Akadna Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Rano nie biegałam, natomist poszłam na podwórko i wyśmienicie się z Vectem bawiliśmy! Klikałam mu każdy wyskok za ringo, potem kilka rollerów. Były zababy z pudłem - wchodzenie do środka, stanie na odwróconym do góry dnem. Vector machał ogonem! Kliker to nie zwykłe narzędzie, to magia! :) Od agresji i kolczatki do takich rezulatatów: wesołego machania ogonem i oferowania różnych zachowań podczas sesji:multi: następnie odpiełam mu linkę i ćwiczyłam przywołanie. Przyszedł nawet wtedy, gdy gonił ptaszka! Potem pobawilismy się sznurem, trochę poćwiczyliśmy slalom, ponieważ [rzy pierwszym przejściu przez nogi Vector warował. Postanowiłam usunąć komendę słowną "slalaom" i zostawić tylko optyczn, czyt. rozstawione nogi. Quote
Bewarka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 No gratuluję pierwszych sukcesów! Trzymaj tak dalej! :D PS:Podziwiam Cię, ja wiele razy próbowałam trzymać się zrobionego wcześniej planu gdy chciałam odchudzić Nikę, ale mi nie wyszło :cool3: :oops: Quote
Akadna Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Wiesz, Juś. wystarczy tylko chciec ;) 11:00 - basen, ale woda była okropnie zimna ok. 12 - trenujemy z Vectem doggie dancing- OK 13:00 - skoki za ringo-OK 13-14 - relaks i obiadek ;-)-OK powyginać - taniec!:eviltong:-OK 15 - dłuuugi spacer z Vectem-OK 16:30 - a może wyjdziemy na miasto?:razz:-był kompek 17:00 - dę kąpać w basenie [ciekawe czy jeszcze uda mi się zrobić przewrót ze stania na rękach:cool1:]-było srasznie zimno :eviltong: wieć zamiast się kąpać poszłam z Vectem na podwórko 18:00 - czas na wysuszenie, relaks, zabawy z psem w domu-nie było 19:30-20:00 - jogging!-OK potem ćwiczenia z DD, frisbee i PT na podwórku-nie było 21:00 - kompek, książka-jestem w trakcie:evil_lol: 22:00 - lulu! czyli można uznać, że dzień był udany! po za tym Vector był bardzo spokojny, nie skakał gdy spotkał moje kol. :), i nie ciągnął na spacerze! Quote
Olusia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Gratuluję sukcesów :multi: Trzymaj się w swoich postanowieniach, ale widzę, że Ci się uda bo już widać efekty. I chyba jesteś uparta w działaniu, tak mi się wydaje, choć mogę się mylić ;) Quote
Akadna Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Olusia']Gratuluję sukcesów :multi: Trzymaj się w swoich postanowieniach, ale widzę, że Ci się uda bo już widać efekty. I chyba jesteś uparta w działaniu, tak mi się wydaje, choć mogę się mylić ;) A no jestem, musze przynać :eviltong: Na spacerach coraz lepiej! Wreszcie chodzimy RAZEM na spacery. Prześniej chodziliśmy osobno - ja tylko trzymałam smycz :evil_lol: Teraz Vector patrzy ma mnie, szturcha nosem, i idziemy z lekko napietą smyczką, bo wtedy on czuje jakim tempem idę :) Quote
Akadna Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 na samym początku wyglądałem jak szczurek byłem taki śliczny... pani mojego tatusia dawała mi pić z butelki mniam! lubiłem spać kocham moją mamusie! jadłem tam karmę z wodą a później leżałem, żeby mi się ułożyło tu już jestem większy i w domu mojej pańci moja piłeczka! dostałem ją w wyprawce Quote
Rybka_39 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Aż trudno uwierzyć, ze z takiej kruszynki wyrosła taka duża boksilla!:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 O jaki śliczne:Loveu: BUziaczki do mamusi:loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Jaka śliczna, malutka jeszcze boksilla :loveu: Quote
Akadna Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Rybka_39']Aż trudno uwierzyć, ze z takiej kruszynki wyrosła taka duża boksilla!:loveu::loveu: też nie wierzę :cool3: [quote name='Acctiually']O jaki śliczne:Loveu: BUziaczki do mamusi:loveu::loveu: jak widać Boksilla bardzo kochała swoją mamusie:p [quote name='Justys95']Jaka śliczna, malutka jeszcze boksilla :loveu: hehe, jak widać na pierwszej fotce od się w dłoni mieścił:lol: jak się zacznie nast. strona, to dam foki z pierwszej wystawy. Quote
infers Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zdjęcia mi się nie wyświetlają:angryy::angryy::-(:shake: Jeszcze zajrzę później:multi: Quote
Akadna Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='infers1995']Zdjęcia mi się nie wyświetlają:angryy::angryy::-(:shake: Jeszcze zajrzę później:multi: Jaki optymista :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jakie słodkie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Małe bokserki są prze :loveu: no to jeszcze jeden post i dam foteczkiz pierwszej wystawy 8) Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Klasa:szczeniąt Ocena:obiecująca ps.ja z nim nie byłam na ringu ;) tylko wabiłam go przy staniu, żeby się wyciągnął. Quote
Pimpek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Dzieńdoberek :loveu: http://images27.fotosik.pl/234/da3c901a09a1d2ee.jpg Jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Acctiually']Oooo malutki na wystawie:loveu: no a jaki miał być:p [quote name='Pimpek']Dzieńdoberek :loveu: http://images27.fotosik.pl/234/da3c901a09a1d2ee.jpg Jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Witaj Pauli!:multi: Quote
moniqa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Witam :) Boooskie zdjęcia tych szczeniorków:loveu:. A na 212 stronie-ten nochal-świetne zbliżenie :megagrin:. A ile on już ma teraz?? Bo w sumieklasa szczeniąt, a toto na szczeniaka już nie wygląda ;), postawny, dumny jegomośc wyrósł, teraz tylko na Pan do niego ;) Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='moniqa']Witam :) Boooskie zdjęcia tych szczeniorków:loveu:. A na 212 stronie-ten nochal-świetne zbliżenie :megagrin:. A ile on już ma teraz?? Bo w sumieklasa szczeniąt, a toto na szczeniaka już nie wygląda ;), postawny, dumny jegomośc wyrósł, teraz tylko na Pan do niego ;) Wtedy miał 6-7 miesięcy teraz ma 1rok i 9 miesięcy. Zaraz wstawie suwaczek :) Quote
Kiłi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ojojoj jaki maluśki Vecio:loveu::loveu: I zdjęcia z wystawy:razz: Będzie więcej wystaw?:razz: Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Kiłi']Ojojoj jaki maluśki Vecio:loveu::loveu: I zdjęcia z wystawy:razz: Będzie więcej wystaw?:razz: Nie wiem... ja bym chciała. Tyle że siostra mówi, że wylecimy z ringu za agresję na sędziego [sratatata] a wykastrować go nie chce :angryy: suwaczek Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='teqquila']Witanko sliczny boksio :loveu: Heloł Tyśkowa! :wink: Quote
Recommended Posts