Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, ile on może mieć z beagle'a i czy w ogóle, ale spróbuję :oops:

W Nowodworze (lubelskie) mamy domniemanego mieszańca beagle. Jak dla mnie to pies prawdopodobnie jako śliczne szczenię tricolor został kupiony gdzieś na giełdzie i wywalony, gdy wyrósł i przestał beagle'a przypominać :roll:

Przytulaśny, całuśny, lekko przestraszony sytuacją. Młody, łagodny. Nie wiem jak u niego z tropieniem, musiałabym dopytać dziewczyn. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Lubi towarzystwo ludzi.

Oto kawaler:

Edit: u mnie teraz je widać na jednym z komputerów, w domu sprawdzę resztę, a jak u Was?

Posted

Bardzo pilnie potrzeba pomoc dla tego bezdomnego psiaka z ulic Szydłowca...

Jest jednym z dziesiątków bezdomnych psów w tym mieście...

Jego 2 przyjaciele mają jechać do hoteliku, nie wiedzieliśmy, że jest jeszcze On...
Młody, bardzo ufny, porzucony 2 miesiące temu, biegnie za każdym odjeżdzającym z parkinku samochodem
Byłaby szansa na hotelik dla całej trójki, ale brakuje pieniążków..:-(

*KIARA* i *KUMPEL* bezdomni przyjaciele z ulic Szydłowca. POTRZEBA 30 OSÓB PO 8 ZŁ!!! - Strona 7 - Dogomania Forum

http://www.dogomania.pl/forum/f28/horror-w-szydlowcu-jutro-wyjezdzamy-szukamy-pilnie-dt-zdjecia-s-1-2-30-31-a-172267/

Posted

Pies w typie beagle w schronisku w Ostrowie Wlkp.

[FONT=Verdana]Imię: Berni
Wielkość: ...
Opis: Mieszaniec Beagle. Radosny i wesoły psiak. Kocha ludzi - gdy tylko może, wskakuje na kolana i liże po twarzy. Lubi się też bawić. Nadaje się więc do dziecka. Ponieważ jest jheszcze młodu, można go wiele nauczyć. Jego atutem jest to, że zgadza się z innymi psami.
[/FONT]

Posted

To jest masakra, "zarobiła" ile trzeba a teraz "oddam"... jak niepotrzebny śmieć :(
Jak można doprowadzić sunię do takiego stanu? Ma 6 lat, a na fotkach wygląda na 12 :(

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wrzucam z alegratki: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3330713_beagle_dwie_dorosle_suki.html
Ogł. z dnia: 2010-01-20

Oddam tylko w dobre ręce dwie suki beagle z przyczyn osobistych nie mogą mieć szczeniąt są po sterylizacji .Proszę o przemyslane decyzje i telefony.

Imię, nazwisko / nazwa firmy: sebastian
Miejscowość: Łask
Telefon: 606679489

Fotki niewyraźnie, ale suńki wg mnie śliczne. Sama bym je chętnie wzięła :)

• 3 weeks later...
Posted

PILNIE potrzeba znaleźć nowy dom dla ok 1 rocznego Beagla, pies w towarzystwie ludzi jest kochany ale gdy tylko zostaje sam wstępuje w niego diabeł, miał już około 3 właścicieli :angryy: każdy oddawał znajomym w PREZENCIE :angryy: więc po prostu stawiał ich przed faktem dokonanym. Trafił do mamy mojego przyjaciela a ona nie może go zatrzymać, chcą oddać go do schroniska więc sprawa jest PILNA może u nich zostać już bardzo niedługo proszę o pomoc. Aktualnie pies przebywa w Wałbrzychu
zdjęcia:
http://zapodaj.net/50a13babf901.jpg.html
http://zapodaj.net/50a13babf901.jpg.html

Posted

Widzę że pies z kłopotami znany to przypadek lęk przed samotnością - separacyjny
Oczywiście pomożemy.
Podaj adres mail wyślę ankietę wydającego psa by trochę przybliżyć charakter psa jego zachowania w stosunku do ludzi i zwierząt.
Poproszę o fotki .
Na pw masz mój mail i telefon
Znajdziesz mnie tez na www. e beagle. pl

Posted

N stronie "Schroniska dla zwierząt w Łodzi" jest takie cudo :
Suńka ma kwarantannę do 21.02.2010 r.
Kopiuję ze strony schronu

numer: 520
numer chip: 985121017394571
imię: Malta
wielkość: srednia
rasa: beagle
data przyjęcia: 2010-02-07
kwarantanna do 2010-02-21
przebywa w boksie: zwierzętarnia

opis: Malta to spokojna sunia rasy beagle, czekamy na właściciela.

• 2 weeks later...
Posted

Sprawdzimy ale w zeszłym tygodniu mieliśmy info że pies ze schronu w Szczecinie jest w nowym domu.
Schron Sosnowiec - sunia zabrana przez Emiś - dzięki jesteśmy w kontakcie