Esia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No mam nadzieję że jutro coś się wyjaśni. tymczasem Pysio do góry! Quote
Esia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Paulina87 napisał(a):Czy już coś wiadomo? Nic :shake: Żadnej wiadomości :-(:-(:-(:-(:-(:-( Zaniedbałam Pysia bo miałam wielkie nadzieje na pomoc Pani Moniki, chyba się przeliczyłam :-(:-(:-(:shake: Po Świętach zaczynam działać dalej, może zorganizujemy mu wreszcie transport do lekarza do Wrocka - jak wiesz jedna z wolontariuszek jeździ tam na zajęcia. Mam nadzieję że może chociaż na przyszłe Święta Pysio będzie miał domek :roll: Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Paulina87']A to Pysio w wianuszku ależ jest piękny :loveu: czy ma wątek na miau ? jeśli nie to chętnie założę poproszę o dane do kontatu na pw a na razie poproszę na miau o bannerek dla psiaczka Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 znalazłam tekst ogłoszenia i dane do kontaktu: [quote name='Paulina87'] Jeśli ci to pomoże, to wklejam tekst z jego poprzedniej aukcji - możesz go dowolnie modyfikować, dodać coś od siebie, jak wolisz. Pysio jest w schronisku 4 lata (czyli całe jego dotychczasowe życie). Został podrzucony na wybieg. Powodem skazania go na taki los była jego głuchota i zaburzenia równowagi. Pysio jest trochę upośledzony psychicznie, czasami kręci się, albo biega w kółko bez powodu, zapomina w którą stronę miał iść. Niektórzy uważają to za wady, jednak można uznać, że to właśnie czyni tego psa wyjątkowym i niepowtarzalnym. Te jego "wady" dodają mu uroku i wywołują uśmiech na twarzy. Pysio jest cudownym psem, zasługuje na wspaniały dom. Jednak ludzie omijają jego kojec bo jest... "nienormalny". Nikt nie chce psa upośledzonego. A przecież on nie jest winny temu, że jest taki, że jest wyjątkowy. Każdy z nas chciałby być obdarzony dobrą opieką w przypadku choroby i Pysio też tak chce i ciągle nie traci nadzieji. Mamy nadzieję, że znajdzie się osoba, która pokocha Pysia za to, że jest wyjątkowym, zabawnym psem i da mu prawdziwy dom, taki na jaki zasłużył. WIĘCEJ ZDJĘĆ ORAZ FILMIKI Z ZACHOWANIEM PYSIA MOGĘ PRZESŁAĆ NA MAILA! UWAGA! Aukcja ma na celu znalezienie odpowiedniego domu dla psa. Proszę o nie licytowanie bez mojej zgody. Zalicytowanie nie jest równoznaczne z nabyciem Pysia, jeśli nie uznam, że użytkownik będzie dobrym właścicielem. Osoby chętne na adopcję proszę o kontakt na maila jura_sh@interia.pl lub GG 4619464 czy Pysio jest ogłoszony na ale.gratka ? Quote
Paulina87 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Na alegratka nie ma ogłoszenia :shake: Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Paulina87 napisał(a):Na alegratka nie ma ogłoszenia :shake: chętnie go ogłoszę Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 zdjęcia Pysia w miniaturce (wystarczy kliknąć żeby powiększyć dane zdjęcie): Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 kochana amyszka z forum miau podarowała Pysiowi dwa bannerki do wklejenia do podpisu - dziękujemy :loveu: wystarczy skopiować jeden z poniższych kodów, kliknąć na górze strony na Panel Użytkownika, potem na Edytuj podpis i można wkleić kod bannerka :) 1) kod: [noparse][/noparse] 2) kod: [noparse][/noparse] Quote
Paulina87 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dziękuję bardzo za pomoc :):multi: Quote
Paulina87 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=wehEvNvFX4Y http://pl.youtube.com/watch?v=EZy3sDQM1jQ Quote
kasia14 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ale ten piesek jest uroczy ze ''swoją innością'' podnosze!!! Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Paulina dziękuję, Pysiu jest śliczny i kochany a może wklejcie te linki z filmikami do pierwszego postu Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ogłoszenie na ale.gratka postaram się wystawić jutro może dopiszcie w pierwszym poście, że bannerki Pysia do podpisu są na str.19 Quote
Paulina87 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 OK dodam to do pierwszego postu Quote
mulinka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 dziękuję i przepraszam, że tak marudzę :oops: piękne to zdjęcie Pysia z pierwszego postu :) Quote
Paulina87 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Pysio to w ogóle cudowny pies, i potrafi łasić się jak kot. I mimo, że jest głuchy to i tak wszyscy do niego przemawiają :oops: Quote
mulinka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 jest nowy śliczny bannerek dla Pysia od amyszki z forum miau: aby wkleić bannerek do podpisu wystarczy skopiować poniższy kod, kliknąć na Panel Użytkownika na górze strony, potem na Edytuj podpis i można już wkleić kod bannerka :) kod do skopiowania: [noparse][/noparse] Paulinko, jeśli możesz to zamień tamte dwa bannerki w pierwszym poście na ten - bardzo Ci dziękuję :) Quote
Recommended Posts