Paulina87 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Tak udało się, ale jak zwykle atmosfera musiała być napięta ;). Przez tą dogomanię to mam niezły trening spontanicznych zachowań bo u mnie z tym ciężko :lol:. Pysio właśnie bawi się kosteczką i trąca co chwilę Manndy żeby też się pobawiła z nim. A do schroniska jechać nie musiałam bo Missy dotransportowała mi Pysia pod dworzeć :) Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Kochana Missy:loveu: uff...to o której odbiera go jutro Weronia? acha i zmien tytul, bo straszy ludzi hihi Quote
Paulina87 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jutro już około 7 rano :cool3: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dziewczyny,jesteście CUDNE! A juz Ty Paulinko,to beatyfikowana bedziesz,za to,co dla niego robisz:) Quote
Paulina87 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Przecież gdyby nie Missy, Pani kierowniczka, Weronia... no i Wy wszystkie tu to za wiele bym sama nie zdziałała. Wszystkim nam należą się pochwały :cool3: Quote
Tundra Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To prawda - DUZO dobrej roboty. Ciesze sie, ze tak wszystko do przodu popchniete. Mysle, ze teraz to mu juz tylko szczesliwa gwiazda bedzie przyswiecac.:multi: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Innej wersji juz nie przewidujemy Tundro :lol: Quote
pixie Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Pysiu otwiera sie przed Toba swiat bez krat! Pysiaczku kochany, bedzie Ciebie nam bardzo brakowalo emocji tego watku tez, lez radosci gdy Charly wyszukala Ciebie, tego niedowierzania, tego wyscigu z czasem, zmian z godziny na godzine koncepcji..transportu...tych rozterek duchowych , tych dyskusji jednak jednomyslnych, co nie zawsze, jest przymiotem dogo a przede wszystkim bedzie nam brakowalo C I E B I E! Pysiu dziekujemy Ci za to, ze nas nauczyles i utwierdziles! ze nie wolno tracic nadziei do konca ze klopoty i trudy jednocza a nie dziela... Pysiu nie zapomnij nas, nie zapomnij tego watku dramatycznego od poczatku do ostatnich doslownie chwil..., Kochamy Cie calym sercem, tak jak Ty nas swoim wiernym psim serduszkiem pokochales Gute Reise...Pysiu...to na poczatek nauki niemieckiego Pysiaczku Jeszcze raz w imieniu tu wszystkich dziekuje, i mam nadzieje ze nie bedziecie mi miec tego za zle..ze w imieniu wszystkich pisze... pani Kierowniczce z Pily,:loveu: nie zniecierpliwionej naszymi namolnymi telefonami po odkryciu przez Charly tajemnicy Calin Vanille:angryy: pani Kierowniczce ze schroniska macierzystego:loveu:ze umozliwila wyjazd Pysiowi i ze dala mu szanse na nowe zycie Paulinie87 :loveu:ze doprowadzila Pysia od poczatku do konca.. Missie ze nie opuscila Pauliny87 w trudnych chwilach Marcinowi:loveu: i Mackowi z Pily :loveu:za pomoc, tym wszystkim, ktorzy przyczynili sie do realizacji tego zamierzenia wyjazdu Pysia do NIemiec. Charly:loveu: ktora nas tu przyprawila o atak serca, po tym gdy odnalazla Pysia w Pile i mru...zapomnialam o waszej schroniskowej goracej linii przerywanej ...mru wybacz prosze wybacz...taki wielki wklad masz w tym momencie w nasze ataki serca ze nie powinnam byla zapomniec... Koss,:loveu: ktora niestrudzenie dociekala prawdy i jej znajomemu prawnikowi:loveu: brazowej :loveu:za skuteczne wspieranie tego wyjazdu, naszym rodzinom,:loveu: ktore pomogly w zrealizowaniu wyjazdu dogomaniakom z Poznania dzieki ktorym jutro Pysio pojedzie w nowy swiat Dziekujemy pani Izie:loveu: , Tundrze :loveu:za umozliwienie Pysiowi startu w nowe zycie Bedziemy cierpliwie czekac na Pysiowe nowiny...:roll: jesli pominelam kogos wybaczcie, to ze wzruszenia...:placz: podziekujmy sobie nawzajem, ze dotrwalismy do tak szczesliwego konca mimo ewidentnych przeciwnosci losu! Pysiu dostarczyles nam niezapomnianych emocji. Bądz szczęśliwy piesku! Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Gute Reise Pysiu Mysiu:) I dziękujemy wspaniałej Pixie, Marcik i Mru:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina87 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Pixie rycze jak bóbr teraz :placz:. Nie moge w to uwierzyć, że mój kochany Pysio jedzie tak daleko w nieznane. Wierzę, że będzie miał tam dobrze... ale wizja tego, że już go nigdy nie zobaczę mnie dobija. Weronia niech się szykuje jutro na morze łez jak będę go przekazywać. Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Paulinko nie zapomnij dac karteczke Weroni z Twoim mailem do przekazania p. Izie (napisz wszystkie Twoje dane, maila i imie psa) i popros tez o jakis mailowy kontakt do niej, zeby byly informacje o Pysiu Quote
Seaside Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 mocno trzymam za Ciebie kciuki psiaku!! Powodzenia :loveu: Bedzie nam Cię bardzo, bardzo brakowało :( - ale dopiero teraz zacznie się prawdziwe życie :) :loveu: Quote
Paulina87 Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Weronia zabrała Pysia... i są w drodze na spotkanie z Panią Izą. Quote
missy87 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 teraz tylko czekamy na wiadomość od Weroni aby już wszystko było w 100% potwierdzone :) Quote
pixie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 wszystkie ciotki przejete, wzruszone czekamy na wiesci od Weroni Daj Weroni pyska Pysiu! zasłużyla na buziaki tysięczne! Quote
Charly Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ....czekamy czekamy. Maluch pewnie już w drodze...w lepsze, pogodniejsze życie Quote
KasiaO Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Weronia zabiegana więc ja napiesze ;) Pysia zgodnie z planem dowiozłyśmy z Weronią na miejsce spotkania z Panią Izą, o dziwo wszystko potoczyło się gładko i bez problemów..:lol: Pysio już w drodze po nowe życie...:multi::multi::multi: Quote
pixie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Bon Voyage mon cheri! Bon Voyage petit Pychou! jakos tak latwiej mi po francusku... po niemiecku chyba tez Pyshou? moze bedzie sie inaczej nazywal? Kazde imie bedzie piekne, najwazniejsze by byl szczesliwy! to i my bedziemy razem z nim Quote
Marcik Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :multi::multi::multi: Zadziałałyście niczym idealnie wyszkolony oddział specjalny! Tak się cieszę :lol: Quote
brazowa1 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :multi::multi::multi: "poszło gładko....":cool2: Quote
Seaside Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cóż za historia :loveu: Kiedy możemy się spodziewać jakiś kolejnych wieści? Quote
psia mama Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pysio dziś pojechał do Niemiec.Mam nadzieję że znajdzie nowy dom.:roll::multi::loveu::eviltong:;) Quote
Weronia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pysio w drodze po lepsze zycie :) : Quote
koss Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A ludzie mówią i mówią uczenie ,ze ... życie to nie bajka , a jednak:megagrin::D:lol!: DZIEWCZYNY:Rose:- [SIZE=2]jesteście cudne. Quote
Recommended Posts