supergoga Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bardzo się cieszę, że jest dla niego szansa. Już odwołuje więc alarm samochodowy. Gdybym w razie czego była do czegoś potrzebna jeszcze - moj tel. 609 601 362. Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dzięki Supergoga:loveu: tak po cichu muszę stwierdzic, ze to troszke nie na moje nerwy jest. bo ciągnie się wszystko, a szczegolnie informacje jak flaki z olejem (za przeproszeniem). Oczywiscie nei naleze do bardzo cierpliwych ludzi. Nadal nie bardoz wiadomo, gdzie dokladnie w Sremie Weronia ma dowiesc psa. Weronia poprosila mnie o wykonanie telefonu do p. Izy (bo sama nie moze w tym momencie). Co tez uczynilam i czynie nadal... Jest sygnał, jednak p. Iza nie odbiera. Wiec napisalam smsma, wytlumaczylam o co chodzi z prosbą o skontaktowanie się z Weronią. Nie mam potwierdzenia od Weroni czy otrzymala telefon, smsa czy też nie. (BTW numer podany dziewczynom jest nieprawidłowy, po 0049 nie moze byc zadnych innych zer- dlatego Paulina nie umiala sie wczesniej skontaktowac z p. Iza) edit: w sumie zadzwonilam do p. Izy chyba pięc razy. NUmer z początkiem 785 to ja i wyslalam smsa z numerem Weroni. to wszystko z mojej strony. Hadi tschuss Quote
missy87 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Paulinie nie chodzi dogo, a potrzebuje pilnie nr do Tundry! edit: nie wiem co sie z ta strona dzieje:/ przed chwila mi tez przestala chodzic, teraz znow dziala, oby nie przestala chodzic w waznym momencie Wiec tak jak pisalam wyzej potrzebujemy nr do Tundry! Moze za chwile strona znow przestanie mi chodzic wiec jesli ktos ma do niej nr to prosze o napisanie mi go smsem na nr 698 647 368 albo gg 5283400 Quote
Paulina87 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 No na reszcie weszłam na dogo. Ja już szykuję się na wyjazd po Pysia, po 15 mam pociąg. W razie jakiś problemów czy informacji dla tych co nie mają mój nr 693-545-982 Najważniejsze jest teraz skontaktowanie się Weroni z p. Izą albo Tundrą. Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Wszystko gra. Weronia juz rozmawiala z p. Iza. Sa umowione na jutro:) Super Paulina. Hurra!!!:):)Paulina, a jest paszport? Edit; Wlasnie rozmawialam z Pauliną. Paszport jest:) i Paulina jedzie po Pysia wlasnie:) tyle, ze wet powiedziel, ze w paszporcie musi byc wpisany adres osoby zamieszkalej w Polsce. Uparl się i zostala wpisana Missy. wiec to trzeba bedzie zmienic. Quote
Marcik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dopiero teraz doprosiłam się do komputera i nie mogę się nacieszyć z tego, co czytam! Supergoga, Weronia jesteście ANIOŁAMI!!! :loveu: Quote
missy87 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No ja właśnie wróciłam od weterynarza i odebrałam paszport, świeży nowiutki, pachnący, niebieściutki :) Paulina jest już na dworcu PKP w Poznaniu, dokładnie o 17:36 będzie w Ostrowie. Zaraz jadę do schroniska, wyczesze naszego kawalera, żeby ładniej wyglądał przed tak ważnym dniem i jadę przekazać do Paulinie na dworzec. No to chyba jesteśmy blisko zakończenia wielkim powodzeniem całej akcji. Oby jutro obyło się bez problemów. Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 aż mi się cieplo zrobilo w brzuchu po tym poscie. super Missy i Paulina. super akcja:) hurra będę krzyczec jutro;) Quote
mru Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ja tak tylko przelotem ciesze sie, ze wszystko idzie dobrze :) a jak z kasa? wiem, ze moja rodzina wplacila 100 zl :) czy sie przydadza? Quote
missy87 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Pysio już z Paulina. Teraz muszą jeszcze poczekać na pociąg 20 minutek i jadą do Poznania. Mru: Jasne ze 100 zł sie przyda. To bardzo dużo :) Dziękujemy :) Nie wiem ile Paulina już zebrała, ale chyba wszystkie koszta są już pokryte. Paulina jeszcze musi potwierdzic moje domysły w razie czego. Quote
missy87 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 http://www.speedyshare.com/492535578.html tutaj Pysio przed dworcem PKP w Ostrowie czeka na przyjazd Pauliny Quote
missy87 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 czy można wstawiac linki? bo wstawilam jeden z filmikiem ale po chwili patrze a moj post jest usuniety... Quote
Helga&Ares Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Czyli już się wszystko wyjaśniło i psiak jedzie do Śremu? Quote
missy87 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 http://www.speedyshare.com/492535578.html jutro rano jedzie do Śremu Quote
Helga&Ares Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ja jestem ze Śremu, gdzie dokładnie ma zamieszkać? Quote
missy87 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Pysio w Śremie będzie odebrany przez p. Izę, która zabierze go do Niemiec. Pysio będzie w fundacji pomagającej psom z małymi szansami na adopcje, niepełnosprawnymi, upośledzonymi itp Quote
Helga&Ares Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 missy87 napisał(a):Pysio w Śremie będzie odebrany przez p. Izę, która zabierze go do Niemiec. Pysio będzie w fundacji pomagającej psom z małymi szansami na adopcje, niepełnosprawnymi, upośledzonymi itp dzięki za wyjaśnienie ;) Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 eeee....brązowa juz nic nie jest pilne:eviltong: Quote
brazowa1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ej,to nie fair! ja tu palpitacji dostałam!!! za wolno zmieniacie tytuły Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ale toć to tylko 2 lub 3 sroniczki do poczytania:evil_lol: wsjo zgrane, nagrane i nawet nadmiar kasy jest:roll: Quote
Paulina87 Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Jesteśmy już z Pysiem :cool3:. Wiecie co ja go chyba nigdzie nie oddam :oops:... (ale mój rozsądek mówi co innego). Ja już byłam w drodze do Poznania a moja mama zadzwoniła, że przyszła pocztą książeczka Pysia. Może ją gdzieś wysłać? Przyda się? Na razie nic więcej oprócz tych 90 zł nie wpłynęło. Najwidoczniej to 100 zł dojdzie jutro, wtedy wszystko byłoby chyba uregulowane. Bo dzisiaj zapłaciłam za bilety moje i psa 25 zł. Czyli ja poniosłam koszt 169 zł. minus 90 zł od Koss i Marcik czyli brakuje jeszcze 79 zł. Do tego jeszcze dojdzie koszt dowozu Pysia do Śremu przez Weronię. Dobrze liczę? Quote
koss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no nie- bardziej sie denerwowałam czytajac posty ,niz ogladajac " Milczenie owiec" -za stara jestem na takie emocje:-o,ufffffffff idę do łóżka-mam grypę a Tu temperatura mi wzrasta.A dałyści Pysiowi słowniczek:evil_lol: polsko -niemiecki????? Quote
koss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Paulina-widzisz i wszysto się udało:lol::loveu::multi: Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no tak slowniczek by się przydał:loveu: Paulina odwaliłas super robote. Pociagi z psem nie należa do przyjemnych wycieczek. ci co jeżdzą autem tego nie wiedzą, ale pociąg naprawde może być wyzwaniem. nO i do schroniska tez nie masz blisko a 20 km. Naprawdę zrobiłas duzo dla tego psa. super:multi: Quote
Recommended Posts