Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina87 napisał(a):
Czy już coś wiadomo?

Nic :shake: Żadnej wiadomości :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Zaniedbałam Pysia bo miałam wielkie nadzieje na pomoc Pani Moniki, chyba się przeliczyłam :-(:-(:-(:shake:
Po Świętach zaczynam działać dalej, może zorganizujemy mu wreszcie transport do lekarza do Wrocka - jak wiesz jedna z wolontariuszek jeździ tam na zajęcia. Mam nadzieję że może chociaż na przyszłe Święta Pysio będzie miał domek :roll:

Posted

[quote name='Paulina87']A to Pysio w wianuszku

ależ jest piękny :loveu:
czy ma wątek na miau ? jeśli nie to chętnie założę
poproszę o dane do kontatu na pw

a na razie poproszę na miau o bannerek dla psiaczka

Posted

znalazłam tekst ogłoszenia i dane do kontaktu:

[quote name='Paulina87']
Jeśli ci to pomoże, to wklejam tekst z jego poprzedniej aukcji - możesz go dowolnie modyfikować, dodać coś od siebie, jak wolisz.

Pysio jest w schronisku 4 lata (czyli całe jego dotychczasowe życie). Został podrzucony na wybieg.
Powodem skazania go na taki los była jego głuchota i zaburzenia równowagi.
Pysio jest trochę upośledzony psychicznie, czasami kręci się, albo biega w kółko bez powodu, zapomina w którą stronę miał iść. Niektórzy uważają to za wady, jednak można uznać, że to właśnie czyni tego psa wyjątkowym i niepowtarzalnym.
Te jego "wady" dodają mu uroku i wywołują uśmiech na twarzy.
Pysio jest cudownym psem, zasługuje na wspaniały dom. Jednak ludzie omijają jego kojec bo jest... "nienormalny". Nikt nie chce psa upośledzonego. A przecież on nie jest winny temu, że jest taki, że jest wyjątkowy.
Każdy z nas chciałby być obdarzony dobrą opieką w przypadku choroby i Pysio też tak chce i ciągle nie traci nadzieji.
Mamy nadzieję, że znajdzie się osoba, która pokocha Pysia za to, że jest wyjątkowym, zabawnym psem i da mu prawdziwy dom, taki na jaki zasłużył.
WIĘCEJ ZDJĘĆ ORAZ FILMIKI Z ZACHOWANIEM PYSIA MOGĘ PRZESŁAĆ NA MAILA!
UWAGA! Aukcja ma na celu znalezienie odpowiedniego domu dla psa. Proszę o nie licytowanie bez mojej zgody. Zalicytowanie nie jest równoznaczne z nabyciem Pysia, jeśli nie uznam, że użytkownik będzie dobrym właścicielem. Osoby chętne na adopcję proszę o kontakt na maila jura_sh@interia.pl lub GG 4619464

czy Pysio jest ogłoszony na ale.gratka ?

Posted

kochana amyszka z forum miau podarowała Pysiowi dwa bannerki
do wklejenia do podpisu - dziękujemy :loveu:

wystarczy skopiować jeden z poniższych kodów, kliknąć na górze strony na Panel Użytkownika, potem na Edytuj podpis i można wkleić kod bannerka :)

1)

kod:
[noparse][/noparse]

2)

kod:
[noparse][/noparse]

Posted

jest nowy śliczny bannerek dla Pysia od amyszki z forum miau:

aby wkleić bannerek do podpisu wystarczy skopiować poniższy kod, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj podpis i można już wkleić kod bannerka :)

kod do skopiowania:
[noparse][/noparse]

Paulinko, jeśli możesz to zamień tamte dwa bannerki w pierwszym poście na ten - bardzo Ci dziękuję :)