przepraszam ze tak poozno pisze ale dzien byl naprawde zwariowany i emocje powoli opadaja...;)
kiedy dostalem smsa od goni od razu pomyslalem sobie ze pojade do schroniska sam, ale poozniej zadzwonilem i skonsultowalem sie z donvito ktory radzil zaczekac...jednak psychicznie juz tak bylem nastawiony ze poprostu nie moglem czekac w domu z zalozonymi rekami zwlaszcza ze Gonia mi napisala eske zebym chociaz troche fot miskowi porobil:p

misiek siedzi sam w kojcu, jest naprawde byczy:diabloti: pracownikowi daje sie poglaskac ale obcych czyli mnie jeszcze sie boi...ogolnie jest wystraszony mimo ze ciacho odemnie z reki wzial.pracownik powiedzial ze jak pooki sie nie nauczy chodzic na smyczy to nie bedziemy mogli go wziasc..jutro dam zdjecia bo musze je przegrac...
w kazdym razie gadka szmatka z pracownikiem i zeszlo na temat amstaffki z kojca obok...
no wiec zadzwonilem do Goni:evil_lol:
Gonia moowi jak chcesz to bierz:eviltong:
no wiec ją wzialem...w drodze do sremu spala troche, w domku ja umylem wysuszylem i dalem jesc. jest wystraszona, boi sie ludzi, na ich widok od razu sie kladzie.musialem ja zaniesc do auta bo wogole nie chciala isc.W Śremie wyciagnalem ją na smakolyki na spacer do donvito, tam z kropka (dlamtynka) i hektorem (slepkiem) sobie pochasaly na luzie.
teraz siedzi u mnie w kominkowym i smacznie spi:p

jutro z samego rana fotki:p

Posted

dogsmoq napisał(a):

kiedy dostalem smsa od goni od razu pomyslalem sobie ze pojade do schroniska sam, ale poozniej zadzwonilem i skonsultowalem sie z donvito ktory radzil zaczekac...jednak psychicznie juz tak bylem nastawiony ze poprostu nie moglem czekac w domu z zalozonymi rekami zwlaszcza ze Gonia mi napisala eske zebym chociaz troche fot miskowi porobil:p
No tak, wszystkiemu winna jestem jak zwykle ja :eviltong:
dogsmoq napisał(a):
misiek siedzi sam w kojcu, jest naprawde byczy:diabloti: pracownikowi daje sie poglaskac ale obcych czyli mnie jeszcze sie boi...ogolnie jest wystraszony mimo ze ciacho odemnie z reki wzial.pracownik powiedzial ze jak pooki sie nie nauczy chodzic na smyczy to nie bedziemy mogli go wziasc..jutro dam zdjecia bo musze je przegrac...
w kazdym razie gadka szmatka z pracownikiem i zeszlo na temat amstaffki z kojca obok...
Jeśli wziął ciacho, to znaczy, że ma motywację i będzie dobrze. ;)
dogsmoq napisał(a):
no wiec zadzwonilem do Goni:evil_lol:
Gonia moowi jak chcesz to bierz:eviltong:
Ale Ty jesteś :mad: A kto pytał dlaczego i po co i na co??? Miałeś parcie, to wziąłeś, i nie zwalaj na mnie ;)
dogsmoq napisał(a):
no wiec ją wzialem...w drodze do sremu spala troche, w domku ja umylem wysuszylem i dalem jesc. jest wystraszona, boi sie ludzi, na ich widok od razu sie kladzie.musialem ja zaniesc do auta bo wogole nie chciala isc.W Śremie wyciagnalem ją na smakolyki na spacer do donvito, tam z kropka (dlamtynka) i hektorem (slepkiem) sobie pochasaly na luzie.
teraz siedzi u mnie w kominkowym i smacznie spi:p

jutro z samego rana fotki:p
No i co dalej???? Czy to już Twój pies? Przeforsowałeś??

Posted

[quote name='GoniaP']No tak, wszystkiemu winna jestem jak zwykle ja :eviltong:
Jeśli wziął ciacho, to znaczy, że ma motywację i będzie dobrze. ;)
Ale Ty jesteś :mad: A kto pytał dlaczego i po co i na co??? Miałeś parcie, to wziąłeś, i nie zwalaj na mnie ;)
No i co dalej???? Czy to już Twój pies? Przeforsowałeś??

No rzeczywiscie pytalas, ale ja jakos nie moglem sie powstrzymac:eviltong:

oto fotki miska

Posted

a oto zdjecia Shili:p amstaffki ktorą przywiozlem z wrzesinskiego schronu i ktorą, nie wiem jeszcze jakim cudem zaadoptowalismy;) (pomimo dzisiejszych wydarzen kiedy to atakowana przez wilczurke przestraszyla sie i uciekla):shake:ufff dobrze ze wszystko jest juz ok:fadein:
tu jeszcze w schronie

teraz sami widzicie ze nie moglem jej tak poprostu zostawic:shake:

Posted

jestem cala Happy,ze tyle wspanialych osob odwiedza i pomaga pieskom wrzesinskim:lol:
Dla mnie wielkim znakiem zapytania jest fakt,ze we Wrzesni jest Tech.Wet.,i zaden z uczniow nie zaglada do schroniska:mad: jacy to beda w przyszlosci tech.wet:shake: