Sebastian Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jak dziś wypadły konkury staffików??? Kto ma pełne wyniki??? Quote
porterin Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pełnych wyników nie mam, bo nie mam katalogu. Tak z pamięci powiem, że Demmi Moore Alikana BOB Armagedon Dobromina NDPw R kurcze chyba "tokoniówna" z białą kufą Zw. Mł. Kropa CWC Quote
hun Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jak to Dorota nazwała-podaję PEŁNE wyniki : P S Y KL.MŁ ASPEN Staff-Star-I,dosk,ZW.MŁ KL.POŚ WIZARD Diabelski Uśmiech-chyba go nie było KL.O. DIEGO ARMANDO Dobromina I,dosk. MAGNETIC BOY Buldożer-II,dosk. KL.CH. ARMAGEDON Dobromina -I,dosk,CWC,NDPwR S U K I KL.MŁ VICTRESS FOR EVER Family Buldożer-I,dosk.ZW.MŁ.NJwR VENA Buldożer -II,dosk X FACTOR DARK QUEEN Port Erin-III, KL.POŚ. EBOLA Dobromina - I, KL.O. WWW KROPKA Port Erin-I,dosk,CWC KL.CH. DEMI MOORE Alikana-I,dosk,CWC,NDSwR.BOB DORA Rygast-II,dosk. Tyle co pamiętam,jeżeli ktoś wie wjęcej proszę dopisać. GRATULACJE:multi: DLA ZWYCIĘZCÓW i dla wszystkich uczestników:multi: :multi: Family Buldożer Quote
porterin Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Gratulacje dla wszystkich :thumbs: Było bardzo symapatycznie :p Quote
Harpagon Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wyniki pełne, oprócz Wizarda Diabelski Uśmiech - I dosk., CWC. A nas najbardziej cieszy otrzymanie oceny doskonałej i Zw. Mł. ASPENA. Zakończył w dniu dzisiejszym : MŁODZIEŻOWY CZEMPIONAT :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla wszystkich !!! I dzięki za mile spędzony czas ;) ,tzw. przyjemne z pożytecznym ;) www.harpagon.com.pl Quote
tomo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 jak było tak sympatycznie - to szkoda że beze mnie :) WIZARD Diabelski Uśmiech na wystawie był i SKŁADAM MU WIELKIE GRATULACJE ponieważ w expresowym tempie ukończył CHAMPIONAT POLSKI - on to jest w czepku urodzony - tak smieje się Beata :) Przemku wiem że tu jesteś więc Tobie Dziękuję :)- i tak się teraz prezentuje , jak zwykle w nienagannej kondycji:) " class="ipsImage" alt=""> ale żeby ją mieć to tak szaleje :diabloti: i zdecydowanie zarówno on jak i pan takie harce wolą Shot with Canon PowerShot A620" class="ipsImage" alt=""> Shot with Canon PowerShot A620 at 2007-08-12" class="ipsImage" alt=""> Shot with Canon PowerShot A620 at 2007-08-12" class="ipsImage" alt=""> Shot with Canon PowerShot A620 at 2007-08-12" class="ipsImage" alt=""> Shot with Canon PowerShot A620 at 2007-08-12" class="ipsImage" alt=""> Pozdrawiamy!!! ASPENOWI gratulujemy ukończenia MŁ.CH a reszcie - wygranych :) Quote
Asztir Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 o ja niemoge! ja też chce takiego skoczka :placz: u nas na razie odbywają się nauki pływania :p Gratulacje dla wszystkich! Brawa wielkie dla Aspena no i dla Wizarda! :) Quote
Recommended Posts