Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xxxx52 napisał(a):
daty szczepien (wscieklzny,wirusowek) musza byc -min.21dni do przekroczenia granicy

szczepienia na wscieklizne to on juz ma dlugo. ale wirusówek nie potzeba przeciez. Wiec w tej kwesti powinno wszystko grac. Dzięki za informacje:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zaczynam też mysleć nad pomocą. Ja sama od pół roku nie mam autka (złomek się zrobił), ale może coś się uda. Jeśli nie bęzie innej opcji. Tylko potrzebne szczegóły, czyli na którą w Gostyniu tego 25-tego. I co z nim w Poznaniu - bo u mnie z noclegiem dla psa może być ciężko. Moja suka, też terier tylko wielki towarzyska nie jest na tyle, żeby kolegów w domu gościć, a mieszkam w bloku.

Ale musimy stanąć na głowach, a Pysio musi wreszcie wyruszyć do domu. Opuścić schron. Wierzę, że razem się nam uda.

Posted

oczywiscie ,ze moze pies byc zaszczepiony na wscieklizna z data min 21 do przekroczenia granicy,albo nie pozniejsza jak 12 miesiecy,ale wirosowki sa potrzebne,gdyz jest ryzyko zarazenia innych psow.Nie przewozi sie psow nie szczepionych!

Posted

supergoga napisał(a):
Zaczynam też mysleć nad pomocą. Ja sama od pół roku nie mam autka (złomek się zrobił), ale może coś się uda. Jeśli nie bęzie innej opcji. Tylko potrzebne szczegóły, czyli na którą w Gostyniu tego 25-tego. I co z nim w Poznaniu - bo u mnie z noclegiem dla psa może być ciężko. Moja suka, też terier tylko wielki towarzyska nie jest na tyle, żeby kolegów w domu gościć, a mieszkam w bloku.

Ale musimy stanąć na głowach, a Pysio musi wreszcie wyruszyć do domu. Opuścić schron. Wierzę, że razem się nam uda.

no to ty go możesz odwiezc do Poznania 24 a ja go zabiorę do Gostynia:)

tak by było dobrze??

Posted

xxxx52 napisał(a):
oczywiscie ,ze moze pies byc zaszczepiony na wscieklizna z data min 21 do przekroczenia granicy,albo nie pozniejsza jak 12 miesiecy,ale wirosowki sa potrzebne,gdyz jest ryzyko zarazenia innych psow.Nie przewozi sie psow nie szczepionych!

;););) ;););)

Posted

Wszystko było na takiej dobrej drodze.... a tu pojawiła się kłoda.

Zadzwoniłam do Pani kierownik schroniska żeby powiedzieć, że przyjeżdżam po Pysia i dowiedziałam się, że pani z ostrowskiego stowarzyszenia jak dowiedziała się, że Pysio wrócił bardzo się zdenerwowała i jest przeciwna wydawania Pysia komukolwiek i gdziekolwiek.
Pani kierownik ma to spróbować załatwić i do mnie zadzwonić.

Posted

... nie można przedstawić tej pani wszystkich faktów? całej historii opowiedzieć
i że to jedyna teraz szansa
i o tej pani Izie, dokładnie jak to wszystko ma wyglądać...

...:-(

Posted

Paulina87 napisał(a):
Wszystko było na takiej dobrej drodze.... a tu pojawiła się kłoda.

Zadzwoniłam do Pani kierownik schroniska żeby powiedzieć, że przyjeżdżam po Pysia i dowiedziałam się, że pani z ostrowskiego stowarzyszenia jak dowiedziała się, że Pysio wrócił bardzo się zdenerwowała i jest przeciwna wydawania Pysia komukolwiek i gdziekolwiek.
Pani kierownik ma to spróbować załatwić i do mnie zadzwonić.

no to teraz trzeba stanąć na głowie, żeby się zgodzili.

u nas też tak czesto mówia, a potem wydają ;)
bedzie dobrze!!

Posted

Paulina, a nie możesz wytłumaczyć, że tym razem to nie "wina psa"?
chociaż to przecież nie jest nigdy wina psa!
że tym razem dom nie został sprawdzony...