e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rybka_39 napisał(a):A czo by moja Effunia chciała?:loveu::loveu: fszystko czo sie da:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Werka'] Maniuś ma zrobioną mordkę.... i teraz Wam powiem co mi powiedziała moja mama: "Ty masz sie najpierw wszystkiego nauczyć a potem możesz rysować!" No dobra. Ale.... Jeśli dostane 4 to się złości: "Czemu nie 5?!" Jak dostanę 5 to: "A czemu nie 6?!" Mam 6: "Czemu tak mało punktów?!" :onfire::tard::grab: Ty masz się uczyć dla siebie, nie dla rodziców, więc się nie przejmuj tym co mówią:cool1: [quote name='Werka'] Kiłi- Maniuś za trudny! :( E tam za trudny, dasz rade:loveu: Wierze w Ciebie:cool3: No powiedz imiona rodziców i przydomki, no powiedz:razz: To ja ci powiem Mańka:cool3: Ten po lewej wygląda jak Vector http://republika.pl/minotaurkrakow/images/a.jpg Quote
Rybka_39 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a):fszystko czo sie da:loveu::loveu::loveu::loveu: Jak będziesz grzeczna to dostaniesz niespodziankę:cool3:, ale masz być grzeczna:diabloti:, od czasu do czasu piffo (bezalkoholowe):cool3: Werka nas zabije:evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rybka_39 napisał(a):Jak będziesz grzeczna to dostaniesz niespodziankę:cool3:, ale masz być grzeczna:diabloti:, od czasu do czasu piffo (bezalkoholowe):cool3: Werka nas zabije:evil_lol: aaa tam zabije:evil_lol: jej tez cos dasz:evil_lol: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Kiłi']Ty masz się uczyć dla siebie, nie dla rodziców, więc się nie przejmuj tym co mówią:cool1: E tam za trudny, dasz rade:loveu: Wierze w Ciebie:cool3: No powiedz imiona rodziców i przydomki, no powiedz:razz: To ja ci powiem Mańka:cool3: Ten po lewej wygląda jak Vector http://republika.pl/minotaurkrakow/images/a.jpg hihih:evil_lol: dzięki:loveu: Taaaak! to Vector!:loveu: Tatuś- Orlando (w domciu- Leon)Spółka z Krzywego koła Mamusia- Genesis (w domciu Geny)Minotaur A Vector- Vangog Minotaur :lol: A co to?! Sobie kupujecie a mi nie dacie? phi :obrazic: bede pakac:placz: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Werka'] A co to?! Sobie kupujecie a mi nie dacie? phi :obrazic: bede pakac:placz: hihiih ciii Rybka daje prezenty :loveu: tobie tez:cool3: Quote
Kiłi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Werka'] Taaaak! to Vector!:loveu: :lol: Aha widzisz jaka ja pani detektyw jezdem!:evil_lol: Piękne ma imię:loveu: No to jak obiecałam to rodzice Mańka: Ch.P. Ora Mercator i Ch. H. Mago de Dog Real :p Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']hihiih ciii Rybka daje prezenty :loveu: tobie tez:cool3: no:loveu: Moja Ślilfia:loveu::loveu: [quote name='Kiłi']Aha widzisz jaka ja pani detektyw jezdem!:evil_lol: Piękne ma imię:loveu: No to jak obiecałam to rodzice Mańka: Ch.P. Ora Mercator i Ch. H. Mago de Dog Real :p :klacz: dla Pani detektyw Kiłi :) :p Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Witam syskich odwiedzających :bigcool: Quote
basia2202 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witam syskich właścicieli galerii :bigcool: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dzień dobry :) A ja na fotki czekam :loveu: Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='basia2202']witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu: cześć cześć:p łod Boksilki tysh:loveu: takie wyfaflochane:loveu: [quote name='basia bonnie']witam syskich właścicieli galerii :bigcool: syskich? :hmmmm: Tylko ja i Boksilka:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) A ja na fotki czekam :loveu: Hej! pogoda paskudna więc nie spodziewajcie się fot nadwornych:roll::lol: 61 dni do Świąt! :errrr::evillaug: Pogoda: Godzina: 15:05 Zachmurzenie: duże Opady: deszcz Temperatura: 4.5 stopni C:shake::eek2: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ale domowe byś mogła zrobić ;) U mnie tak samo, jeśli nie zimniej... Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 teraz? zaraz? wczoraj wieczorem zrobiłam ze 2 mogę dać.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Temu to dobrze :loveu: Naliczyłam się jedno... gdzie drugie? :cool3: Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 drugie nie wyjszło bo poruszone. a teraz to za ciemno:eviltong: Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Witam moje Serdelki koffane:p byłam na plastyce :cool: a teraz czas się wziąć za /\/\ańka :mad: Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Acctiually']Uhuhu jaka śliczniasta morda:) :cool3::cool3::cool3:Bo Vector to przystojniak:cool1: [quote name='Justys95']Alem fajnie wyszedł :loveu: śpiumkający taki:loveu::loveu::p Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 no, Dzubeczki-Serdeleczki moje... Idę śpiumkać :sleeping: :sleep2: :bye: Quote
Akadna Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Czeeeeeść:p [quote name='basia bonnie']mój Vectorek :loveu: TWÓJ?????!!!!:mad: Quote
Recommended Posts