Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Siemanko, Lusinda! :D Dzielna z Ciebie dziewuszka - Twoja koleżanka Polka burzy się boi i siedziała pod łóżkiem :( Quote
Mattilu Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 To sierściuszek z pola będzie się nazywał Pola? ładnie :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Poleczka ;) Inaczej - Polka :D Ma już wątek! http://www.dogomania.com/forum/topic/147884-pola-z-pola-na-g%C5%82owie-torba-na-szyi-sznurek/ Quote
Ziutka Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 To ją wymiziaj sredecznie ode mnie :) Wymiziana :) po stokroć :) Quote
Kejciu Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Lusia tak fajnie sie otwiera :) z uwagi na to że śpimy z Ziutką po 4h dziennie opis z relacji napiszemy jutro - bo jutro wieziemy Lusię do docelowego PDT gdzie zostanie wysterylizowana, jutro wykąpana i tam będzie oczekiwała na super DOM :) narazie nasze relacje są skąpe bo co chwila coś się dzieje jak w kalejdoskopie - ale bądźcie z nami :) zdjęcia są cudne - pogoda dopisała i Lusia ślicznie pozowała - niestety wczoraj padłam na twarz i nie udało mi się nic wstawić :( wybaczcie... Quote
Ziutka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 A tak na marginesie, chciałam napisać, że Lusia jest malutkaaaa! Na zdjęciach wygląda na małą, ale nie na taką małą jaka jest w rzeczywistości. Cudowności nasze kochane, pieknie jeździ samochodem - jutro długa wycieczka Cię czeka hi :) Quote
Nutusia Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Jestem z Wami i się nigdzie nie wybieram! :D Mało tego, spinam się w sobie i CIERPLIWIE czekam na foty ;) Quote
Ziutka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Jestem z Wami i się nigdzie nie wybieram! :D Mało tego, spinam się w sobie i CIERPLIWIE czekam na foty ;) Ja też czekam na foty :) dopiero przy nogach widać jaka to kruszynieńka :P Quote
Kejciu Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Ja też czekam na foty :) dopiero przy nogach widać jaka to kruszynieńka :P ooo Ty to już wczoraj dostałaś! 1 Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Malenka raduje raduje ogromnie serdecznosci sle i kciukam za wszystko ps zrobic malenki bazarusio dla kruszynki? jakie koszty pdt dziewczynki? Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 zapraszam zapraszam serdecznie jeszcze chwilka i bedzie gotowy http://www.dogomania.com/forum/topic/147931-lusia-wyjatkowa-cudna-kruszynkajuz-wolnakramik-maly-dla-malenkiej-kruszynki-zapraszam-do-3-sierpien-g2200/?p=16309255 Quote
Ziutka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 ooo Ty to już wczoraj dostałaś! raptem trzy fotki phi :P Quote
Ziutka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Dziękujemy Ewus za bazarek , pierwszy raz ktoś nam pomaga przy naszym podopiecznym psiaku. Jesteśmy ogromnie wdzięczne , naprawdę :) Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Na zdrowko malenkiej a jakie sa koszty pdt ? pozdrawiam sciskam kciuki malunka przepiekna Quote
Kejciu Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 [font='comic sans ms']Na zdrowko malenkiej [/font] [font='comic sans ms']a jakie sa koszty pdt ?[/font] [font='comic sans ms']pozdrawiam sciskam kciuki [/font] [font='comic sans ms']malunka przepiekna[/font] Ewuniu koszty miesięczne to 300zł z wyżywieniem - Lusię jutro zawozimy do PDT - będzie mieszkała w kojcu bo nie udało nam się w tej cenie znaleźć domowego hoteliku. Czekają nas jeszcze koszty sterylizacji, szczepień, jest już odrobaczona i zafiprexowana - jutro kąpanie więc kropelki trzeba będzie powtórzyć. Narazie niewiele pisałysmy o naszej Perełce bo co chwilka coś się zmienia. W chwili obecnej jest w hoteliku w Secyminie k/Nowego Dworu - koszt pobytu tygodniowy po znajomości wyniósł nas 50zł + karma - jak jutro zawieziemy Lusię do docelowego hoteliku wszystko pouzupełniam w postach rozliczeniowych bo teraz na nic czasu mi nie starcza :( jutro mam urlop i rano z Ziutką startujemy więc ciężki dzień w trasie nas czeka. Quote
Nadziejka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 To zapiszcie mnie dziewczyny na jednorazowa wplate 25 zl ale dopiero kokane za jakis tydzien wplace boc juz jestem zupelnie bez grosika pozdrawiam i sciskam mocno mocno za wszystko Lusienka przecudna Quote
Ziutka Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 To zapiszcie mnie dziewczyny na jednorazowa wplate 25 zl ale dopiero kokane za jakis tydzien wplace boc juz jestem zupelnie bez grosika pozdrawiam i sciskam mocno mocno za wszystko Lusienka przecudna O mateńko - dziękujemy :) super! Quote
Recommended Posts