Akadna Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='basia bonnie']Móóóóóóóóóóójjj :loveu: :mad::mad::mad: hihi 60 dni do Świąt! :multi::x-mas: :tree1: Quote
Akadna Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 o jezu.... Vector przed chwilą zwymiotował... Chyba zjadł listwę od drzwi :angryy: idiota :angryy: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Werka']o jezu.... Vector przed chwilą zwymiotował... Chyba zjadł listwę od drzwi :angryy: idiota :angryy: buahahahahahaha:grin: witanko :multi: Quote
Akadna Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='evaxon']buahahahahahaha:grin: witanko :multi: Cześć!:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 http://images31.fotosik.pl/14/177e9c4e5e3dc8ebmed.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:buziorek Quote
Akadna Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']http://images31.fotosik.pl/14/177e9c4e5e3dc8ebmed.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:buziorek :):):) Manius... o jezu.... trza rysować :cool: Quote
basia2202 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Werka']o jezu.... Vector przed chwilą zwymiotował... Chyba zjadł listwę od drzwi :angryy: idiota :angryy: hehe... a Zuzka nie wymiotuje, jak wpiernicza listwy drewniane :evil_lol: Vectooor - trza być twardziochem a nie mięciochem ;) :diabloti: a z tymi świętami to fajnie... kto mi prezent kupi? :cool3: :loveu: witanko Boksilki:) Quote
Akadna Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 hej syskim [quote name='basia2202']hehe... a Zuzka nie wymiotuje, jak wpiernicza listwy drewniane :evil_lol: Vectooor - trza być twardziochem a nie mięciochem ;) :diabloti: a z tymi świętami to fajnie... kto mi prezent kupi? :cool3: :loveu: witanko Boksilki:) On to pożarł w całości- ok. 7 cm calej listwy zwymiotowal:shake: Jaaaa :loveu: a co kcesz? :eviltong: Na końcu się witasz? :hmmmm: Quote
Akadna Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='panienkabubu']Czesć :loveu: O cześć! :loveu: wreszcie trafiłaś do naszej galerii! :D Dobra Serdelki idę się ukać do przyry :bye: pap :loveu: Quote
Bewarka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja powinnam się uczyć na Historię, ale dopiero była kartkówka, więc nic mi nie grozi :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Justys95']Ja powinnam się uczyć na Historię, ale dopiero była kartkówka, więc nic mi nie grozi :evil_lol: Ucz sie ucz bo nauka to potęgi klucz! :D Ja już się nauczyłam ;) 59 dni do świąt! :x-mas: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć :) http://images31.fotosik.pl/14/177e9c4e5e3dc8ebmed.jpg jaki słodziak :loveu: Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Witam syskie Serdeleczki:p:loveu: agaciaaa- Hej! :) Dzięki :iloveyou: pozdrawiam, ~~BMW~~ PS> 58 dni do Świąt! :x-mas: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Werka'] PS> 58 dni do Świąt! :x-mas: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: witanko:multi::multi::multi: Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 :smilecol::smilecol: Cześć Effa :loveu: Quote
Bewarka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć! :multi: 3 strony do setki! :x-mas: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Justyna...Jak Cie zaraz.. :lmaa: :mad: bo sie obraże... bd pakać... wrr:angryy: PS> UWAGA! UŻYTKOWNIK DOGOMANII O NICKU: Justys95 JEST PODSZYWACZEM! Quote
maciaszek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Werka']PS> UWAGA! UŻYTKOWNIK DOGOMANII O NICKU: Justys95 JEST PODSZYWACZEM! ???? Powiesz coś więcej ??? Edit: przeszłam właśnie na poprzednią stronę i już wiem o co chodzi...:evil_lol:. Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='maciaszek']???? Powiesz coś więcej ??? Edit: przeszłam właśnie na poprzednią stronę i już wiem o co chodzi...:evil_lol:. A co mam powiedzieć? Używa mojego kolowy i robi posty podobne do moich! :( PS> dooooobra... już sie obraziłam :) Edit: hihihi :lol: Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Licze licze..... naliczyłam 58 :cool: Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, ciekawie u Ciebie...;) Cześć :loveu:A z czym? Podsumowanie dzisiejszego dnia: Wstałam 06.45... A i tak się spóźniłam do szkoły ! (miałam na ósmą)...A wiecie dlaczego? Bo nie było nic na śniadanie tylko jajka a one gotowały się 10min,! :angryy: pierwsza lekcja była hm... nudna . omawialiśmy probny sprawdzin szóstoklasisty:roll: (miałam 37pkt. na 40! :multi:!!). Druga lekcja- WF- była siatka :loveu:. Trzecia- matma- działania na kalkulatorze :sleeping: :evil_lol:. Czwarta- hista- nie było pani więc była infa :multi: :loveu:. Piata- przyroda- miał być test..ale nie bylo! pani gdzies pojechała :D. I szósta- polak- robilismy w ćwiczeniówkach :sleeping: Przylazłam do domu- zjadłam racuchy:loveu: I wejszłam na dogo:evil_lol:. Później musiałam iść do Akadny... Było nawet miło :D. Przyszłam i od tej pory siedzę przez kompem :diabloti: Tak minął mój dzień ;) pozdrawianko :p PS> mam częściej opisywać swoje dni czy was tym nie zanudzać? :???: PPS>niedługo postaram się dać fotki ;) Quote
Recommended Posts