Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a):a żebys wiedziała:diabloti: wcale się nie dziwię :p Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Rybka_39']Kurcze jak tu wchodze to mi wstyd..bo ja ostatnio ołówek w ręce to miałam chyba jak na biurku sprzątałam:evil_lol: Werka może wezne z Ciebie przykład:cool3: Całuski;* radzę:cool3::cool3::cool3: [quote name='Rybka_39']Ja sie lepiej o sobie nie wypowiadam...:siara: moje ostatni rysunek to ON...chyba najlepiej mi z wszystkiego wyszedł...a i tak przy Werce :loveu:to świstek papieru sniadaniowego:evil_lol: [quote name='luzia']No co Ty gadasz ładnie :p Ja wole krajobrazy rysować Luzia ma racje :p Nie obniżaj samooceny:cool3: a ja ne:eviltong: [quote name='clockwork'] nie chodzi mi o wysyp... chodzi mi o to że zamarzają nie mając schronienia:placz::placz: mój prywatny osobisty rysownik... ino on maluje na ....skórze :evil_lol: :placz::placz::placz: :roflt: [quote name='basia bonnie']nie żebym coś ten.. :evil_lol: ale kiedy będzie? bo ja sie na prawde nie mogem docekać :loveu: tego Basiu....y.yyyy....skanu dzisiaj.....nie biedzie......bo......tata zeskanował bardzo dokladnie, skany mają gigantyczną wielkość a ja nie mam tyle pamieci żeby je obrocić.... wybacz, bedą jutro...niestety! Tylko się nie złośc chciałam dobrze :glaszcze: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka'] tego Basiu....y.yyyy....skanu dzisiaj.....nie biedzie......bo......tata zeskanował bardzo dokladnie, skany mają gigantyczną wielkość a ja nie mam tyle pamieci żeby je obrocić.... wybacz, bedą jutro...niestety! Tylko się nie złośc chciałam dobrze :glaszcze: nie masz tyle pamięci żeby je obrócić? :evil_lol: o co chodzi, bo ja nie czaje:oops: nie gniewam sie;) Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='basia bonnie']nie masz tyle pamięci żeby je obrócić? :evil_lol: o co chodzi, bo ja nie czaje:oops: nie gniewam sie;) tak, bo one są ogromne, żaden program nie chce ich obrócić ... ale jutro będą!!:) Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='basia bonnie']no to zmniejsz, a potem obróć :D też się nie da!...... rówzież żaden program nie chce ich zmienszyć są naprawde ogromne..... próbowałam wszystkiego :-? Quote
Alicja Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :multi::multi::multi:witanko w plastycznym blogasku :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No i jak z tymi skanami, będą dzisiaj? :razz: Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cześć wszystkim !:lol: -Proszę mi podać menu -proszę -wybieram 20 fot Vectorka -nie mamy 20 -to co najmniej 20 ! -ale... -migiem ! -dobra,dobra,ale jak mnie za to zamordują to będzie twoja wina ! -tralalalala,nie słyszę cię ! -wrrrrr....... -foty dawać ! Głodna jestem 1 -Już,już... -migiem ! :evil_lol: Quote
Bewarka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ale siem musiałam nadrobić :cool3: ale już doszłam...wysłałam ci już zdjęcia ;) Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witanko w plastycznym blogasku :loveu: Witam:loveu: [quote name='luzia']Witamy z rana :multi: Elo!!:multi: [quote name='Anza&Hacker']No i jak z tymi skanami, będą dzisiaj? :razz: Postraram się:p bardzooo [quote name='Pimpek']Cześć wszystkim !:lol: -Proszę mi podać menu -proszę -wybieram 20 fot Vectorka -nie mamy 20 -to co najmniej 20 ! -ale... -migiem ! -dobra,dobra,ale jak mnie za to zamordują to będzie twoja wina ! -tralalalala,nie słyszę cię ! -wrrrrr....... -foty dawać ! Głodna jestem 1 -Już,już... -migiem ! :evil_lol: AŻ 20:shock: Wykreślam z menu :evultong: od 1-5:evil_lol: Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Justys95']Ale siem musiałam nadrobić :cool3: ale już doszłam...wysłałam ci już zdjęcia ;) mejlem?:???: Quote
Bewarka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Werka']mejlem?:???: Oczywiście...:D Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Justys95']Oczywiście...:D Już sprawdzam :p Nie wiem jak będzie ze skanami, bo taty narazie nie ma w domu..... Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Werka'] Nie wiem jak będzie ze skanami, bo taty narazie nie ma w domu..... Ale ma wymówki :diabloti: Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='luzia']Ale ma wymówki :diabloti: no sory, chcesz to mi zeskanuj, ja nie umiem a zesztą, wcale nie musicie mieć skanów. to tylko moja dobra wola. Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Werka']no sory, chcesz to mi zeskanuj, ja nie umiem a zesztą, wcale nie musicie mieć skanów. to tylko moja dobra wola. Ja też nie umiem :eviltong: I nie gniewaj się to żarcik był :-o Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='luzia']Ja też nie umiem :eviltong: I nie gniewaj się to żarcik był :-o a nie wyglądało :o:o:o:PP Quote
Luzia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Werka']a nie wyglądało :o:o:o:PP A jak Twoim zdaniem ma żarcik wyglądać?? :diabloti: Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='luzia']A jak Twoim zdaniem ma żarcik wyglądać?? :diabloti: aaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeee yyyyyyyyyyyyyy np. tak: Nie lubie Cię, jesteś głupol!!! DUREŃ z Ciebie!!!! albo... A idź się paś idiotko! I todl a joke!! :rotfl: Quote
Anza&Hacker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Czekam na skany! - jak chcesz to moge Ci wszystko poskanować - tylko do mnie prześlij do Wrocławia - ostrzegam, że paru prac potem już nie oddam :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Werka.. :loveu: wiesz o co pytam :evil_lol: Quote
Akadna Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Czekam na skany! - jak chcesz to moge Ci wszystko poskanować - tylko do mnie prześlij do Wrocławia - ostrzegam, że paru prac potem już nie oddam :evil_lol: to ci nie dam:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='basia bonnie']Werka.. :loveu: wiesz o co pytam :evil_lol: wiem wiem.......:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts