Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od dwoch tygodni w schronisku w Sopocie.Cos labowatego,mlodego i szalenie nieszczesliwego.Niewychowanego.Niepotrzebnego i porzuconego.

Ma dopiero 5 miesiecy,całe zycie przed soba.Chce sie bawic,ale nauka bezkolizyjnej zabawy (dla czlowieka) jeszcze przed nim :) a raczej przed wlascicielem.Nieszczekliwy.
Na razie zamkniety w klatce czeka na zmiłowanie i na rodzine,ktora go wychowa i pokocha.
Ma wyjatkowa pasje do aportowania-chetnie biega za piłka,za patykami.
Pokochaj biszkopta!

i ogromna prosba-zanim go wezmiesz,to pomysl o tym,ile rzeczy Ci naniszczy,ze bedzie sikal,bedzie gryzł,drapał...nadal go chcesz?
Takie "stare szczeniaki" zostaja porzucone,gdy sie znudza-ktos juz sie nacieszyl małym szczeniaczkiem,a gdy stal sie kłopotliwy-pozbyl sie go.
Nie badz taki sam-przemysl adopcje.

Posted

Wiolu, dostałam kolejnego maila od Roberta :lol:, może coś z tego bedzie:
[CENTER]
odwiedze Biszkopta napewno w poniedzialek dzis zaczynam remont mieszkania znajomej i stad ta opieszalosc --- aha najwazniejsze jezeliby zgloslio sie po Biszkopta jakies malzenstwo z malym dzieckiem i bedzie chcial z nimi isc nie ma sprawy :) ja wybiore innego pieska - prosze go tylko niewydawac w zadnym wypadku jakims typom w w dresie na sterydach - on z takimi osilkami na pewno nie byl by szczesliwy-- a jezeli zadni rodzice z dzieckim po niegosie nie zglosza ja bede na pewno u niego w poniedzialek -- pozdrawiam serdecznie robert ...[/CENTER]

Posted

Roberty to fajne chłopaki, mam brata, TZta, kolekcjonuje:evil_lol:

On mi nie wygląda na asta, molosa, biszkopt po prostu ciasteczko takie!

Co się dzieje pomiedzy Cioteczkami wyczuwam agresje :question:
Gabi ależ Ty masz wymiary,o w morde!

Posted

akucha napisał(a):

Kasia miałaby do kolekcji...

O nie nie Akuszko, ja po dwie sztuki zbieram: dwa chomiki, dwie pieski, dwa R = KOMPLET:evil_lol:

Fajniutki Biszkopcik czeka i prosi!!!!!!!!!!

Posted

To niech ON będzie wspólny taki, co?

o rany robi się nastepny zakazany wątek:roflt: :roflt:
Znowu Brazowa nikogo nie zaprosi..............

Idź piesku do domu, idź idź

Posted

Skoro On się zna na remontach, to przyda się, przyda takiej jednej Cioci co jej podłoga odpada!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wiolu, Ty się nie martw dla Ciebie weta poszukam, musi być jakiś w MAFII, też się przyda.