Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Z tego wszystkiego dopiero wklejam zdjęcia z soboty - tylko takie na szybko udało nam się zrobić bo: - zajechałyśmy o wiele za późno niż planowałyśmy - telefon Ziutki zrobił PĘC i szybka się stłukła więc swoim nie mogła zrobić - a mój sypie się wyświetlacz jak np. nagrywam filmik to błyski jakieś niebieskie są - no i oczywiście padała mi bateria więc 3 zdjęcia na szybko Zabrałyśmy Luśkę na spacer - troszkę się boi smyczy flexi - ale już jest o wiele bardziej do ludzi niż wcześniej Quote
Mazowszanka13 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Tylko mi napisz Gosiu ile pakietów, to od razu sobie zanotuje w moim bazarkowm zeszycie :) Jeden, dla Bianki. Quote
Nutusia Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Hej, Lusinda, niedługo na pokojach zagościsz, za co kciuków trzymać nie przestaję! :D Quote
Kejciu Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 A była...była :) Kejciu napisze wsio w wolnej chwili, bo ja napisze jak zwykle ni ładu, ni składu :D Kejt - przelałam dla Lusesity 210,50 z ogłoszeniowego, jak dojdą potwierdź tutaj : http://www.dogomania.com/forum/topic/148068-koniec-rozliczamy-og%C5%82oszenia-5-portali-1z%C5%82-20-portali-250-dla-lusi-do-2508/ potwierdzam wpływ pieniążków z bazarku :) Quote
Nutusia Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Już za chwileczkę, już za momencik... ;) Quote
Kejciu Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 No to wreszcie kiedy?!!! po 15 września - termin jeszcze dogramy bo musimy z Ziutką jechać do Ostrołęki po małą i do Warszawy zawieźć ją do DS i wrócić więc wyprawa na 6-7 h Quote
Kejciu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Czyli... weekendowa raczej... raczej tak - a jak wiadomo u nas weekendy to jedyne wolne dni więc i czasu nie ma - no ale jak mus to mus :) dwie soboty możemy pod rząd poświęcić ale niedziela będziemy wypoczywały :) Quote
Ziutka Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 raczej tak - a jak wiadomo u nas weekendy to jedyne wolne dni więc i czasu nie ma - no ale jak mus to mus :) dwie soboty możemy pod rząd poświęcić ale niedziela będziemy wypoczywały :) I smażyły się na słońcu :D :P Quote
Ziutka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Albo mokly w deszcze :P nie kracz ja Cię proszę :P Quote
konfirm31 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Gdy idziemy na przepustkę, to pogoda musi być - musowo :) :) Quote
Ziutka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Gdy idziemy na przepustkę, to pogoda musi być - musowo :) :) i tego się trzymajmy :) Quote
Kejciu Posted September 10, 2015 Author Posted September 10, 2015 Ja mam jutro przepustkę - i będzie mnie kosztowała 2 tysie.... :( dziękuję za takie wolne :D no ale Ziutka musi się postarać aby mi ta stratę jakoś zrekompensować i pomęczy się ze mną cały dzień :) ustalimy strategię dalszego działania :D Quote
Nutusia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 A ja mam przepustkę w poniedziałek. I nawet może... padać ;) Quote
Mattilu Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 kurczaki, co Wy wszystkie, w wojsku jesteście czy jak?! Quote
Nutusia Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Nio... w dodatku w kompanii karnej! ;) Quote
Kejciu Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Rozmawiałam z Państwem - jesteśmy umówieni na przyszły weekend :) 1 Quote
malagos Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 .......Trochę prywaty - udział w konkursie o "Wawrzyn dla najlepszego strażaka Mazowsza" bierze udział Tomek Płocharczyk. To pełen energii młody człowiek, ofiarny strażak i dobra dusza jednostki OSP z naszej wsi (to ten pan Tomek, który łapie bezdomniaki, opiekuje się nimi, przywozi ranne do lekarza...) Zagłosujcie - proszę na niego, wysyłając SMS-a o treści STRAZAK 4 na numer 72355 (koszt 2,46 zł). Pamiętajcie, by nie używać polskich znaków!!! Głosujemy do 18 września. Na razie NASZ Tomek jest trzeci! Quote
Kejciu Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Jeszcze do weekendu trzymamy kciuki Quote
Nutusia Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 O mamo, a myślałam, że to już dziś ;) Wiem, wiem - trzymam i już nic nie gadam :D Quote
Recommended Posts