Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj z tych emocji zapomniałam o rozliczeniu.

Wczoraj wpłynęło na moje konto to 100 zł od rodziny mru oraz 30 zł od brazowej. :multi:

I... Po podliczeniu kosztów jakie ja poniosłam... mam o 51 zł więcej. :cool3:

Weronia napisz ile wyniósł Cię transport do Śremu.

Posted

Pysio dojechal szczesliwie do swych opiekunow.
Dlugie podroze, a moze brak indywidualnej opieki- bo jechal z 4 pieskami
p. Izy i jeszcze jedna bieda"polancuchowa"- nie sa jego mocna strona- sporo szczekal

Od wczoraj jest w b.dobrej klinice na badaniach. M.in. ma miec zrobiona tomografie.
Jest podejrzenie epilepsji.
Zobaczymy co wet. powiedza..

Objecuje informowac Was o nim i najwazniejszych zmianach w jego zyciu.
Prosze tylko nie wywolujcie mnie za czesto "do odpowiedzi", to jest technicznie odrobine skomplikowane, bo Pysio nie jest u mnie.

A on sie teraz nazywa Pyschu, bo w niem. to sie podobnie wymawia.;)

Posted

Dziewczyny jestem za granicą i udało mi się znaleźć kafejkę, nie mam czasu czytać wszystkiego, ale rozumiem że Pysiowi się udało i wreszcie pojechał do Niemiec. Bardzo się cieszę, kamień spadł mi z serca, jak wrócę do Polski przeczytam wszytsko dokładnie. Jeśli poniosłyście jakieś dodatkowe koszty to ja również mogę się dorzucić, tak jak pisałam na początku (chyba w styczniu gdy Pysio miał jechać). Tymczasem pozdrawiam i czekam na kolejne fotki Pysia :))

Posted

Tunda dzięki za wieści... kamieć z serca... ze wzruszeniem czytam, że Pysio ma super opiekę.

Esia finansowo jest wszystko uregulowane, nawet mam za dużo pieniążków o 15 zł, które przeleję na jakąś biedę.

Posted

Dzisiaj jest " DZIEŃ DOBRYCH WIESCI:loveu::lol::multi:Pysio będzie zdiagnozowany,leczony i ..na pewno szczesliwy a( tu malutki off) i " moi" Starsi Panowie Dwaj (z podpisu ) pojechali do cudownego D.T. prosto z bidula ( porządnego ale...TYLKO bidula)..Świat potrafi byc piekny....:eviltong: