Akadna Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Boksilla? Bawi się gumowym jeżykeim ;) Quote
Ola164 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Heh, moje wariaty się gonią, zresztą sama zobacz na galerii co robiły rano. Śnieg nam już stopniał, a miały z niego taką radochę.... Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Werka napisał(a):szkicem? pojęcia ci się pomyliły;) Rysunkiem :mdrmed: :p ...a z kąd miałam wiedzieć, że w kolorkach mi go robisz? Ja wole ołówek :eviltong: No, ale w kolorach jeszcze nikt mi Hackera nie narysował (ja też nie), więc baaaardzo sie cieszymy :loveu: Quote
Akadna Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Ola164 napisał(a):Heh, moje wariaty się gonią, zresztą sama zobacz na galerii co robiły rano. Śnieg nam już stopniał, a miały z niego taką radochę.... :glaszcze: A u nas znów pada:lol: Anza&Hacker napisał(a):...a z kąd miałam wiedzieć, że w kolorkach mi go robisz? Ja wole ołówek :eviltong: No, ale w kolorach jeszcze nikt mi Hackera nie narysował (ja też nie), więc baaaardzo sie cieszymy :loveu: o, ja też się cieeeeszęęę:p Quote
Ola164 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Pada, pada i to jak oszalały :D Pada śnieg, pada śnieg, pada granatami, a Mikołaj dostał w łeb - leży pod saniami :D Quote
Akadna Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 luzia napisał(a):Witamy w niedzielne popołudnie :multi: hej:p Ola164 napisał(a):Pada, pada i to jak oszalały :D Pada śnieg, pada śnieg, pada granatami, a Mikołaj dostał w łeb - leży pod saniami :D :lol: Pada śnieg, pada śnieg, a Vectorek szczeka:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ...a Hacker się rysuje? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ola164 napisał(a): Pada śnieg, pada śnieg, pada granatami, a Mikołaj dostał w łeb - leży pod saniami :D nie, to jest "pada śnieg, pada śnieg, je*** granatami, a Mikołaj dostał z kulki leży pod saniami":diabloti::cool1: branoc, Werka:loveu: Quote
Bewarka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 basia bonnie napisał(a):nie, to jest "pada śnieg, pada śnieg, je*** granatami, a Mikołaj dostał z kulki leży pod saniami":diabloti::cool1: branoc, Werka:loveu: ...dostał w łeb(!)... :mad: Quote
Akadna Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Serdele, nie kócić siem! :mad:!!! Witam :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witaj w dzisiejszym dniu :p Będe monotonna - Jak Hacker? :razz: Quote
Akadna Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Witaj w dzisiejszym dniu :p Będe monotonna - Jak Hacker? :razz: Hej!:kiss_2: e...brak weny, niestety.... wole go nie ruszać żeby nie zapesuć;') Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dobry wieczór :loveu: Walczę właśnie z mulącą dogo :angryy: Quote
Luzia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Każdy się zmaga z tym Dogo! :angryy: A tak wogóle to Bry wieczór :p Quote
clockwork Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Werka Zarejestrowany: Apr 2007 Miasto: Będzin Postów:666:B-fly::Rose: GRATULACJE!!!! 666 postów!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 clockwork napisał(a):Werka Zarejestrowany: Apr 2007 Miasto: Będzin Postów:666:B-fly::Rose: GRATULACJE!!!! 666 postów!!!! :multi::multi::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi:BRAWO :klacz::B-fly: i Brawo dla Klocusiowej:B-fly: co niczym Sherlock Holmes Cie wypatrzyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Akadna Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Wreszcie dogo działa i mogę wejść w galerię:cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :loveu: Walczę właśnie z mulącą dogo :angryy: luzia napisał(a):Każdy się zmaga z tym Dogo! :angryy: A tak wogóle to Bry wieczór :p a jednak doterłyście do mnie:loveu: :Rose: clockwork napisał(a):Werka Zarejestrowany: Apr 2007 Miasto: Będzin Postów:666:B-fly::Rose: GRATULACJE!!!! 666 postów!!!! :multi::multi::loveu: :oops::oops: :) dziękuję Alicja napisał(a): :multi::multi:BRAWO :klacz::B-fly: i Brawo dla Klocusiowej:B-fly: co niczym Sherlock Holmes Cie wypatrzyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale....... to Ja jej powidziałam:evil_lol::evil_lol: ale CIIII emoty ciach Quote
Akadna Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 basia2202 napisał(a):dzień doberek boksilki:):multi: Witamy:p:hand: Quote
Anza&Hacker Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Howk! :cool3: ...jak tam wena twórcza? :loveu: Quote
Luzia Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 dobranoc i dzień dobry równocześnie :diabloti: Bo nie wiem co napisać o tej porze :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witam na zmulonej dogo :loveu: Quote
Akadna Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Howk! :cool3: ...jak tam wena twórcza? :loveu: Hej:) wiesz Anza.... zero weny! :( serio mówię....nie wiem co ze mną jest :-? ale i tak dokończę Hackera. muszę.. to mj cel :) luzia napisał(a):dobranoc i dzień dobry równocześnie :diabloti: Bo nie wiem co napisać o tej porze :evil_lol: spoko:evil_lol: a mówię: DOBRY WIECZÓR:) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witam na zmulonej dogo :loveu: Witanko:cool3: Quote
Akadna Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Witam wszystkich:mdrmed: u nas znów spadł śnieg. A ja szczęśliwie uniknęłam natarcia :multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts