Bewarka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Mogę ci wysłać wielkie rozmiary fot, które są w miare dobre na maila? Tylko podaj na PriWa ;) Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 nie dzięki;) wystarczą takie jak na dgm:D (640x400 jak mniemam) A mój mail obok gg pod avkiem :mdrmed: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Werka']tak-wczoraj, ale skan dam jutro bo tata spi:watpliwy: a to on ma skaner;) ok, już się nie moge doczekać - na pewno będzie piekne! :loveu::multi: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='basia bonnie']ok, już się nie moge doczekać - na pewno będzie piekne! :loveu::multi: Nom, tak myślę.....;) Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 a jeszcze chciałam powiedzieć, że macie teraz bardzo fajny tytuł galerii :loveu: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ach, dziękujemy:loveu: Takie komplementy:cool3::Rose: Quote
Akadna Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='basia bonnie']komplementów nigdy za mało :) no, ba :diabloti: Wiecie co........u nas spadł śnieg! :multi:!!! :Cool!: SUPER!:bigcool: Pogoda;): Godzina: 14:15 Zachmurzenie: całkowite Opady: śnieg Temperatura: -3 stponi C 49 dni do Świąt! :x-mas: Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 dziś ma być skan ! :diabloti: :loveu: Quote
Pimpek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mi się rysunki nie wyświetliły...... AAAAAAAA! U ciebie już śnieg, a u nas tylko mróz na trawie !:placz: http://images34.fotosik.pl/32/68979587a6ebe54bmed.jpg Fajnei ta łapa w kadr weszła ;) Quote
Akadna Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='basia bonnie']dziś ma być skan ! :diabloti: :loveu: a jak nie będzie :niedowia: [quote name='Pimpek']Mi się rysunki nie wyświetliły...... AAAAAAAA! U ciebie już śnieg, a u nas tylko mróz na trawie !:placz: http://images34.fotosik.pl/32/68979587a6ebe54bmed.jpg Fajnei ta łapa w kadr weszła ;) :crazyeye:jak to? nie płakusiaj:glaszcze: u was też będzie śnieg:loveu: :cool3: Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Werka']a jak nie będzie :niedowia: to ślicznie poproszę i będzie:loveu: Quote
Akadna Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='basia bonnie']to ślicznie poproszę i będzie:loveu: :loveu::loveu: zobaczymy :cool3: Quote
Ola164 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zapraszam, Werka sewrdecznie na moją galerię :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97386 Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Doberek lubiąca śnieg:evil_lol::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To jak z tym skanem?! :cool3: ps. jak tam Hacker? - jakoś idzie, czy raczej *** :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Weroniczko, proszę Cię bardzo bardzo bardzo ładnie o skan rysunku Boni :loveu: Quote
Akadna Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Bardzo podoba mi się tytuł wątku:lol:. Dziekuję:p [quote name='Ola164']Zapraszam, Werka sewrdecznie na moją galerię :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97386 Już wpadam!:D [quote name='Medorowa']Doberek lubiąca śnieg:evil_lol::evil_lol: Helo!:multi: [quote name='Anza&Hacker']To jak z tym skanem?! :cool3: ps. jak tam Hacker? - jakoś idzie, czy raczej *** :evil_lol: Hackerek- ma już kufę, i oczKa, pracuję nad resztą :cool3: [quote name='basia bonnie']Weroniczko, proszę Cię bardzo bardzo bardzo ładnie o skan rysunku Boni :loveu: Basia- jutro będzie NAPEWNO!!! Z resztą, JUTRO POSKANUJE WSZYSTKIM RYSUNKI, I WSTAWIE DO GALERII (JEŚLI ŚCIĄGNĘ JE JUŻ Z WYSTAWKI) Quote
Anza&Hacker Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Werka']Hackerek- ma już kufę, i oczka, pracuję nad resztą :cool3: Suuuper! Dzięki wieeeeeelkie! :Rose: Już nie moge się doczekać - ale Ty się nie śpiesz! :cool1: Quote
Luzia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Gaduły gaduły i jeszcze raz gaduły A mi byś Funie narysowała? :oops: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka'] Basia- jutro będzie NAPEWNO!!! Z resztą, JUTRO POSKANUJE WSZYSTKIM RYSUNKI, I WSTAWIE DO GALERII (JEŚLI ŚCIĄGNĘ JE JUŻ Z WYSTAWKI) dobrze:loveu::loveu: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A i jeszcze o Autograf poproszę w przyszłości może być wart miliony :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Werka'] Wiecie co........u nas spadł śnieg! :multi:!!! :Cool!: SUPER!:bigcool: Pogoda;): Godzina: 14:15 Zachmurzenie: całkowite Opady: śnieg Temperatura: -3 stponi C 49 dni do Świąt! :x-mas: śnieg i zima to lipa... ja od razu myśle o tych biednych niedomnych marznących psach... świąt nie lubiam... bo to zakłamanie .... najpierw psa na ulice i noworodka do smietnika a potem wielce do stołu wigilijnego :shake::shake: a tak pozatym to pozdrawiam ... rysuneczku nie chcem.. mam tu swojego rysownika :evil_lol::evil_lol: ale zajęłam komuś kolejke;) cześć werka!!!! :multi::multi: Quote
Akadna Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Gaduły gaduły i jeszcze raz gaduły A mi byś Funie narysowała? :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Proszę się nie wstydzić:p Mam dopisać do listy? :cool3: [quote name='basia bonnie']dobrze:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='luzia']A i jeszcze o Autograf poproszę w przyszłości może być wart miliony :evil_lol: Dla Ciebie będzie specjalnie większy :razz: Pogoda: Godzina: 16:10 Zachmurzenie: całkowite Opady: deszcz :watpliwy: Temperatura: 2.8 stopni C 48 dni do Świąt! :x-mas: Quote
Recommended Posts