Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Trzymamy kciuki! :thumbs:

Ja miałam teraz tyyyyyyle roboty, że w ogóle na dogo nie wchodziłam :shake:
Fajnie być tu znowu! :p

Przy okazji przypominamy się z portretem Hackera - robisz coś dalej?, duuuużo czasu już mineło :roll:

Już po;)

heh:p

zrób zrób zrób zrób :splat:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam powiedzieć Dzieńdoberek wszystkim :cool3:
U mnie dziś w szkole impra Andrzejkowy, fajnie będzie :diabloti:
Ciekawe w kogo tym razem wbije igłę ( chodzi o imię chłopaka na sercu), co roku losuje mojego kumpla Krystiana, a on jest ode mnie o połowę niższy :shake:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
No to teraz trzymam kciuki za portret Hackera :cool3:

3maj 3maj ;)
Pimpek napisał(a):
Przyszłam powiedzieć Dzieńdoberek wszystkim :cool3:
U mnie dziś w szkole impra Andrzejkowy, fajnie będzie :diabloti:
Ciekawe w kogo tym razem wbije igłę ( chodzi o imię chłopaka na sercu), co roku losuje mojego kumpla Krystiana, a on jest ode mnie o połowę niższy :shake:

Bry Pimeczkowa:D
U mnie jutro.....ale ja nigdy nie chodzę;) Mam Akadne :D
Heh... To pzreba go jakoś wydłużyć......np. przez tortury:evil_lol::evil_lol:
Medorowa napisał(a):
To będziemy trzymac:p

Fajnie:)

A ja dzis byłam na konkursie plastycznym:cool3: Temat: "Czym nas zachwyca jesień?" Narysowałam jesienne drzewo (na 1. planie), i lasek (na 2. planie). Zdobyłam II miejsce:mdrmed: i dostałam ksiązke.

W poniedziałek dosła nam obrózka z Rogza! :multi: Z animalia.pl, 40mm, wzór skateboard:lol: Bardzo twarzowa.:grin:

Wczoraj kupiałm Vectorowi zabawkę i kostkę... i wydałam całą kase :eviltong: To zabawka taka droga :roll: Bo kostka tylko 3 zł... Zabawka jest gumowa, zielona, z Trixie i ona czyści zęby i masuje dziąsełka (ma takie bolce) i do tego pachnie mintfresh'em :lol:

Pozdrawiamy! :kiss_2:

Posted

O fotki prosimy :-)
Ja też pod pozorem kupowania karmy kupiłam mojej Małej taką zieloną piłeczkę miętową do czyszczenia zębów, za jedyne 15 zł. Te z Konga są pierońsko drogie, ale znawcy mówią, że warto, bo się tak nie niszczą.

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
To teraz poprosimy zdjęcia nowych nabytków Vectora :diabloti:

Jutro :eviltong: Albo później bo teraz śpi ;)
Fuga*** napisał(a):
O fotki prosimy :-)
Ja też pod pozorem kupowania karmy kupiłam mojej Małej taką zieloną piłeczkę miętową do czyszczenia zębów, za jedyne 15 zł. Te z Konga są pierońsko drogie, ale znawcy mówią, że warto, bo się tak nie niszczą.

Niedługo zrobie :D
A Fugusia jaką je karmę?;) My kupujemy Royal'a, a teraz wyszedł Boxer Junior:multi: Do tej zabawki (ona ma kształt amerykańskiej piłki football'owej) też można coś wsadzić do ba dziurkę w środku :) Hm, ja zapłaciłam za nią 28 zł... Tak, słyszałam o Kongach....- cena zabójcza- ale jakość robi swoje:evil_lol:

Posted

Werka napisał(a):

Jutro :eviltong: Albo później bo teraz śpi ;)

Niedługo zrobie :D
A Fugusia jaką je karmę?;) My kupujemy Royal'a, a teraz wyszedł Boxer Junior:multi: Do tej zabawki (ona ma kształt amerykańskiej piłki football'owej) też można coś wsadzić do ba dziurkę w środku :) Hm, ja zapłaciłam za nią 28 zł... Tak, słyszałam o Kongach....- cena zabójcza- ale jakość robi swoje:evil_lol:

A zatem czekamy cierpliwie i gratulacje pokonkursowe :loveu:
Mała je Royala właśnie, a dokładnie Maxi Babydog (do 5-mca). Te karmy specjalnie dla bokserków widziałam, ale on są od 8 miesiąca chyba.
Miłego dnia życzę.

Posted

maciaszek napisał(a):
GRATULACJE zdolniacho :)! W następnym konkursie będziesz pierwsza!

Dziękuję:oops:
Fuga*** napisał(a):
A zatem czekamy cierpliwie i gratulacje pokonkursowe :loveu:
Mała je Royala właśnie, a dokładnie Maxi Babydog (do 5-mca). Te karmy specjalnie dla bokserków widziałam, ale on są od 8 miesiąca chyba.
Miłego dnia życzę.

Dzięki:oops:
Tak, my wcześniej też dawaliśmy Maxi Babydog'a, bo Vecto nie chciał jest ani Bosha ani Eukanuby ;) Hm..... chyba od 5-tego, ale niewiem dokładnie bo wyrzuciłam opakowanie :eviltong: (trzymamy karmę w pudełku ;)) A wcześniej była taka fajna promocja że za 2 karmy płacisz jak za jedną :cool3: A do tego były 2 książeczki, miarka i to było w pudełku:cool3: Fajna była ta promocja:lol:
Acctiually napisał(a):
Gratulacje 2 miejsca:):)
No czekamy na fotki nowego nabytku Vectora:)
I na jego fotki
pozdrawiam

Dzięki po raz 3:oops:
Fotki mam, ale będzie mniej, bo połowa na fotosiku zamieniła się w czerwony krzyżyki:roll:
pzdr:loveu:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Witaj bratnia duszko!:multi:
Fotki sa urocze..ale Żabki nic nie przebije!!:loveu:

Hejo! :loveu: Wreszcie jesteś :kiss_2:
Thnx ;) Żabcia is rlz:p
basia bonnie napisał(a):
:evil_lol:

jejkuuu jaka słodka żabciaaaa :loveu: :loveu:
pocałuj, może zamieni się w księcia? :diabloti:

hihi:p
już tyle razy całowałam... nic z tego!:placz::placz::placz::placz::evil_lol:
Justys95 napisał(a):
Ale fajny faflaczek...i obróżka z zabawką fajne też ;)

No fajny fajny:lol: Hehe:)