pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Najlepsze jest pierwsze, w Twoim drugim poście Basiu :loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No proszę, ile zamówień się posypało...;) Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Medorowa napisał(a):A ja też mogę prosić:roll::evil_lol: A zamieściłaś swoje zdjęcie...?:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A moze za okresloną kwotę rysowałabyś psiaki i pieniądze byłyby przekazane na "Boksery w potrzebie"? Quote
Akadna Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Tooooo:loveu::loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Najlepsze jest pierwsze, w Twoim drugim poście Basiu :loveu: nom:loveu: Ślicze Basiu masz fotki:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']No proszę, ile zamówień się posypało...;) hihihi:evil_lol: nie wiem czy nadążę:roll: [quote name='Medorowa']A ja też mogę prosić:roll::evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']A zamieściłaś swoje zdjęcie...?:evil_lol: No właśnie! fotka fotka fotka:diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']A moze za okresloną kwotę rysowałabyś psiaki i pieniądze byłyby przekazane na "Boksery w potrzebie"? Podaj mi szczegółny na pm;) Ja spadam do szkoły, paaa:kiss_2: Będę ok. 14.00 pa Quote
basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Hej :multi: oj, Werka, Werka teraz to masz dopiero pracy :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 CZEŚĆ!! [quote name='basia bonnie']Hej :multi: oj, Werka, Werka teraz to masz dopiero pracy :evil_lol: hihihi:evil_lol: Quote
Akadna Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 I mam do Was pytanie: Zmienić nick na Boksilla czy zostać przy Werce?? :???: spadam, papap:* Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Werka']I mam do Was pytanie: Zmienić nick na Boksilla czy zostać przy Werce?? :???: spadam, papap:* zostan przy Werce:p witanko:multi: Quote
Kiłi Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ani mi sie waż zmieniać nicka:mad: Ja niedługo paranoji się nabawie przez to:placz: Z tymi bokserami w potrzebie to super pomysł:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Kiłi zgadzam się, co do pierwszej części Twojej wypowiedzi w 100% :cool3: Quote
Akadna Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='evaxon']zostan przy Werce:p witanko:multi: ok :p Cześć:) [quote name='Kiłi']Ani mi sie waż zmieniać nicka:mad: Ja niedługo paranoji się nabawie przez to:placz: Z tymi bokserami w potrzebie to super pomysł:cool3: hihihi:diabloti: :roll:nie wiem czy jest do zrealizowania w realnym świecie:roll::roll: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kiłi zgadzam się, co do pierwszej części Twojej wypowiedzi w 100% :cool3: :eviltong: pozdrawiam:cool: Quote
Akadna Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Justys95']"Werka" jest świetne! ;) :p Rysuję Zuzkę.....i jakoś niuch mi nie wychodzi:placz: Quote
basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 moze nie masz dziś weny? :) jutro spróbujesz, pójdzie lepiej ;) hej :loveu: Quote
Akadna Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='basia bonnie']moze nie masz dziś weny? :) jutro spróbujesz, pójdzie lepiej ;) hej :loveu: no, zobaczymy:D Hej Basiu!:p [quote name='agaciaaa']witamy :) świetny rysunek!!!! :loveu: Cześć! Dziękuję :oops: Adnimni coś wczoraj majstrowali:roll: i nie można było wejść na dogo:placz: A teraz widzę, że spolszczają forum!!:loveu: Zauwarzyliscie pewnie że "Edit" i "post reply" jest juz w polskim języku?:loveu: A wczoraj jak byłam w szkole zaczął padać snieg!:multi::multi: Ale za chwilę wyszło śłońce:placz: buuuu:cry: Ja chce Świąta! Ja chce śnieg!:loveu::placz::placz: Quote
Akadna Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Zobaczcie to:lol: http://pl.youtube.com/watch?v=NLSApyns1e4 tylko nic nie pijcie..możliwe że oplujecie monitor :roll: pozdrawiam, BMW czyli Boksilla Max i Werka Quote
Anza&Hacker Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 hahaha! - ten motyw przewodni muzyki na filmie (tititituriritułtuł-tittarirituł etc.) puszczał mi 5 lat temu mój ukochany prof. od biologi - cały sprawdzian na zmiane z "Wiosną" z czterech pór roku Mozzarta :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :evil_lol:Świetny filmik a wogole cześć Wercia:cool3: Quote
Akadna Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Świetny ten filmik :evil_lol: hihihi:lol::evil_lol: [quote name='Anza&Hacker']hahaha! - ten motyw przewodni muzyki na filmie (tititituriritułtuł-tittarirituł etc.) puszczał mi 5 lat temu mój ukochany prof. od biologi - cały sprawdzian na zmiane z "Wiosną" z czterech pór roku Mozzarta :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rybka_39']:evil_lol:Świetny filmik a wogole cześć Wercia:cool3: no ba:diabloti::evil_lol: Cześć Cześć:cool3: Jaka jest zrelaskowana:diabloti:przespałam jakieś 3 godziny co w moim przypadku się rzadko zdarz jeżeli już wogóle:crazyeye::evil_lol::evil_lol: A patrzac na tooooxD:crazyeye::loveu::loveu::loveu::p http://pl.youtube.com/watch?v=ktUSIJEiOug Pozdrawia Grupa ~~BMW~~ ;) Quote
Akadna Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Wiecie co.... :roll: jakos nie miałam weny:(... myslałam że nie dam rady zrobić tych rysunków... ale nie chciałam Was zawieśc:no-no-no:.....pomyślałam, że może to monotania tak mnie pogrążyła?....ciągle tylko ołówek, ołówek...:shake:dlatego, chyciłam mój megazestaw kredek wodnych i zaczęłam bazgrać;)....teraz chce mi się rysować, Zuza narazie mi ładnie wychodzi :D :multi:nie mogę znieść nudy..jak widać- ona mnie zabija! ;) Quote
Anza&Hacker Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ooo... to jeszcze dwa i będzie mój! :loveu: Quote
Recommended Posts