ata Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wiem tylko, ze do schroniska trafila z dwoma ok.3-4 miesiecznymi maluchami jednen zostal adoptowany, drugiego mamy na tymczasie....to wszystko.... jutro postaram sie uzyskac wiecej info. niestety wolontariatu brak a pracownik zagoniony i duzo o psach nie powie.... taniej by bylo wykastrowac Miska!! W schronisku psy sa szczepione przeciwko wsciekliznie i chorobom Quote
GoniaP Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Sunia jutro, mam nadzieję, pojedzie do dt. Miś zostanie więc sam na obserwacji. Pogadam z pracownikiem, by nie dokładał do jego boksu innych zwierząt. Po pierwsze zapobiegnie to kolejnej niechcianej ciąży, po drugie Miś będzie miał troszkę więcej miejsca. Quote
GoniaP Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Z zabrania suczki nic dzis nie wyjdzie, mimo, że wszystko bylo nagrane. Pracownik wziął urlop :placz: Quote
bumerang Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 przyro mi - a tak było by już bezpiecznie :shake::shake::shake: Quote
xxxx52 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 GoniaP,bumerang-cioteczki,jestescie" Psimi Aniolkami"-co bez was by pieski wrzesinskie zrobily? Quote
paolka_chelsea Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jezu jaki piekny Misiek, cudowny. Normalnie milosc od pierwszego wejrzenia:loveu: Niestety moge tylko podniesc:placz: Misiu szybciutko biegnij po domek:Dog_run: Quote
GoniaP Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No i jak takiemu wielkoludowi z nieznaną przeszłością znaleźć dobry dom??? Quote
ata Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 i tu przydalby sie wolontariat...... szkoda, ze przyszli technicy weterynaryjni nie maja w schronie praktyk:shake: Quote
GoniaP Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Też tego nie rozumiem... Nie mniej Miś tam umrze ze zgryzoty, jeśli mu nie pomożemy :-( Quote
xxxx52 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Misiaczku duzy o malym serduszku ,szukaj odpowiednich opiekunow. Quote
xxxx52 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Misiu jest duzym slicznym usmiechnietym pieskiem. Quote
ata Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dzisiaj powinny byc nowe zdjecia Miska(dzieki jednej z poznanskich dogomaniaczek):jumpie: Quote
bumerang Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dzięki!!! Misiek się pokaże w całej okazałości :loveu: Quote
paolka_chelsea Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czekamy na zdjęcia Misiola! Tymczasem do góry Misiaczku kochany!! Wielki przytulaniec ode mnie :calus: Quote
paolka_chelsea Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Misulek do gory!! Ciagle cie mam na oku kochanie, wiec nie spadaj:mad: czekamy na zdjecia z wielka niecierpliowscia:lmaa::comp26: Quote
GoniaP Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Niestety nie udało się zrobić Miśkowi zdjęć... Jego koleżanka, którą zabierałam, czekała już na mnie przed bramą schroniska, pan opiekun się spieszył, i nie wpuścił mnie do środka... Quote
xxxx52 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 GoniaP-to straszne:shake: smutna rzeczywistosc:-( Quote
Diana S Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 xxxx52 napisał(a):GoniaP-to straszne:shake: smutna rzeczywistosc:-( ale jakże prawdziwa...:placz: Quote
ata Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Przyznam sie , ze jestem bardzo rozczarowana .... Zrobienie zdjecia to przciez chlila a Misiek mialby duzo wieksze szanse:-( Quote
GoniaP Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Pytałam, chciałam, miałam aparat... Nie chciałam nalegać, bo zabierałam 3 psa w tym tygodniu. Zresztą to było już po godzinach otwarcia schronu, a pracownik i tak poszedł mi bardzo na rękę. Ma facet prawo do prywatnego życia. Zrobię te zdjęcia następnym razem. Tyle, że one wszystkie będą takie same... Mały, ciemny boks, ciasne kraty i wielki Miś w środku. :-( Quote
Recommended Posts