brazowa1 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Od dwoch tygodni w schronisku w Sopocie.Cos labowatego,mlodego i szalenie nieszczesliwego.Niewychowanego.Niepotrzebnego i porzuconego. Ma dopiero 5 miesiecy,całe zycie przed soba.Chce sie bawic,ale nauka bezkolizyjnej zabawy (dla czlowieka) jeszcze przed nim :) a raczej przed wlascicielem.Nieszczekliwy. Na razie zamkniety w klatce czeka na zmiłowanie i na rodzine,ktora go wychowa i pokocha. Ma wyjatkowa pasje do aportowania-chetnie biega za piłka,za patykami. Pokochaj biszkopta! i ogromna prosba-zanim go wezmiesz,to pomysl o tym,ile rzeczy Ci naniszczy,ze bedzie sikal,bedzie gryzł,drapał...nadal go chcesz? Takie "stare szczeniaki" zostaja porzucone,gdy sie znudza-ktos juz sie nacieszyl małym szczeniaczkiem,a gdy stal sie kłopotliwy-pozbyl sie go. Nie badz taki sam-przemysl adopcje. Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ale sliczny, juz go wrzucam :loveu: Dziekuję Nerisku!!! Quote
Anetka83 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mogę tylko podnieść i mocno trzymać kciuki za psiaka!!!!! Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Podnoszę nieszczęśliwe, skrzywdzone psie dziecko! Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Tak, bęcki za wpis u jamnikowatej suni! :cool1: Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 JAAAAAAAAA!!! Wnerwię się to i do Warszawy trafię!!! Podoba Ci się labek? Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A co tak się za różowy kolorkiem ukrywasz??? Nie bądź taka skromna, odważnie prezentuj swoje opinie, a co tam! Gdzie Twój avatar??? Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 nie ast,nie lab-molos to jest,o! :diabloti: Quote
akucha Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Wiolu, dostałam kolejnego maila od Roberta :lol:, może coś z tego bedzie: [CENTER] odwiedze Biszkopta napewno w poniedzialek dzis zaczynam remont mieszkania znajomej i stad ta opieszalosc --- aha najwazniejsze jezeliby zgloslio sie po Biszkopta jakies malzenstwo z malym dzieckiem i bedzie chcial z nimi isc nie ma sprawy :) ja wybiore innego pieska - prosze go tylko niewydawac w zadnym wypadku jakims typom w w dresie na sterydach - on z takimi osilkami na pewno nie byl by szczesliwy-- a jezeli zadni rodzice z dzieckim po niegosie nie zglosza ja bede na pewno u niego w poniedzialek -- pozdrawiam serdecznie robert ...[/CENTER] Quote
Kasia25 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Roberty to fajne chłopaki, mam brata, TZta, kolekcjonuje:evil_lol: On mi nie wygląda na asta, molosa, biszkopt po prostu ciasteczko takie! Co się dzieje pomiedzy Cioteczkami wyczuwam agresje :question: Gabi ależ Ty masz wymiary,o w morde! Quote
akucha Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Napisałam do roberta, ale on na remontach. Musi zajrzeć w skrzynkę, co? Kasia miałaby do kolekcji... Quote
Kasia25 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 akucha napisał(a): Kasia miałaby do kolekcji... O nie nie Akuszko, ja po dwie sztuki zbieram: dwa chomiki, dwie pieski, dwa R = KOMPLET:evil_lol: Fajniutki Biszkopcik czeka i prosi!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ten byłby do dogo-konwesacji i dzielenia się doświadczeniem :lol: Nie marudź, dasz radę! Quote
Kasia25 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To niech ON będzie wspólny taki, co? o rany robi się nastepny zakazany wątek:roflt: :roflt: Znowu Brazowa nikogo nie zaprosi.............. Idź piesku do domu, idź idź Quote
akucha Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tak, jesli uda nam się go złapać, to będzie wspólny!!! Nie mamy przecież żadnego wujka w Mafii - czas to zmienić! Quote
akucha Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No co Ty, bardzo dobrze!!! Ale rodzynek moglby byc... :lol: Robert ma dzis dzwonic do schronu, tak napisal w mailu. Quote
Kasia25 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Skoro On się zna na remontach, to przyda się, przyda takiej jednej Cioci co jej podłoga odpada! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiolu, Ty się nie martw dla Ciebie weta poszukam, musi być jakiś w MAFII, też się przyda. Quote
brazowa1 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Juz po problemie Ciotki,bo wczoraj poszedl Biszkopt do domu.panu Robertowi mozna zaproponowac COS innego :) Quote
Recommended Posts