Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak udało się, ale jak zwykle atmosfera musiała być napięta ;). Przez tą dogomanię to mam niezły trening spontanicznych zachowań bo u mnie z tym ciężko :lol:.

Pysio właśnie bawi się kosteczką i trąca co chwilę Manndy żeby też się pobawiła z nim.

A do schroniska jechać nie musiałam bo Missy dotransportowała mi Pysia pod dworzeć :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pysiu otwiera sie przed Toba swiat bez krat!

Pysiaczku kochany, bedzie Ciebie nam bardzo brakowalo
emocji tego watku tez, lez radosci gdy Charly wyszukala Ciebie, tego niedowierzania, tego wyscigu z czasem, zmian z godziny na godzine koncepcji..transportu...tych rozterek duchowych ,
tych dyskusji jednak jednomyslnych, co nie zawsze, jest przymiotem dogo

a przede wszystkim bedzie nam brakowalo C I E B I E!

Pysiu dziekujemy Ci za to, ze nas nauczyles i utwierdziles!
ze nie wolno tracic nadziei do konca
ze klopoty i trudy jednocza a nie dziela...

Pysiu nie zapomnij nas, nie zapomnij tego watku dramatycznego od poczatku do ostatnich doslownie chwil...,

Kochamy Cie calym sercem,
tak jak Ty nas swoim wiernym psim serduszkiem pokochales

Gute Reise...Pysiu...to na poczatek nauki niemieckiego Pysiaczku

Jeszcze raz w imieniu tu wszystkich dziekuje, i mam nadzieje ze nie bedziecie mi miec tego za zle..ze w imieniu wszystkich pisze...

pani Kierowniczce z Pily,:loveu: nie zniecierpliwionej naszymi namolnymi telefonami po odkryciu przez Charly tajemnicy Calin Vanille:angryy:

pani Kierowniczce ze schroniska macierzystego:loveu:ze umozliwila wyjazd Pysiowi i ze dala mu szanse na nowe zycie

P
aulinie87
:loveu:ze doprowadzila Pysia od poczatku do konca..
Missie ze nie opuscila Pauliny87 w trudnych chwilach

Marcinowi:loveu: i Mackowi z Pily
:loveu:za pomoc,
tym wszystkim, ktorzy przyczynili sie do realizacji tego zamierzenia wyjazdu Pysia do NIemiec.
Charly:loveu: ktora nas tu przyprawila o atak serca, po tym gdy odnalazla Pysia w Pile
i mru...zapomnialam o waszej schroniskowej goracej linii przerywanej ...mru wybacz prosze wybacz...taki wielki wklad masz w tym momencie w nasze ataki serca ze nie powinnam byla zapomniec...
Koss,:loveu: ktora niestrudzenie dociekala prawdy i jej znajomemu prawnikowi:loveu:
brazowej :loveu:za skuteczne wspieranie tego wyjazdu,
naszym rodzinom,:loveu: ktore pomogly w zrealizowaniu wyjazdu
dogomaniakom z Poznania dzieki ktorym jutro Pysio pojedzie w nowy swiat

Dziekujemy pani Izie:loveu: , Tundrze :loveu:za umozliwienie Pysiowi startu w nowe zycie
Bedziemy cierpliwie czekac na Pysiowe nowiny...:roll:

jesli pominelam kogos wybaczcie,
to ze wzruszenia...:placz:

podziekujmy sobie nawzajem, ze dotrwalismy do tak szczesliwego konca mimo ewidentnych przeciwnosci losu!

Pysiu dostarczyles nam niezapomnianych emocji.
Bądz szczęśliwy piesku!

Posted

Pixie rycze jak bóbr teraz :placz:. Nie moge w to uwierzyć, że mój kochany Pysio jedzie tak daleko w nieznane. Wierzę, że będzie miał tam dobrze... ale wizja tego, że już go nigdy nie zobaczę mnie dobija.

Weronia niech się szykuje jutro na morze łez jak będę go przekazywać.

Posted

Paulinko nie zapomnij dac karteczke Weroni z Twoim mailem do przekazania p. Izie (napisz wszystkie Twoje dane, maila i imie psa) i popros tez o jakis mailowy kontakt do niej, zeby byly informacje o Pysiu

Posted

Weronia zabiegana więc ja napiesze ;)
Pysia zgodnie z planem dowiozłyśmy z Weronią na miejsce spotkania z Panią Izą, o dziwo wszystko potoczyło się gładko i bez problemów..:lol:
Pysio już w drodze po nowe życie...:multi::multi::multi:

Posted

Bon Voyage mon cheri!
Bon Voyage petit Pychou! jakos tak latwiej mi po francusku...

po niemiecku chyba tez Pyshou? moze bedzie sie inaczej nazywal?
Kazde imie bedzie piekne, najwazniejsze by byl szczesliwy!
to i my bedziemy razem z nim