Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Oj, przepraszam, pominęłam Anze:oops::oops: [quote name='Anza&Hacker']Suuuper! Dzięki wieeeeeelkie! :Rose: Już nie moge się doczekać - ale Ty się nie śpiesz! :cool1: proszę:loveu: właśnie widzę, że się doczekać nie możesz :eviltong: Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork']śnieg i zima to lipa... ja od razu myśle o tych biednych niedomnych marznących psach... świąt nie lubiam... bo to zakłamanie .... najpierw psa na ulice i noworodka do smietnika a potem wielce do stołu wigilijnego :shake::shake: a tak pozatym to pozdrawiam ... rysuneczku nie chcem.. mam tu swojego rysownika :evil_lol::evil_lol: ale zajęłam komuś kolejke;) cześć werka!!!! :multi::multi: wiem wiem..... to wielki minus..... ale popatrz- w lato - rówież jest wysyp psów....:shake: och, a jakiego? :cool3: Chcem go poznać :mdrmed: Hejo!:p Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='basia bonnie']i czo i czo? maszz? :loveu: zaraz będzie:p Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='basia bonnie']super :multi: cieszkam się że się cieszkasz :) Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka'] Proszę się nie wstydzić:p Mam dopisać do listy? :cool3: Dla Ciebie będzie specjalnie większy :razz: A koniki rysujesz?? Bo pieska już na ścianie mam O jakie ja mam względy :evil_lol: To poproszę o 2 mniejsze :diabloti: Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']A koniki rysujesz?? Bo pieska już na ścianie mam O jakie ja mam względy :evil_lol: To poproszę o 2 mniejsze :diabloti: Koniki? :roll: Jednego to mam :) :shake: Jakaś ty wymagająca :nono: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka']Koniki? :roll: Jednego to mam :) :shake: Jakaś ty wymagająca :nono: Ale z mojej galerii wybierzesz jakieś zdjęcie ale to później jak wszystkie wstawie to zostawię Ci wybór dobrze?? Plosie :cool3: Ja?! No skąd :shake: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka']cieszkam się że się cieszkasz :) już się nie mogę doczekać:loveu: Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Ale z mojej galerii wybierzesz jakieś zdjęcie ale to później jak wszystkie wstawie to zostawię Ci wybór dobrze?? Plosie :cool3: Ja?! No skąd :shake: :diabloti: ok:eviltong: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka']ok:eviltong: Może wpadniesz i zobaczysz :eviltong: Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, zapracowana Artystko!:razz: Hej Jagoda!:loveu: [quote name='luzia']Może wpadniesz i zobaczysz :eviltong: może....:roll:..........:diabloti: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka'] może....:roll:..........:diabloti: Nie to nie :eviltong: nie wiesz co tracisz :evil_lol: Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Nie to nie :eviltong: nie wiesz co tracisz :evil_lol: dobra wchodze:eviltong: a ty to sie na zartach nie znaszz :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka']dobra wchodze:eviltong: a ty to sie na zartach nie znaszz :evil_lol: Ja? Ja się znam ja jestem tak dowciapny człowiek że aż dziw :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kurcze jak tu wchodze to mi wstyd..bo ja ostatnio ołówek w ręce to miałam chyba jak na biurku sprzątałam:evil_lol: Werka może wezne z Ciebie przykład:cool3: Całuski;* Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Rybka_39 napisał(a):Kurcze jak tu wchodze to mi wstyd..bo ja ostatnio ołówek w ręce to miałam chyba jak na biurku sprzątałam:evil_lol: Werka może wezne z Ciebie przykład:cool3: Całuski;* Ja też rysuje ale moje prace to dziadostwo Wera to arcydzieła tworzy :loveu: Quote
Rybka_39 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Ja też rysuje ale moje prace to dziadostwo Wera to arcydzieła tworzy :loveu: Ja sie lepiej o sobie nie wypowiadam...:siara: moje ostatni rysunek to ON...chyba najlepiej mi z wszystkiego wyszedł...a i tak przy Werce :loveu:to świstek papieru sniadaniowego:evil_lol: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No co Ty gadasz ładnie :p Ja wole krajobrazy rysować Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka']wiem wiem..... to wielki minus..... ale popatrz- w lato - rówież jest wysyp psów....:shake: och, a jakiego? :cool3: Chcem go poznać :mdrmed: Hejo!:p nie chodzi mi o wysyp... chodzi mi o to że zamarzają nie mając schronienia:placz::placz: mój prywatny osobisty rysownik... ino on maluje na ....skórze :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 nie żebym coś ten.. :evil_lol: ale kiedy będzie? bo ja sie na prawde nie mogem docekać :loveu: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a):nie żebym coś ten.. :evil_lol: ale kiedy będzie? bo ja sie na prawde nie mogem docekać :loveu: Aż Cię skręca Basiu :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 luzia napisał(a):Aż Cię skręca Basiu :evil_lol: a żebys wiedziała:diabloti: Quote
Recommended Posts