Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstawic go na naszej stronie i wszystkich nam tutaj dostepnych- zaden problem
zrobcie mi tylko prosze zestawienie najwazniejszych informacji( tak zebym mogla tylko przetlum.)
kastrowany
opis z najwaznieszymi info.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi:[quote name='Tundra']Wstawic go na naszej stronie i wszystkich nam tutaj dostepnych- zaden problem
zrobcie mi tylko prosze zestawienie najwazniejszych informacji( tak zebym mogla tylko przetlum.)
kastrowany
opis z najwaznieszymi info.:multi::multi::multi:

nowe fotki? stara fotka w wianuszku!????
Tundro dzieki! Opiekuncza Tundro! dzieeeeeeeeki!:multi::multi::multi:
kciuki zaciskamy!

Posted

Niestety NIKT się nie odezwał, ani pani Iza, ani pani Monika. Zero zainteresowania :( Myślę że nie ma co robić sobie nadziei na ten wyjazd, trzeba działać jakoś inaczej, szukać mu domku tu w Polsce, albo przez jakąś inną fundację.

Posted

Ja nie mogę znaleźć tych plakacików z ogłoszeniami o Pysiu które tu podobno były :shake:. A Marcin już mi się dopytuje kiedy je dostanie żeby poroznosić... Może ja jutro też jakiś stworze.

Posted

Paulinko czy to znaczy ze ty je zrobisz ,czy mam szukac kogos do zrobienie
nie napisalas wyraznie :roll:

mru Charly, czy mozecie przejrzec w mapie dogo DT moze Torun? hmmm tam byli ludzie ktorzy mieli Salomona /*/ bardzo bardzo znana historia na dogo
maja teraz innego pieska, mozeby przyjeli na tymczas pysia?

nie pamietam nicku

a moze Zosia4 ta ktora zawsze ratuje stare pieski..moze Zosia4 wzielaby go na tymczas?
hmmm

trzeba zdecydowanie teraz szukac tymczasu dopoki nie znajdzie sie dla niego miejsce na ziemi
nie moze byc w schronisku

co z ksiazeczka?

Posted

przepraszam ale nie dam rady z plakatem :oops: jestem totalnie zawalona robotą :placz:

A co ze Szczurosławą?? Ona mieszka zdaje się pod Piłą...
Paulinko odpowiedziała na Twoje wiadomości??

Posted

Isadora może być zajęta :( ale napisać można :)

niestety miałam dużo pracy
dopiero teraz d kompa usiadłam
hmmm... muszę jeszcze coś zrobić :(
zaraz będę

:( marny dzień
zaraz napisze do Isadory

edit: napisałam szybko do ludzi stamtąd
prośbę o dt, plakaty
do niektórych to już drugi raz, ale się nie odzywają

hej, jeśli już w tej sprawie pisałam to przepraszam

potrzebujemy DT dla foxterierka
Pysio został adoptowany przez 17letnia dziewczynę
która oddała go do najbliższego schroniska już po dwóch dniach
nas oszukiwała mówiąc najpierw, że pies jest u niej i siedzi jej na kolankach; potem, że musiała się do niej wprowadzić babcia alergiczka...;a na koniec, że go komuś oddała
szukałyśmy Pysia
i znalazłyśmy - w Pile w schronisku
Pysio ma zaburzenia równowagi
nie może trafić na wybieg...
każdy dzień jest dla niego ważny :(

to wyjątkowy i niepowtarzalny psiak...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76664

jeśli możecie pomóc - dt lub plakaty
proszę, odezwijcie się!
kopiować można i wysyłać

pixie, niestety nie znam historii Salomona, nie wiem którzy to ludzie:oops:

Posted

Paulinko,czy Pysio cieszy sie do ludzi,czy okazuje emocje w wyrazny sposob?
Matko,jak mi ten biedny,maksymalnie pokrzywdzony przez los pies lezy na sercu :placz:
nie dosc,ze cale zycie w schronisku,nie dosc,ze niepelnosprawny,to jeszcze ta cholerna zmiana,ktorej doświadczyl.

Posted

W nim nie ma cienia agresji, lubi być noszony, przytulany tarmoszony, nic mu nie przeszkadza.

Gdy go wyciągnęłam ze schronu byłam z nim pod marketem, dopadło go małe dziecko... nie byłam pewna jego reakcji... a Pysio? Pysio pozwolił sobie na wszystko... co chwile szturchał malca pyszczkiem i lizał go po rączkach.

Mówię Wam nie ma cudowniejszego psa :loveu:

Posted

W schronisku znają juz cala historie Pysia. Troche mnie meczyli wiec musialam wszystko powiedziec. Ale wbrew obawom Pauliny nie bylo zle. Jest spoko. Zrypali tylko ta babke za to co zrobila, za cale jej krecenie. Powiedzieli ze niestety zdarzaja sie tacy ludzie, ktorzy swietnie potrafia grac.

Prosza aby sprawdzic jakie sa warunki i opieka w Pile, bo jesli gorsze niz u nas, to chcieliby zeby Pysio wrocil. Natomiast jesli Pysio tam zostanie to po prostu poinformowac ich o tym. Chyba ze wypali z tym wyjazdem do Niemiec..to wtedy tamta Pani musi podpisac umowe.

Posted

Dobrze,ze schronisko sie o niego troszczy.Przeciez to w koncu ich "dziecko".I wiecie...ja bym chciala,zeby Pysio tam wrocil,nawet juz bez sprawdzania i monitorowania Piły.To byl jego dom przez tyle lat,tam go znaja,lubia,sa ludzie,ktorzy tyle lat go karmili.Po prostu w swoim rodzimym schronisku bedzie bezpieczny.