feluska997 Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Kupię wieszaki ścienne z Ikei - psie zadki ;) Mogą być też inne, ale z psim motywem. Proszę o info na pw. Quote
tymeke Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Jak wyglądają wieszaki, powiem, że zaciekawił mnie ten wątek ;) Quote
gojka Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Ano tak:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60095321/ Zakupiłam takie cuś dla córki.Cena; 7 zeta.Ale jeszcze nieprzywiercone:) Quote
feluska997 Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Nie pomyślałam, żeby wstawić zdjęcie... Zachorowałam kiedy zobaczyłam je mimochodem w jakimś programie tv i uznałam, że każdy psiarz MUSI je znać:) BTW w dalszym ciągu jestem chętna - szczególnie jeśli ktoś miałby chęć kupić "przy okazji" 3 szt czarnych i wysłać po normalnej cenie poczty, za pokrycie kosztów + dobra czekolada ;) Cena wysyłki Ikei "od 79 złotych" trochę zniechęca. Quote
wet_CBDNA_pl Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Dlatego jeżeli już,to najbardziej opłaca się kupić je osobiście,bez wysyłki,gdzie wielokrotnie przepłacasz za koszty transportu. A nie szukaliście takich wieszaków w sklepach internetowych? Tam także można spotkać atrakcyjne ceny oraz szeroki wybór. Quote
sleepingbyday Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 jakby co, ja takie wieszaki mam i nie używam. wiec jakby co - pisz pw. Quote
Ares_biz_pl Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Wystarczy poszukać w sklepach,nawet internetowych i spokojnie znajdziesz takie wieszaki na smycz,nie ma z tym problemu. Nie przepłacasz też w kwestii transportu,po podsumowaniu kosztów wychodzi to podobnie jak w przypadku kupna osobiście w sklepie stacjonarnym. Quote
Recommended Posts