Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego wszystkiego dopiero wklejam zdjęcia z soboty - tylko takie na szybko udało nam się zrobić bo: - zajechałyśmy o wiele za późno niż planowałyśmy - telefon Ziutki zrobił PĘC i szybka się stłukła więc swoim nie mogła zrobić - a mój sypie się wyświetlacz jak np. nagrywam filmik to błyski jakieś niebieskie są - no i oczywiście padała mi bateria więc 3 zdjęcia na szybko Zabrałyśmy Luśkę na spacer - troszkę się boi smyczy flexi - ale już jest o wiele bardziej do ludzi niż wcześniej 648e6a3e714fecc0med.jpg bd16dd6fff4f7b1fmed.jpg bf883820c142cc5dmed.jpg d604b3fe96ae1207med.jpg

Posted

No to wreszcie kiedy?!!!

po 15 września - termin jeszcze dogramy bo musimy z Ziutką jechać do Ostrołęki po małą i do Warszawy zawieźć ją do DS i wrócić więc wyprawa na 6-7 h
Posted

Czyli... weekendowa raczej...

raczej tak - a jak wiadomo u nas weekendy to jedyne wolne dni więc i czasu nie ma - no ale jak mus to mus :) dwie soboty możemy pod rząd poświęcić ale niedziela będziemy wypoczywały :)

Posted

raczej tak - a jak wiadomo u nas weekendy to jedyne wolne dni więc i czasu nie ma - no ale jak mus to mus :) dwie soboty możemy pod rząd poświęcić ale niedziela będziemy wypoczywały :)

I smażyły się na słońcu :D :P

Posted

Ja mam jutro przepustkę - i będzie mnie kosztowała 2 tysie.... :( dziękuję za takie wolne :D no ale Ziutka musi się postarać aby mi ta stratę jakoś zrekompensować i pomęczy się ze mną cały dzień :) ustalimy strategię dalszego działania :D

Posted

.......Trochę prywaty -  udział w konkursie o "Wawrzyn dla najlepszego strażaka Mazowsza" bierze udział Tomek Płocharczyk. To pełen energii młody człowiek, ofiarny strażak i dobra dusza jednostki OSP z naszej wsi (to ten pan Tomek, który łapie bezdomniaki, opiekuje się nimi, przywozi ranne do lekarza...) Zagłosujcie - proszę na niego, wysyłając SMS-a o treści STRAZAK 4 na numer 72355 (koszt 2,46 zł). Pamiętajcie, by nie używać polskich znaków!!! Głosujemy do 18 września. Na razie NASZ Tomek jest trzeci!