Akadna Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Werka - może spróbuj od nowa, może z innej fotki? :roll: Dasz sobie rade, ja w Ciebie wierze! Nie męcz się jak Ci nie wyszło i nie można poprawić, postaraj się lepiej od nowa - nie ma sensu denerwować się w kółko na tą samą prace! - to wiem z własnej autopsji... no już!, wszystko będzie ok i na pewno Ci się uda! Trzymaj się cieplusio i szukaj swojej weny! :buzi: [quote name='basia bonnie']Ale Anza to ładnie napisała:loveu: Werka, Anza ma rację :) Ale wiecie...mi się to nawet podobuje, ale jak przykładam do fotki to takie dziwne...Ale moim zdaniem śliczną Bonnie przypomina i już:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Świetne zdjęcia faflunia :loveu: :loveu: :loveu: Hej! Dziękuje:) Pinczerko, to dopisać Cię do zamówie? :cool3: Bo mam skaner:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Werka'] Pinczerko, to dopisać Cię do zamówie? :cool3: Bo mam skaner:cool3: Masz? Suuuper! :loveu: Jak wybiorę jakieś zdjęcie to podrzucę do wątku, ale już się zapisuję na listę ;) Quote
Akadna Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Masz? Suuuper! :loveu: Jak wybiorę jakieś zdjęcie to podrzucę do wątku, ale już się zapisuję na listę ;) ok;) RYSUNKI ZROBIONE 2x Kora- Rybka_39 Lena- Drzalka TeQuilla- Kitka20 Dickens- Bonita Zuza- Basia2202 Magnus- Kiłi W TRAKCIE Bonnie- basia bonnie ZAMÓWIONE Hacker- Anza&Hacker Gizmo- Pinczerka_i_Gizmo Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko :multi::multi::multi: ćwicz , rysuj ,bądź wytrwała...trening czyni mistrza ;) Quote
Jagoda1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Rysunki przechowujcie skrzętnie, będziecie się jeszcze kiedyś szczycić znajomością z Werką...:razz: Quote
Kiłi Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://images31.fotosik.pl/32/060d3b045897e685med.jpg Komu on tak jęzorek pokazuje?:loveu::loveu: [quote name='Werka']Bu!!!!!!!!!!!!!!!:cry: Bonnie mi nie wychodzi!:sad: Nie bucz bo Cię strzele:mad::diabloti: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Alicja']Witanko :multi::multi::multi: ćwicz , rysuj ,bądź wytrwała...trening czyni mistrza ;) zapamiętam :kiss_2::Rose: [quote name='AgusiaTerierka']Rysunki przechowujcie skrzętnie, będziecie się jeszcze kiedyś szczycić znajomością z Werką...:razz: :grin:może może....:lol: [quote name='Kiłi']http://images31.fotosik.pl/32/060d3b045897e685med.jpg Komu on tak jęzorek pokazuje?:loveu::loveu: Nie bucz bo Cię strzele:mad::diabloti: Każdemu kto chce :loveu: Chcą mnie bić! Chcą mnie być!:evil_lol: [quote name='luzia']Duże dziewczynki nie płaczą :evil_lol: :eviltong:ale przeca ja taka drobniutka pyci pyci ledwo mnie widać:evil_lol: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='basia bonnie']skończyłaś już Bonke?? :) tak-wczoraj, ale skan dam jutro bo tata spi:watpliwy: a to on ma skaner;) Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 a tej co?:stupid: hm....zimę poczułaś? :eviltong: Quote
e.v.a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Werka']a tej co?:stupid: hm....zimę poczułaś? :eviltong: sama se zime poczułas Quote
Anza&Hacker Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :sweetCyb: To co - rysujesz teraz moje bydlęcie?! :sweetCyb: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='evaxon']sama se zime poczułas to co sie stało?:cool3: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Anza&Hacker']:sweetCyb: To co - rysujesz teraz moje bydlęcie?! :sweetCyb: nom:) podrzuć no jakie foty:razz: Quote
e.v.a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Werka']to co sie stało?:cool3: a nic:eviltong: milam ochote se tak zrobic:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Werka']nom:) podrzuć no jakie foty:razz: np. takie? :razz: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='evaxon']a nic:eviltong: milam ochote se tak zrobic:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Anza- dwójeczka:loveu: Quote
Anza&Hacker Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Werka']Anza- dwójeczka:loveu: Szukać płyty z nią, żeby dać w większym rozmiaże, czy taka Ci wystarczy? :razz: Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Szukać płyty z nią, żeby dać w większym rozmiaże, czy taka Ci wystarczy? :razz: spoko, wystarczy ;) Quote
Bewarka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 http://images34.fotosik.pl/32/68979587a6ebe54bmed.jpg O...ale fajnie leżymy :evil_lol: PeeS:A czy ja też mogę się ustawić w kolejeczce po rysunek? :lol: Jeśli tak to znajdę jakieś ładne zdjęcia Niki ;) Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Justys95']http://images34.fotosik.pl/32/68979587a6ebe54bmed.jpg O...ale fajnie leżymy :evil_lol: PeeS:A czy ja też mogę się ustawić w kolejeczce po rysunek? :lol: Jeśli tak to znajdę jakieś ładne zdjęcia Niki ;) Jasne, Jutyś;) Teraz nie muszisz dawać fot, możesz później ;) RYSUNKI ZROBIONE 2x Kora- Rybka_39 Lena- Drzalka TeQuilla- Kitka20 Dickens- Bonita Zuza- Basia2202 Magnus- Kiłi W TRAKCIE --żaden-- ZAMÓWIONE Hacker- Anza&Hacker Gizmo- Pinczerka_i_Gizmo Niki- Justys95 Quote
Kiłi Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 To i ja poprosze Spota:loveu: nie musisz się śpieszyć;) Quote
Akadna Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 ok;) RYSUNKI ZROBIONE 2x Kora- Rybka_39 Lena- Drzalka TeQuilla- Kitka20 Dickens- Bonita Zuza- Basia2202 Magnus- KiłiBonnie- basia bonnie W TRAKCIE Hacker- Anza&Hacker ZAMÓWIONE Gizmo- Pinczerka_i_Gizmo Niki- Justys95 Spot- Kiłi Quote
Recommended Posts