Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawialam dzis z opiekunka Pysia.
Chlopak miewa sie dobrze , biega sobie , szczeka i podobno ma nawet jakiegos kumpla, prawie pudla - probuja sie ze soba bawic:crazyeye:

Tomografia nic nie wykazala:shake:

Pysio jest ogolnie w dobrej formie,ma apetyt i wyglada na zadowolonego, ale od jakiegos czasu przyplatala mu sie nieustajaca biegunka.
Czekaja go wiec w najblizszym czasie kolejne badania.

Podobno mial tez pierwszych zainteresowanych adopcja, ale trzeba jeszcze wyjasnic jego problemy zdrowotne.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

aaaah to dobre newsy :loveu:
bardzo za nie dziękujemy!

jej. Pysiak się tyle wycierpiał, że juz mu się domek należy :):):)

dziwne, że nic nie wykazało to badanie... ciekawe co to jest. to, co czyni Pysia tak wyjątkowym ;)

Posted

Tundra dzięki za wieści. Kamień z serca.

A biegunkę Pysio miał cały czas w schronisku, ja w sumie nie widziałam na spacerach, żeby robił normalną kupę.

Niech dostanie jak najlepszy domek :multi:.

• 4 weeks later...
Posted

Czy są jakieś nowe wieści od Pysia? Bo ja cały czas o nim myślę.

A w ogóle to dzięki niemu spotkałam swoją miłość :loveu:... wtedy jak jechałam po niego do Ostrowa.... i od niedawna jesteśmy razem :cool3:.

Tak więc teraz to mam podwójny sentyment do Pysiaczka.

Posted

Paulina87 napisał(a):

A w ogóle to dzięki niemu spotkałam swoją miłość :loveu:... wtedy jak jechałam po niego do Ostrowa.... i od niedawna jesteśmy razem :cool3:.

ależ to cudownie:D:D:thumbs:

Posted

Paulina87 napisał(a):

o maaatko :D eeej czad! :loveu:

Posted

Paulina87 napisał(a):

Gratuluję :multi:
Czy w sprawie Pyśka można jeszcze jakoś dopomóc?

Posted

Dopomóc już nie potrzeba, Pysio jest pod dobrą opieką i mam nadzieję, że teraz te wieści to będą już z nowego domu.

Ja jechałam po Pysia pociągiem w starych, brudnych ciuchach bo on kłaczył i przez myśl mi nie przeszło, że spotkam kogoś wyjątkowego.
Pysiu dziękuję Ci za wszystko :multi:.

Posted

A ja Pysia odwiedzilam tydzien temu. Jest jeszcze ciagle na tymczasie, ale miewa sie dobrze. Spi w lozku swojej opiekunki ( i podobno nawet potrafi pogonic konkurencje)
chodzi sobie na dlugie spacerki.
Jego problemy trawienno-biegunkowe sa jeszcze nie do konca wyjasnione i dlatego nie moze jeszcze chwilowo byc wyadoptowany, ale tam gdzie jest , zostal pupilem.

Niestety nie zrobilam zadnych zdjec, bo mialo to miejsce poznym wieczorem a ja odbieralam w okolicy inne psy.

Posted

Tundra napisał(a):
A ja Pysia odwiedzilam tydzien temu. Jest jeszcze ciagle na tymczasie, ale miewa sie dobrze. Spi w lozku swojej opiekunki ( i podobno nawet potrafi pogonic konkurencje)
chodzi sobie na dlugie spacerki.
Jego problemy trawienno-biegunkowe sa jeszcze nie do konca wyjasnione i dlatego nie moze jeszcze chwilowo byc wyadoptowany, ale tam gdzie jest , zostal pupilem.

Niestety nie zrobilam zadnych zdjec, bo mialo to miejsce poznym wieczorem a ja odbieralam w okolicy inne psy.

Dom tymczasowy z piernatami w tle i Pysiem-pupilem w tych piernatach...to dobre wiesci:multi:
Moze jakas specjalna karma zlagodzilaby te problemy? z pewnoscia i o tym pomyslala pancia tymczasowa..jednakze najwazniejsze jest wykrycie przyczyny tych dolegliwosci

A ze odnalazl swoje miejsce w stadzie, prowodyr:evil_lol: jeden..bardzo mi sie to podoba:eviltong:

Posted

Takie wieści też przyjmuję :cool3:. Mi też się wpychał do łóżka. Co go posadziłam na legowisku pod łóżkiem to on za chwilę i tak był u mnie :evil_lol:.

Aż się łza w oku kręci, że Pysio jest bezpieczny.

• 1 month later...
Posted

:multi::multi: Rewelacja!! no no... ja nie wiem jak Ty się Paulina odwdzięczysz Pyśkowi za takiego faceta :razz:

I nie wiem dlaczego kojarzyłam, że jesteś brunetką :oops: - BARDZO łądna z Ciebie dziewczyna!!! :cool1: :cool3:

Wesołych Świąt kochani Wam wszystkim !!!!:smilecol::tree1::x-mas:

I z ierpliwością czekam na wieści od naszego kochanego psiaka :loveu:

Posted

W ogóle to TZ z 10 razy już słyszał historię Pysia, bo co mi sie przypomni to opowiadam. W sumie Pysio to jest pies, którego najczęściej wspominam z moich "podopiecznych" :loveu:, bo w sumie z nim najwięcej przeszłam :evil_lol:.