agaciaaa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://images33.fotosik.pl/9/887d2ccdc0e2020bmed.jpg Vektorek w biegu śliczny :loveu: Quote
basia2202 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Werka']Skończony rysunek Zuzy!: Werka... śliczny :loveu: http://images33.fotosik.pl/10/e04ab9d69affd216med.jpg bardzo dziękujemy i widziałam zdjęcia Vectorka z rozwianymi ucholami :p buźka! Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Justys95']Jaki śliczny rysunek! :D PS:Fajny ogródek-twój? świetnie ci psisko do niego pasuje :lol: Dzięki:oops: PS> Móóóóóój xD [quote name='basia bonnie']p-i-ę-k-n-e!! :) d-z-i-e-k-i!:oops::oops: [quote name='AgusiaTerierka']Śliczne to Twoje "boksiątko":lol:. 8):megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='agaciaaa']http://images33.fotosik.pl/9/887d2ccdc0e2020bmed.jpg Vektorek w biegu śliczny :loveu: dziękujem xD [quote name='basia2202']Werka... śliczny :loveu: http://images33.fotosik.pl/10/e04ab9d69affd216med.jpg bardzo dziękujemy i widziałam zdjęcia Vectorka z rozwianymi ucholami :p buźka! Dziekować :D :lol:hihi pozdro :cool: jaaaaa:tard: cały post w podziękowaniach xD o żesz ty w Qulfon:placz: jutro jest test z infy... ten świat to ZUO:bad-word::flop:ide się powiesić:grab: 62 dni do Wigilii!:santagri::tree1::x-mas: Quote
basia bonnie Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 szkoda, że nie 62 dni do wakacji... Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='basia bonnie']szkoda, że nie 62 dni do wakacji... szkoda..... Quote
Kiłi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Werka']:p Rysuję Zuzkę.....i jakoś niuch mi nie wychodzi:placz: [quote name='Werka']Zuza narazie mi ładnie wychodzi :D :multi: Jak to? A Maniek? Przecież już miał być rysowany:placz: [quote name='Werka']Boksilla z rodowodem:multi::evil_lol: A wystawy bendom?:diabloti: [quote name='Werka'] 62 dni do Wigilii!:santagri::tree1::x-mas: Prezeeeeenty!!!!!:loveu: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Kiłi']Jak to? A Maniek? Przecież już miał być rysowany:placz: Zuza byla pierwsza w kolejce;) A wystawy bendom?:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti:a co?:diabloti: Prezeeeeenty!!!!!:loveu: taaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <10znakow> Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Dzień dobry :) Ja tam nie lubię Wigilii :roll: Bardziej nastawiam się na Sylwestra :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 sylwester :bigcool: będzie sie dzialo :evil_lol: ja w ogóle nie lubie calych swiat bozego narodzenia... Quote
Kiłi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ja lubie tą całą atmosfere, choinke, światełka i muzyke:loveu: Werka jeździj z Vectorem na wystawy!!! Z jakiej hodowli on jest?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Dla mnie właśnie cała ta 'świąteczna atmosfera' jest przerośnięta kiczem i sztucznością. O wiele bardziej lubię Wielkanoc ;) Jak tam Werka - przygotowana na test z informatyki? :) Quote
Rybka_39 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 basia bonnie napisał(a):sylwester :bigcool: będzie sie dzialo :evil_lol: ja w ogóle nie lubie calych swiat bozego narodzenia... A ja bardzo lubię;) :cool3: Prezenty, choinka...i serniczek:loveu::loveu: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Ja tam nie lubię Wigilii :roll: Bardziej nastawiam się na Sylwestra :diabloti: Czesc!:) :roll: oj ti ti :eviltong: [quote name='basia bonnie']sylwester :bigcool: będzie sie dzialo :evil_lol: ja w ogóle nie lubie calych swiat bozego narodzenia... widzę że mam przeciwników... i to nie tylko na dogo:lol::roll: [quote name='Kiłi']Ja lubie tą całą atmosfere, choinke, światełka i muzyke:loveu: Werka jeździj z Vectorem na wystawy!!! Z jakiej hodowli on jest?:cool3: atmosfera to może nie, ale.. śnieg, ooo tak!:multi: nie wiem czy da sie dotknąć sedzi:eviltong: Minotaur [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dla mnie właśnie cała ta 'świąteczna atmosfera' jest przerośnięta kiczem i sztucznością. O wiele bardziej lubię Wielkanoc ;) Jak tam Werka - przygotowana na test z informatyki? :) no, czasem... a ja nieee:eviltong: a skąd:evil_lol: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Rybka_39']A ja bardzo lubię;) :cool3: Prezenty, choinka...i serniczek:loveu::loveu: taaaaak:loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dla mnie właśnie cała ta 'świąteczna atmosfera' jest przerośnięta kiczem i sztucznością. Ja właśnie to lubie:oops: Kicz jest cool:diabloti::eviltong: [quote name='Werka']nie wiem czy da sie dotknąć sedzi:eviltong: Minotaur Jak Maniek się dał to czemu Vector ma się nie dać:diabloti: Będe wścibska po jakim ojcu i matce?:roll: Tak z ciekawości się pytam:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jak z rysowaniem idzie, Hacker nie może się doczekać swojego portretu :loveu: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Kiłi']Jak Maniek się dał to czemu Vector ma się nie dać:diabloti: Będe wścibska po jakim ojcu i matce?:roll: Tak z ciekawości się pytam:cool3: A jak:diabloti: Jest taki szczególnie po tatusiu i babci:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A nie bądź taka wścibska:eviltong: A ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: [quote name='Anza&Hacker']Jak z rysowaniem idzie, Hacker nie może się doczekać swojego portretu :loveu: Maniuś ma zrobioną mordkę.... i teraz Wam powiem co mi powiedziała moja mama: "Ty masz sie najpierw wszystkiego nauczyć a potem możesz rysować!" No dobra. Ale.... Jeśli dostane 4 to się złości: "Czemu nie 5?!" Jak dostanę 5 to: "A czemu nie 6?!" Mam 6: "Czemu tak mało punktów?!" :onfire::tard::grab: Quote
Anza&Hacker Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ehhh... Ci rodzice - nie przejmuj się nimi! :diabloti: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Anza&Hacker']ehhh... Ci rodzice - nie przejmuj się nimi! :diabloti: taaaa:diabloti: Kiłi- Maniuś za trudny! :( Quote
Rybka_39 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Werka']A jak:diabloti: Jest taki szczególnie po tatusiu i babci:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: A nie bądź taka wścibska:eviltong: A ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: Maniuś ma zrobioną mordkę.... i teraz Wam powiem co mi powiedziała moja mama: "Ty masz sie najpierw wszystkiego nauczyć a potem możesz rysować!" No dobra. Ale.... Jeśli dostane 4 to się złości: "Czemu nie 5?!" Jak dostanę 5 to: "A czemu nie 6?!" Mam 6: "Czemu tak mało punktów?!" :onfire::tard::grab: To jakby byli moimi rodzicami to by mnie wydziedziczyli :evil_lol: Nie chce wiedziec co jest jak dostaniesz 6:roll: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 ~~RYSUNKI~~ WYKONANE: 2x Kora- Rybka_39 Lena-Drzalka TeQuilla-Kitka20 Dickens-Bomita Zuza-Basia2202 W TRAKCIE: Mangus-Kiłi ZAMÓWIONE: Bonnie-basia_bonnie Hacker-Anza&Hacker A ponieważ Medorowa nie dała zdjęcia nie zostanie uwzględniona na liście :cool1: Quote
Akadna Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Rybka_39']To jakby byli moimi rodzicami to by mnie wydziedziczyli :evil_lol: Nie chce wiedziec co jest jak dostaniesz 6:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale.. to tylko mama xD Jak dostane 6... dziś dostałam 6 z anglika:loveu:...:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rybka_39 napisał(a): Prezenty, choinka...i serniczek:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to co mi kupisz na gwiazdke??:diabloti::evil_lol: witanko:multi: Quote
Rybka_39 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to co mi kupisz na gwiazdke??:diabloti::evil_lol: witanko:multi: A czo by moja Effunia chciała?:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts