Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2 kotki na ul.Grójeckiej po raz kolejny urodziły kocięta.
Lika załatwiła talony na sterylizacje kotek, a teraz najważniejsze jest wydanie
maluchów do adopcji. 4 kociaki mają około 6 tygodni, pozostała 4 jest o 2 tygodnie młodsza. Starsze kociaki są już odizolowane od matki. Wszystkie są czarne lub czarne z białym. Chwilowo mieszkają na zapleczu sklepu, ale nie mogą tam zostać.
Pilnie potrzebne są domki.

Posted

kotki pewnie są w warszawie tak? kurcze ja mam na 13 cały tydzień do pracy samochód mam tylko ja niestety będe prowadzić więc do warszawy raczej nie pojade bo nie jestem aż tak świetnym kierowcą może gdzieś do połowy drogi no nie wiem ale do wawy to ja się będe bać jechać

Posted

Nie wiem dokładnie, bo czekamy jeszcze na deklarację jednego domku. :cool3:
Jeden maluch z młodszego miotu spadł z wysokości i musi być dokarmiany, bo matka nie chciała go przyjąć.

Posted

Umowy adopcyjne podpisuj. Osoba musi zobowiązać się do kastracji (to podstawa). Nie mam nic przeciwko domom wychodzącym pod warunkiem, że
dom jest z dala od ruchliwej drogi, kot ma obrożę z adresówką, a w okolicy nie ma gołębiarzy.

Posted

esperanza coś wykombinujemy prawdopodobnie mam już domek na jednego kociaka tylko musi być kocurek to jeszcze niepewne ale myslę że przemyślą sprawe i się zgodzą tylko kotek poszedł by na wieś wiedzą o kastracji i o adresowce o szczepieniach i takich tam z umową adopcyjną też nie będzie problemu narazie trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy