Akadna Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='ferraribox']Witamy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Czeeeść:loveu::loveu: [quote name='maciaszek']No i jestem :). Wybacz, ale nie dam chyba rady przeglądnąć całej galerii..., chociaż może kiedyś się uda. Na razie przejrzałam wyrywkowo. I powiem, że ładny, potężny i pięknie zbudowany ten Twój Skarb :loveu:. Pozdrowienia :). Cieszkam sieem:p Spox;) Dzięki:loveu: Ja też pozdrawiam:) Quote
Akadna Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi::multi::multi::multi: Cieść :mdrmed: Quote
olifka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ale śliczne fotki:loveu::loveu::loveu: Vectorek jest boski:loveu: Quote
Akadna Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Dzięki Balbinko:) Witam "prawie" wieczornie;) Quote
Pimpek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 http://images11.fotosik.pl/96/45ba4147ae3cbf1bmed.jpg Dobranoc :loveu: Quote
Akadna Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='ß@$!@']witam w pełni wieczornie;) Cześć SiS:p [quote name='Pimpek']http://images11.fotosik.pl/96/45ba4147ae3cbf1bmed.jpg Dobranoc :loveu: Dobranoc Pimpku... :bye: Dodałam Cię do przyjaciół na fotosiku;) Ja też Wam mówię branoc i słodkich snów:loveu: Idę się kąpać;) :sleep2: :bye: Dozobaczenia jutro, Kochani :kiss_2: Quote
Akadna Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='ß@$!@']juz jest to jutro :evil_lol: A no... Jest :evil_lol: Tylko że ja nie wchodzę na dogo rano! :splat: Quote
Bewarka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam w ten całkiem normalny wieczór! :loveu: ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dobry wieczór :loveu: Jak idzie rysowanie? :) Quote
Akadna Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 :hand:CZEŚĆ:hand: [quote name='Rybka_39']Cześć Weronka!:loveu: Cześć Sylwia:loveu: [quote name='justys95']Witam w ten całkiem normalny wieczór! :loveu: ;) Też witam;) [quote name='agaciaaa']Witamy Boksille :multi: Hejka! [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :loveu: Jak idzie rysowanie? :) Dobry dzień:loveu: Kończe Dickensika:cool: [quote name='ß@$!@']Hej :multi: Hej:p Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 helloł WERKO z boxerą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: melduje że byłam na momencik... jak rzuce prace bede częściej i więcej :roll: Quote
Tepes Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No tez faktycznie,już pare osób zaprosiłam nie wiem czy wpadną czy nie:P pozdrawiam:) Quote
Akadna Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='clockwork']helloł WERKO z boxerą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: melduje że byłam na momencik... jak rzuce prace bede częściej i więcej :roll: Ja mam PSA:mad: :roll::roll::roll:no.... yhm:roll: nie wiem czy warto rzucać pracę dla DOGO:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Doberek twórcza panno ;) Doberek :cool: [quote name=':: FiGa ::']Heeeeeello :multi: Heeeeeej:calus: [quote name='Acctiually']No tez faktycznie,już pare osób zaprosiłam nie wiem czy wpadną czy nie:P pozdrawiam:) Wpadną, wpadną:p pzdr.;) [quote name='Paulinaaa']Czesc bokserkowate !! :cool1: Hej buldożki:cool1: Quote
Akadna Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 D[SIZE=6]O[SIZE=5]B[SIZE=4]R[SIZE=3]A[SIZE=2][COLOR=cyan]N[SIZE=1][COLOR=lightblue]O[COLOR=gray]C DZ[SIZE=2]I[SIZE=3][COLOR=deepskyblue]U[SIZE=4][COLOR=mediumturquoise]B[SIZE=5][COLOR=royalblue]K[SIZE=6][COLOR=#0000ff]I[SIZE=7][COLOR=navy]! :sleep2::bye: Quote
Bewarka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja oryginalna i się przywitam :eviltong: Quote
Recommended Posts