e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Werka']UWAGA! Będą skany! :multi: zamiast tyle gadac bys wkoncu je dala:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 widziałam fajnego leniwego Vectorka :multi: http://images24.fotosik.pl/106/f44203b47ccce506med.jpg :loveu: a tak w ogóle to cześć :) Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='evaxon']zamiast tyle gadac bys wkoncu je dala:diabloti: Qrde, fotosik odmawia posłuszeństwa...:roll: Ale Basia już ma skana Quote
basia bonnie Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 dziekuje, dziękuje, dziękuje jeszcze raz :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='basia bonnie']dziekuje, dziękuje, dziękuje jeszcze raz :loveu: :loveu: :loveu: Proszę Basiu :p:p:p:p Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Kopiuję z galerii Bonnie bo fotosik ma mnie gdzieś:mad: A miał się nie wieszać :motz: ta dąą Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 O matko ale śliczna :loveu: Ale masz talent :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Świetne, urocze oczka! :loveu: - GENIALNIE narysowana sierśc na uszach! :-o Za to jeśli chodzi o kontur to chyba troche Ci nie wyszedł, pysk się dziwnie zwęża i tak jakby przekręca(?), przez to też nos wyszedł za wąski, ale nie miałaś gdzie zrobić szerszy, bo kawałka pyska zabrakło - do końca nie powiem, bom nie pewna, gdyż nie wiem z jakiego zdjęcia rysowałaś ;) Błędy wszystkie masz, że tak to ujme "merytoryczne", ale technika (część artystyczna) piękna! Teraz to już prawie piszcze na myśl o tym, że niedługo będe miała takiego Hackera! :bigcool: Quote
basia bonnie Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 no, Werka poprostu zadziwia swoimi pracami! w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu :) :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='luzia']O matko ale śliczna :loveu: Ale masz talent :loveu: thnx:oops: [quote name='Anza&Hacker']Świetne, urocze oczka! :loveu: - GENIALNIE narysowana sierśc na uszach! :-o Za to jeśli chodzi o kontur to chyba troche Ci nie wyszedł, pysk się dziwnie zwęża i tak jakby przekręca(?), przez to też nos wyszedł za wąski, ale nie miałaś gdzie zrobić szerszy, bo kawałka pyska zabrakło - do końca nie powiem, bom nie pewna, gdyż nie wiem z jakiego zdjęcia rysowałaś ;) Błędy wszystkie masz, że tak to ujme "merytoryczne", ale technika (część artystyczna) piękna! Teraz to już prawie piszcze na myśl o tym, że niedługo będe miała takiego Hackera! :bigcool: Dzięki:oops: Tak, wiem: coś z tym pyszkiem nie tak:roll: dzięki za rady! :Rose: [quote name='basia bonnie']no, Werka poprostu zadziwia swoimi pracami! w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu :) :loveu: :loveu: :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Akadna Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Wiatm wszystkich ponownie!:smilecol: Jestm po Akadnie :cool3: Quote
Akadna Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Justys95']ŚliiiiiczniastY! rysunek...:D Dzięki:) A Ty, widzę masz nowy banner :mdrmed: Quote
Ola164 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Coś z oczkami chyba nie wyszło... Ale ogólnie śliczne :) Quote
Akadna Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Ola164']Coś z oczkami chyba nie wyszło... Ale ogólnie śliczne :) oczy?:-? dlaczego?:???: Quote
Bewarka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Foteczki troche nie wyraźne, ale model i ramka fajowskie xD Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://images27.fotosik.pl/109/87ff6dbb61741de7med.jpg jaki zmarszczuch kofany:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Akadna Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Justys95']Foteczki troche nie wyraźne, ale model i ramka fajowskie xD Wieśz, nie dysponuje najlepszym sprzętem :lol: Cieszę się że reszta się podoba :D Myśle, że takie rameczki będą już zawsze :mdrmed: [quote name='evaxon']http://images27.fotosik.pl/109/87ff6dbb61741de7med.jpg jaki zmarszczuch kofany:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: hihi:p A u nas znów spadł śnieg ;) Pogoda: Godzina: 09:00 Zachmurzenie: całkowite Opady: śnieg Temperatura: -4 stopnie C 46 dni do świąt! :x-mas: Tak jest za oknem..... I trochę Vectorka....:cool3: Quote
Ola164 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ale śpiące psisko.... U mnie też śnieżek, zaraz zrobię jakieś fotki ;) Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ale co tak mało tych foteczek :cool3: :mad: Quote
Akadna Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Ola164']Ale śpiące psisko.... U mnie też śnieżek, zaraz zrobię jakieś fotki ;) :):););) [quote name='luzia']Ale co tak mało tych foteczek :cool3: :mad: :eviltong::eviltong::eviltong: chcesz więcej? :cool3: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Werka'] :eviltong::eviltong::eviltong: chcesz więcej? :cool3: No ba pewnie że chcę :loveu: Quote
Luzia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Tylko 2 :eviltong: :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts