GoniaP Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Miś jest psim Olbrzymem z piękną mordką. Mam tylko 2 kiepskie zdjęcia, które niestety nie oddają jego wielkości, ale uwierzcie mi, ten pies, stojąc na tylnych łapach, jest tak wysoki jak ja sama. Robiąc te zdjęcia miałam jego oczy na wysokości swoich... Mało o nim wiem, ale sie dowiem. Wiem, że nie może zostać w schronisku, bo z trudem może się obrócić w swoim kojcu. Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Nie spadaj "Mały" Misiu! Trzeba ci znaleźć dom! Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Zajrzyjcie do Micha! Przecież to nie jego wina, że jest tak ogromny... Jaki los czeka go w tym kojcu???:-( Quote
ata Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a czy razem z nim siedzi jeszcze inny psiak (podobny) i w ktorym boksie siedz? Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 ata napisał(a):a czy razem z nim siedzi jeszcze inny psiak (podobny) i w ktorym boksie siedz? On jest z suczką Belga (bardzo biedną) na przeciw oznaczonych boksów...Nie umiem wytłumaczyć, ale to największy pies w schronie... Quote
ata Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ostatnio ratowalismy jej szczeniaka takiego pol rocznego .... a ten piesek to chyba nowy rezydent.... Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 ata napisał(a): a ten piesek to chyba nowy rezydent.... Tak nowy, przywieziony z lasu :-( Quote
ata Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 2 tygodnie posiedzi na kwarantannie moze pracownik bedzie go wyprowadzal na wybieg...:shake: (oczywiscie jak znajdzie na to czas) niestety... Quote
bumerang Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Podnoszę Miśka - cudowny piesek :loveu: tak bardzo chce do człowieka!!!! Quote
GoniaP Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 ata napisał(a):2 tygodnie posiedzi na kwarantannie moze pracownik bedzie go wyprowadzal na wybieg...:shake: (oczywiscie jak znajdzie na to czas) niestety... Na ten czas raczej nie ma co liczyć :shake: W wakacje są same interwencje :placz: Quote
Diana S Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 I jak z nim?...biedak nadal siedzi w tej malej klatce??:-( Quote
epe Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Boze! Czy to juz nie podpada pod dreczenie zwierząt? Czy w tym schronie naprawdę nie ma wiekszego boksu? Moze lepiej byłoby mu przy budzie chocby na łańcuchu,ale przestrzeni wiecej! Można sie nabawić klaustrofobii po takim pobycie w tak "przestrzennej" klatce. Nie ma się tam komu ulitować nad nim i coś dla niego wymyśleć? To jego wina .że taki duzy? On sie tam nie prosił,chetnie poszedłby sobie.Na ulicy więcej miejsca niż w tej klatce!!! Quote
bumerang Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Tam poprostu nie ma możliwości większych boksow! trzeba tam być i zobaczyś:shake: Quote
Hala Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a dokładnie jakie wymiary ma ta klatka? To u nas w schronieku poznańskim? Quote
MonikaP Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Oj, jeśli Misiek siedzi w boksie z suką, to żeby przypadkiem za 2 miesiące nie pojawily się na świecie małe Miśki...:shake: Quote
GoniaP Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 MonikaP napisał(a):Oj, jeśli Misiek siedzi w boksie z suką, to żeby przypadkiem za 2 miesiące nie pojawily się na świecie małe Miśki...:shake: No właśnie :-( Suczka jest niewysterylizowana :shake: W schronie przepełnienie i nie ma już gdzie psiaków upychać. Sterylizacje praktykuje się wybiórczo... Nie tak dawno ratowano szczeniaki suczki belga, która dzieli boks z Miśkiem. (szczeniaki mają domy, a mama została) A teraz krok dzieli od następnej tragedii!!! Co tu robić??? Quote
ata Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cholera wlasnie tego sie obawialam......:-( zeby chociaz dostala zastrzyk czy tabletke......niedobrze....... a Misiek siedzi w boksie jak widac, nie w klatce:oops: Quote
GoniaP Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 ata napisał(a):Cholera wlasnie tego sie obawialam......:-( zeby chociaz dostala zastrzyk czy tabletke......niedobrze....... Ata co wiesz o tej suczce? Napisz proszę wszystko! Quote
GoniaP Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Misiek to młodzian. Ma nie więcej niż 2 lata. Błąkał się po wsiach i lasach od jakiegoś czasu, a żeby się wyżywić grzebał w śmietnikach. Pan Opiekun obiecał mi go obserwować i zdawać relacje z przebiegu jego socjalizacji. Podczas łapanki Miś warczał i pokazywal zęby. Ale trudno się dziwić... Pod jaka rasę można by go podciągnąć? Co to może być za mieszanka? Quote
Recommended Posts