Akadna Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Ola164']Ładnie to tak podpijać? Oj zapamiętam Ci to :D Już się boje :drinking::eviltong: Quote
Ola164 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bój się, bój..... :mad::lmaa: :biggrina: Quote
Akadna Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Ola164']Bój się, bój..... :mad::lmaa: :biggrina: Jeśli stawiasz się mnie, stawiasz się Boskilli.....:evilbat: Quote
Ola164 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A po mojej stronie stoi cała Banda! :biggrina::laugh2_2: :jumpie: Quote
Akadna Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Twoja Banda to nic w porównaniu z Boksillą :lol: Wzrost 60cm, waga ok. 30kg, obwód kl. piersiowej 80cm :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Werka']Twoja Banda to nic w porównaniu z Boksillą :lol: Wzrost 60cm, waga ok. 30kg, obwód kl. piersiowej 80cm :evil_lol: BOXILLA ma identyczne wymiaty jak ja .. ino o meter niższa :evil_lol::evil_lol: cześc Werko :multi::multi: zagladam do Ciebie i pozdrawiam Cię i fafluna :loveu: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='clockwork']BOXILLA ma identyczne wymiaty jak ja .. ino o meter niższa :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:padlam .... cze WERCIU :multi::multi::multi: Quote
basia bonnie Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 hejka boksillki :loveu: objerzeliśmy syskie fotecki :loveu: fafelki najlepsie :loveu: Quote
Akadna Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='clockwork']BOXILLA ma identyczne wymiaty jak ja .. ino o meter niższa :evil_lol::evil_lol: cześc Werko :multi::multi: zagladam do Ciebie i pozdrawiam Cię i fafluna :loveu: O, my Got:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Helo!:cool3: My również pozdrawiamy:loveu: [quote name='Alicja'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:padlam .... cze WERCIU :multi::multi::multi: Ja również:evil_lol: Hej!:razz::razz::razz: [quote name='basia bonnie']hejka boksillki :loveu: objerzeliśmy syskie fotecki :loveu: fafelki najlepsie :loveu: Witamy:) Cieszkam siem:smilecol: No ba :iloveyou: Quote
Akadna Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Wiatmy:laugh2_2: Wiecie co, jakoś się pomyliłam w tym liczeniu... teraz wychodzi mi, że jest aż 29 dni do świąt! Ja z Boksillą ćwiczymy:) Narazie doskonalimy cofanie;) No to pogoda:jumpie: Godzina: 14:18 Zachmurzenie: całkowite Opady: śnieg :santagri: Temperatura: 0 stopni C Quote
Akadna Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Medorowa']Widziałam fotki:bigcool::bigcool: A podobały ci się? :mdrmed: Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Werka']A podobały ci się? :mdrmed: Podobały:p:p Quote
Tepes Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 A witam witam gdzie fotki?? U nas już nowe są zapraszamy:) Buziolki dla Vectora:* Quote
Akadna Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='evaxon']dziendoberek:multi::multi::multi: Brywieczorek:p [quote name='Medorowa']Podobały:p:p :jumpie: [quote name='Acctiually']A witam witam gdzie fotki?? U nas już nowe są zapraszamy:) Buziolki dla Vectora:* Fotki? Niedługo :D Spadł śnieg więc będzie śnieżna Boksilla:mdrmed: Wpadnę;) :*:* [quote name='Luzia&Funia']Jak idzie nauka cofania :cool3: A dobrze dobrze;) Narazie umiemy tyle, że Vector cofa się kiedy idę "wniego" ;) Ale jeszcze "na torze;)" Quote
ferraribox Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Dawno nas nie było.Fotki zaliczone:loveu::crazyeye::loveu: Quote
Akadna Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='ferraribox']Dawno nas nie było.Fotki zaliczone:loveu::crazyeye::loveu: Cieszkamy siem:loveu: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Bry ciur :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Akadna Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Bry ciur :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: elo:hand: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Werka']elo:hand: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Moja siostra ma czapkę na której pisze "Elo Melo" :evil_lol: Quote
olifka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Czeeeść:loveu: Po nieobecności się witamy:loveu: Quote
Akadna Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 (edited) [quote name='Luzia&Funia']Moja siostra ma czapkę na której pisze "Elo Melo" :evil_lol: omg:evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Czeeeść:loveu: Po nieobecności się witamy:loveu: Cześć:) Kochani, foteczek dziś nie będzie. Mam bardzo dużo do nauczenia, bo jutro idę na konkurs, 3majcie za mnie kcuki;)! Dozobaczenia jutro (mniej-więcej o 12:00 :mdrmed:) pozdrawiam!:loveu::loveu::loveu: Edited August 21, 2013 by Akadna Quote
Anza&Hacker Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Trzymamy kciuki! :thumbs: Ja miałam teraz tyyyyyyle roboty, że w ogóle na dogo nie wchodziłam :shake: Fajnie być tu znowu! :p Przy okazji przypominamy się z portretem Hackera - robisz coś dalej?, duuuużo czasu już mineło :roll: Quote
Recommended Posts