Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak piesek będzie jechać do Niemiec i będą potrzebne pieniądze, to proszę mi wysłać wtedy wiadomość na pw. Wystawię bazarki :) szorściaczkowi

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dada super, wielkie dzięki :multi:. Ja już troszkę pieniążków zebrałam w rodzinie, w razie czego myślę że też mogłabym wystawić coś na licytację tylko nie wiem czy będę umiała i czy ktokolwiek zaufa mi (mały staż mam na dogo :shake:)

Posted

Jak mi podeślesz zdjęcia "fantów" to zrobię bazarki a Ty tylko będziesz wysyłać zwycięzcom :)
Staż już mam i oprócz małej wpadki z Pocztą Polską :angryy::mad::angryy: nie było jeszcze żadnej plamy :)

Posted

Napisałam już na forum schroniska, ale napiszę jeszcze tutaj.

Pysio był dzisiaj z nami na akcji zbierania pieniędzy na schronisko, razem jeszcze z trzema innymi psiakimi. W końcu musiał sobie "zarobić" na lepsze życie.

Oczywiście tak jak prosiłaś wyściskałam go i ucałowałam.

Pysio ma też zrobione zdjęcie w czapce mikołaja ;) , więc może dziewczyny je wstawią.

Posted

konisia napisał(a):
Podniosę Pysiaka, bo rozumiem, że na razie czekamy na kontakt.

Owszem, czekamy, no ale 100% pewności że Pysio wyjedzie do Niemiec nie ma, więc mimo wszystko (na wszelki wypadek) nadal staramy się o domek :roll:

Posted

A czy były już jakieś nowe wieści od p. Moniki?

Dzisiaj śniło mi się, że pani kierownik z naszego schroniska próbowała wcisnąć komuś Pysia jako całkiem zdrowego psa. I ja niby przy tym byłam i chciałam sie odezwać aby to wyjaśnić, ale jakoś nie mogłam.

Taki dziwny był ten sen.

Posted

Paulina87 napisał(a):
A czy były już jakieś nowe wieści od p. Moniki?

Dzisiaj śniło mi się, że pani kierownik z naszego schroniska próbowała wcisnąć komuś Pysia jako całkiem zdrowego psa. I ja niby przy tym byłam i chciałam sie odezwać aby to wyjaśnić, ale jakoś nie mogłam.

Taki dziwny był ten sen.

NIestety info od pani Moniki mam dostać po 21 grudnia :( więc nadal musimy być cierpliwi. A ty masz jakieś info o Pysiu ?