Esia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ok, kosztami się zajmiemy jak będzie już wiadomo coś od pani Izy. Nie wiem co się dzieje, dość długo to trwa :/ Quote
Esia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dostałam od Pani Izy maila o treści: '...nie udalo nam sie tym razem pysia zabrac- ale nie zapomnialam o nim. rozmawialam o nim z kajetanem ze schroniska w gaju( srem). nie ma problemu aby go tam przewiezc. tam na pewno bedzie wiecej spokoju i super warunki.ja go stamtad zabiore..." Nie wiem jak daleko jest Śrem od Ostr. Wlkp. ? Chyba też nie ma sensu Pysia tam zawozić, bo z tego co pisała Paulina on ma dobre warunki w schronisku w którym jest. Quote
Paulina87 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Nie ma sensu go przenosić do innego schroniska, bo podejrzewam, że warunki są tam nic nie lepsze niz u nas. U nas Pysio ma naprawde dobrze. A tu fotki z dzisiejszego spacerku "nie widać mnie... no powiedz ze mnie nie widać..." - Pysio poluje na ptaki "co? mówisz, ze mnie widać? O niee... " "One tam są... czuję je... Chodź szybko to je złapiemy" Czy można nie zakochać się w tym różowym nosie? :loveu: Quote
Seaside Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Rozłożyły mnie te zdjęcia na łopatki :loveu::loveu: Quote
mulinka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Pysio jest najpiękniejszy :loveu: dobrze, że ma szansę na dom Quote
Bonsai Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mulinka napisał(a):Pysio jest najpiękniejszy :loveu: dobrze, że ma szansę na dom Niestety, przed nim jeszcze długa droga... Quote
Esia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No tak, Pysio nadal bez chipa, myślę ze w razie czego (gdyby czasu bylo mało) można to załatwić u najbliższego weterynarza, nie trzeba go wieźć do Kalisza. Ja nadal czekam na info od Izy - ma się odezwać przed swoim kolejnym wyjazdem. Może do tego czasu uda się załatwić Pysiowi wszystkie dokumenty i chipa. Quote
Gemini666 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 hop na górę z okazji walentynek nowego domku życzę :loveu::loveu::loveu: Quote
Seaside Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ucichło u chłopaka ;) Ja mam standardowe wieści - multum wejść na allegro, bez obserwatora :( Quote
Ludek Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Niestety wiele pomóc nie mogę poza podniesieniem chłopaka do góry. Quote
Bonsai Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 I jak? Próbujemy dalej z wyjazdem Pysia do Niemiec? Quote
Seaside Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Bonsai napisał(a):I jak? Próbujemy dalej z wyjazdem Pysia do Niemiec? Myślę, że chyba warto... Quote
Bonsai Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No, ale samo się nie zrobi! Trzeba działać! :) Quote
Seaside Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 z mojej strony niestety tylko allegro :oops: Quote
Bonsai Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 To działamy z 'wysyłką' Pysia do Niemiec? ;) Quote
Paulina87 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Musimy poczekać co napisze Esia, czy odezwali się ci z fundacji. Quote
Bonsai Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pisała mi na PW, że następny transport jest w maju. Uważam, że już teraz warto załatwić sprawę czipa i paszportu. Może nawet uda mi sie załatwić transport Pysia do Kalisza i z powrotem. Teraz pytanie: kiedy i kto ma czas? :) Byle tylko sprawa nie stała w miejscu... Quote
Seaside Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Również wesołych Świąt wszystkim życzę :loveu::loveu::loveu: I Tobie też psiaku - może po świętach coś ruszy...... Quote
Paulina87 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Ja już tak dawno nie byłam u Pysia w schronisku, że aż mi wstyd :oops: :shake: Schronisko jest dosyć daleko a ja rozstalam sie z TZ-tem a to on zawsze mnie tam woził. Postaram się tam dotrzeć w sobotę, najwyżej pójdę na nogach. Quote
Recommended Posts