Akadna Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Trzymamy kciuki! :thumbs: Ja miałam teraz tyyyyyyle roboty, że w ogóle na dogo nie wchodziłam :shake: Fajnie być tu znowu! :p Przy okazji przypominamy się z portretem Hackera - robisz coś dalej?, duuuużo czasu już mineło :roll: Już po;) heh:p zrób zrób zrób zrób :splat: Quote
Anza&Hacker Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No to teraz trzymam kciuki za portret Hackera :cool3: Quote
Pimpek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Przyszłam powiedzieć Dzieńdoberek wszystkim :cool3: U mnie dziś w szkole impra Andrzejkowy, fajnie będzie :diabloti: Ciekawe w kogo tym razem wbije igłę ( chodzi o imię chłopaka na sercu), co roku losuje mojego kumpla Krystiana, a on jest ode mnie o połowę niższy :shake: Quote
Akadna Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Anza&Hacker napisał(a):No to teraz trzymam kciuki za portret Hackera :cool3: 3maj 3maj ;) Pimpek napisał(a):Przyszłam powiedzieć Dzieńdoberek wszystkim :cool3: U mnie dziś w szkole impra Andrzejkowy, fajnie będzie :diabloti: Ciekawe w kogo tym razem wbije igłę ( chodzi o imię chłopaka na sercu), co roku losuje mojego kumpla Krystiana, a on jest ode mnie o połowę niższy :shake: Bry Pimeczkowa:D U mnie jutro.....ale ja nigdy nie chodzę;) Mam Akadne :D Heh... To pzreba go jakoś wydłużyć......np. przez tortury:evil_lol::evil_lol: Medorowa napisał(a):To będziemy trzymac:p Fajnie:) A ja dzis byłam na konkursie plastycznym:cool3: Temat: "Czym nas zachwyca jesień?" Narysowałam jesienne drzewo (na 1. planie), i lasek (na 2. planie). Zdobyłam II miejsce:mdrmed: i dostałam ksiązke. W poniedziałek dosła nam obrózka z Rogza! :multi: Z animalia.pl, 40mm, wzór skateboard:lol: Bardzo twarzowa.:grin: Wczoraj kupiałm Vectorowi zabawkę i kostkę... i wydałam całą kase :eviltong: To zabawka taka droga :roll: Bo kostka tylko 3 zł... Zabawka jest gumowa, zielona, z Trixie i ona czyści zęby i masuje dziąsełka (ma takie bolce) i do tego pachnie mintfresh'em :lol: Pozdrawiamy! :kiss_2: Quote
Anza&Hacker Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 To teraz poprosimy zdjęcia nowych nabytków Vectora :diabloti: Quote
Fuga*** Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 O fotki prosimy :-) Ja też pod pozorem kupowania karmy kupiłam mojej Małej taką zieloną piłeczkę miętową do czyszczenia zębów, za jedyne 15 zł. Te z Konga są pierońsko drogie, ale znawcy mówią, że warto, bo się tak nie niszczą. Quote
Akadna Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Anza&Hacker napisał(a):To teraz poprosimy zdjęcia nowych nabytków Vectora :diabloti: Jutro :eviltong: Albo później bo teraz śpi ;) Fuga*** napisał(a):O fotki prosimy :-) Ja też pod pozorem kupowania karmy kupiłam mojej Małej taką zieloną piłeczkę miętową do czyszczenia zębów, za jedyne 15 zł. Te z Konga są pierońsko drogie, ale znawcy mówią, że warto, bo się tak nie niszczą. Niedługo zrobie :D A Fugusia jaką je karmę?;) My kupujemy Royal'a, a teraz wyszedł Boxer Junior:multi: Do tej zabawki (ona ma kształt amerykańskiej piłki football'owej) też można coś wsadzić do ba dziurkę w środku :) Hm, ja zapłaciłam za nią 28 zł... Tak, słyszałam o Kongach....- cena zabójcza- ale jakość robi swoje:evil_lol: Quote
Akadna Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Justys95 napisał(a):A jaką książkę dostałaś? :diabloti: o zwierzakach ;) Quote
maciaszek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 GRATULACJE zdolniacho :)! W następnym konkursie będziesz pierwsza! Quote
Fuga*** Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Werka napisał(a): Jutro :eviltong: Albo później bo teraz śpi ;) Niedługo zrobie :D A Fugusia jaką je karmę?;) My kupujemy Royal'a, a teraz wyszedł Boxer Junior:multi: Do tej zabawki (ona ma kształt amerykańskiej piłki football'owej) też można coś wsadzić do ba dziurkę w środku :) Hm, ja zapłaciłam za nią 28 zł... Tak, słyszałam o Kongach....- cena zabójcza- ale jakość robi swoje:evil_lol: A zatem czekamy cierpliwie i gratulacje pokonkursowe :loveu: Mała je Royala właśnie, a dokładnie Maxi Babydog (do 5-mca). Te karmy specjalnie dla bokserków widziałam, ale on są od 8 miesiąca chyba. Miłego dnia życzę. Quote
Tepes Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Gratulacje 2 miejsca:):) No czekamy na fotki nowego nabytku Vectora:) I na jego fotki pozdrawiam Quote
Akadna Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 maciaszek napisał(a):GRATULACJE zdolniacho :)! W następnym konkursie będziesz pierwsza! Dziękuję:oops: Fuga*** napisał(a):A zatem czekamy cierpliwie i gratulacje pokonkursowe :loveu: Mała je Royala właśnie, a dokładnie Maxi Babydog (do 5-mca). Te karmy specjalnie dla bokserków widziałam, ale on są od 8 miesiąca chyba. Miłego dnia życzę. Dzięki:oops: Tak, my wcześniej też dawaliśmy Maxi Babydog'a, bo Vecto nie chciał jest ani Bosha ani Eukanuby ;) Hm..... chyba od 5-tego, ale niewiem dokładnie bo wyrzuciłam opakowanie :eviltong: (trzymamy karmę w pudełku ;)) A wcześniej była taka fajna promocja że za 2 karmy płacisz jak za jedną :cool3: A do tego były 2 książeczki, miarka i to było w pudełku:cool3: Fajna była ta promocja:lol: Acctiually napisał(a):Gratulacje 2 miejsca:):) No czekamy na fotki nowego nabytku Vectora:) I na jego fotki pozdrawiam Dzięki po raz 3:oops: Fotki mam, ale będzie mniej, bo połowa na fotosiku zamieniła się w czerwony krzyżyki:roll: pzdr:loveu: Quote
Akadna Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 :loveu: Popiersie:lol: Widać obróżkę?:cool3: Kosteczka.... Mniamciu mniamciu! Pychotka:eating: C.D.N. ... Quote
Akadna Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 mmmm....:eating: A to moja zabawka... O!:crazyeye: Miętowe:eviltong: Moja zabawka....i mój cień:evil_lol: I tu razem:cool3:: C.D.N .... Quote
Akadna Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 A na koniec: ŻABKA :loveu: postlaffiamy :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Vectorek w obróżce super:loveu: a to coś miętowe też super :evil_lol::loveu::loveu: no i spóźnione gratki:loveu: Quote
Akadna Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Dziekujemy ;) Mówilam- bardzo twarzowa :grin: no tak :evil_lol: uznajmy, że to sie nazywa "CZYŚCIK" :grins: :kiss_2: Quote
Rybka_39 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Witaj bratnia duszko!:multi: Fotki sa urocze..ale Żabki nic nie przebije!!:loveu: Quote
basia bonnie Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :evil_lol: jejkuuu jaka słodka żabciaaaa :loveu: :loveu: pocałuj, może zamieni się w księcia? :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ale fajny faflaczek...i obróżka z zabawką fajne też ;) Quote
Akadna Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Rybka_39 napisał(a):Witaj bratnia duszko!:multi: Fotki sa urocze..ale Żabki nic nie przebije!!:loveu: Hejo! :loveu: Wreszcie jesteś :kiss_2: Thnx ;) Żabcia is rlz:p basia bonnie napisał(a)::evil_lol: jejkuuu jaka słodka żabciaaaa :loveu: :loveu: pocałuj, może zamieni się w księcia? :diabloti: hihi:p już tyle razy całowałam... nic z tego!:placz::placz::placz::placz::evil_lol: Justys95 napisał(a):Ale fajny faflaczek...i obróżka z zabawką fajne też ;) No fajny fajny:lol: Hehe:) Quote
maciaszek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Uwielbiam takie pozy: http://images25.fotosik.pl/118/ce584f25de010b70med.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 maciaszek napisał(a):Uwielbiam takie pozy: http://images25.fotosik.pl/118/ce584f25de010b70med.jpg :loveu: :loveu: :loveu: ja również :eviltong: Quote
Recommended Posts