TaTina Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 14 godzin temu, ludwa napisał: Weź, bo ja już mam lęki na samo wspomnienie oczu tych 1 Quote
ludwa Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 1 godzinę temu, TaTina napisał: no....tak dzisiaj w nocy bylo. Wspomnia wrocily. To bylo strrrrraszneee Quote
Nadziejka Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Hhhhhalynkooooo gdziezesss jest gdzie .... za toba rozgladaja oczyska ... 2 Quote
Hope2 Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Halyyna u mnie ze swoimi oblubieńcami szaleje... Quote
elik Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 18 minut temu, Hope2 napisał: Halyyna u mnie ze swoimi oblubieńcami szaleje... Takiej cholery, to nawet zima nie zmoże! Quote
TaTina Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 16 minut temu, elik napisał: Takiej cholery, to nawet zima nie zmoże! Eeee tam :) Quote
elik Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Przed chwilą, TaTina napisał: Eeee tam :) Ale numer :) A tej co ? Wygląda na to, że spłonęła z własnej, a nie przymuszonej woli. Chciała zbyt szybko latać. Nastąpiło zmęczenie materiału! Quote
ludwa Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Ale numer :) A tej co ? Wygląda na to, że spłonęła z własnej, a nie przymuszonej woli. Chciała zbyt szybko latać. Nastąpiło zmęczenie materiału! .....w czelusciach piekielnych? Eeee, to tylko naszr pobozne zyczenie niestety. Znowu powstanie i bedzie nas dreczyc- meczyc. Taki typ paskudny Quote
Hope2 Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 11 godzin temu, elik napisał: Takiej cholery, to nawet zima nie zmoże! Halyyna jest jedyna w swoim rodzaju... Quote
TaTina Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 No, faktycznie jedyna. Widzieliście kiedyś komara który zjada samego siebie od wewnątrz? I takiego, który robi wszystko żeby się wyalienować z otaczającego światka i wyobcować, tak żeby żyć w pustce i próżni? Dodam stare powiedzenie do tego " Im głębiej w las, tym więcej drzew". Tak, tak...I ilustrację do tego dorzucę: Nie da sie dogonić czegoś, czego nie ma, nie istnieje nigdzie poza własnym wyobrażeniem. Quote
elik Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 41 minut temu, TaTina napisał: No, faktycznie jedyna. Widzieliście kiedyś komara który zjada samego siebie od wewnątrz? I takiego, który robi wszystko żeby się wyalienować z otaczającego światka i wyobcować, tak żeby żyć w pustce i próżni? Dodam stare powiedzenie do tego " Im głębiej w las, tym więcej drzew". Tak, tak...I ilustrację do tego dorzucę: Nie da sie dogonić czegoś, czego nie ma, nie istnieje nigdzie poza własnym wyobrażeniem. ... poza własną wizją. Ten korytarz kojarzy mi się z kadrem z pewnego filmu w scenie w szpitalu psychiatrycznym. A może to tylko podobieństwo??? 1 Quote
Monia2019 Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 On 1/29/2018 at 7:52 PM, elik said: Ale numer :) A tej co ? Wygląda na to, że spłonęła z własnej, a nie przymuszonej woli. Chciała zbyt szybko latać. Nastąpiło zmęczenie materiału! co tutaj się wydarzyło, paczam i nie widzę :) Quote
Recommended Posts