Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miś jest psim Olbrzymem z piękną mordką. Mam tylko 2 kiepskie zdjęcia, które niestety nie oddają jego wielkości, ale uwierzcie mi, ten pies, stojąc na tylnych łapach, jest tak wysoki jak ja sama. Robiąc te zdjęcia miałam jego oczy na wysokości swoich...
Mało o nim wiem, ale sie dowiem.
Wiem, że nie może zostać w schronisku, bo z trudem może się obrócić w swoim kojcu.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ata napisał(a):
a czy razem z nim siedzi jeszcze inny psiak (podobny)
i w ktorym boksie siedz?
On jest z suczką Belga (bardzo biedną) na przeciw oznaczonych boksów...Nie umiem wytłumaczyć, ale to największy pies w schronie...

Posted

2 tygodnie posiedzi na kwarantannie
moze pracownik bedzie go wyprowadzal na wybieg...:shake: (oczywiscie jak znajdzie na to czas) niestety...

Posted

ata napisał(a):
2 tygodnie posiedzi na kwarantannie
moze pracownik bedzie go wyprowadzal na wybieg...:shake: (oczywiscie jak znajdzie na to czas) niestety...
Na ten czas raczej nie ma co liczyć :shake: W wakacje są same interwencje :placz:

Posted

Boze!
Czy to juz nie podpada pod dreczenie zwierząt? Czy w tym schronie naprawdę nie ma wiekszego boksu?
Moze lepiej byłoby mu przy budzie chocby na łańcuchu,ale przestrzeni wiecej!
Można sie nabawić klaustrofobii po takim pobycie w tak "przestrzennej" klatce.
Nie ma się tam komu ulitować nad nim i coś dla niego wymyśleć?
To jego wina .że taki duzy?
On sie tam nie prosił,chetnie poszedłby sobie.Na ulicy więcej miejsca niż w tej klatce!!!

Posted

MonikaP napisał(a):
Oj, jeśli Misiek siedzi w boksie z suką, to żeby przypadkiem za 2 miesiące nie pojawily się na świecie małe Miśki...:shake:
No właśnie :-( Suczka jest niewysterylizowana :shake: W schronie przepełnienie i nie ma już gdzie psiaków upychać. Sterylizacje praktykuje się wybiórczo... Nie tak dawno ratowano szczeniaki suczki belga, która dzieli boks z Miśkiem. (szczeniaki mają domy, a mama została) A teraz krok dzieli od następnej tragedii!!! Co tu robić???

Posted

Cholera wlasnie tego sie obawialam......:-( zeby chociaz dostala zastrzyk czy tabletke......niedobrze.......

a Misiek siedzi w boksie jak widac, nie w klatce:oops:

Posted

ata napisał(a):
Cholera wlasnie tego sie obawialam......:-( zeby chociaz dostala zastrzyk czy tabletke......niedobrze.......
Ata co wiesz o tej suczce? Napisz proszę wszystko!

Posted

Misiek to młodzian. Ma nie więcej niż 2 lata. Błąkał się po wsiach i lasach od jakiegoś czasu, a żeby się wyżywić grzebał w śmietnikach. Pan Opiekun obiecał mi go obserwować i zdawać relacje z przebiegu jego socjalizacji. Podczas łapanki Miś warczał i pokazywal zęby. Ale trudno się dziwić... Pod jaka rasę można by go podciągnąć? Co to może być za mieszanka?