Akadna Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Rybka_39']Witam Werciu, dziubeczku mój kochany mam nadzieję że będziesz mieć ryjek uchachany. Bo wreszcie Cie odwiezdziłam:loveu: Wcześniej jakos nigdy nie miałam czasu, ale to się zmieni. Moja Wercia:loveu::loveu::cool3: Maaam, a jaa...:loveu: Nie widać?: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Moja Silffia :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cześć rysowniczko :) Jak Ci mija niedziela? :) Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Werka']Maaam, a jaa...:loveu: Nie widać?: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Moja Silffia :loveu: Nio to teraz sobie z Wercia chlapniemy:loveu: :knajpa: Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć rysowniczko :) Jak Ci mija niedziela? :) Witaj! Aaaa.. rysuję Dickensika:loveu::p [quote name='Rybka_39']Nio to teraz sobie z Wercia chlapniemy:loveu: :knajpa: Do tego to ja pierwsza :diabloti: :chlup: :drinking: Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Bonita- jeśli mnie słyszysz:dialoti: Dikuś wychodzi mi pięknie :loveu: Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 aj wy jedne paskudne Paskudy :diabloti: Quote
Akadna Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Wiatm Paskudófff:mdrmed: 1.Dogo juz nie muli :multi: 2.Hehehe:lol!: Płacić mi chcą żebym im coś narysowała :lol: 3.Całujęęęę syskich:loveu: PS> Rybka-.... :lmaa: Nie pijesz już ze mną??!! :lmaa: Quote
Rybka_39 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć Wercia:loveu::loveu::loveu: Co ty z pałą na swoja Silfie?:placz::placz::placz: A ja cie tak koffam:loveu::evil_lol:, ale wiesz ja jestem normalna:diabloti: Dzis nie pije dziś byłam na Katyniu i pić nie wypada. Buziaczki Werciu:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 hej :multi: to jak Ci się będzie nudzić to to będzie Twój debiut i narysujesz czarnego psa :diabloti: moją Bonnie :loveu: :grins: Quote
Akadna Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Rybka_39']Cześć Wercia:loveu::loveu::loveu: Co ty z pałą na swoja Silfie?:placz::placz::placz: A ja cie tak koffam:loveu::evil_lol:, ale wiesz ja jestem normalna:diabloti: Dzis nie pije dziś byłam na Katyniu i pić nie wypada. Buziaczki Werciu:loveu: Cześc:p :oops::oops: Ja Ciebie tysh:iloveyou::razz: Mła bratnia dusycka :megagrin: A.... No to chciaż pepsi;):lol: :pepsi: Bu$$$ka:loveu: [quote name='ß@$!@']hej :multi: to jak Ci się będzie nudzić to to będzie Twój debiut i narysujesz czarnego psa :diabloti: moją Bonnie :loveu: :grins: Hejo Dobra:diabloti::p Quote
Akadna Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Cieeeeeeeeeeeeeeeeeeść :megagrin: :mdrmed: Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jeeej, tu już nie długo 100 stronka :cool3: Vectorek ładny :loveu: Więcej zdjęć :diabloti: Quote
Akadna Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Pimpek']Jeeej, tu już nie długo 100 stronka :cool3: Vectorek ładny :loveu: Więcej zdjęć :diabloti: Witaj Pimpek:p Nom:multi: Dziękuję:oops: Ale to nie moja zasługa:razz::evil_lol: Postaram siem:diabloti: [quote name='ß@$!@']Dobry Wieczór, Sis! ;) Bry dzień, Sis:diabloti::loveu: Zorientowałam się, że już dawno nie dałam pogody:evil_lol::diabloti::shake: Niebo: Zachmurzone Opady: brak Temperatura: 13.4 stopni C O 16.15 mom plastykę:mdrmed: Głodnom.. idam zjeść kotleta:evil_lol:8):wink: Quote
Akadna Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'].............................. Heeeeej! :mdrmed::p:hand: A kotlet niedobry :angryy: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 13 stopni... tożto temperatury letnie jeszcze :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']13 stopni... tożto temperatury letnie jeszcze :evil_lol: No dokladnie:) Oćta siem opalać 8) Quote
Akadna Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Witam;) (chociaż nic nie piszecie:roll:) Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witaj Werka:) nooo... ja nie pisałam, bom zarobiona..:roll: gratulujemy wystawy!!:multi: a ja ciągle nie mam kiedy wybrać odpowiedniego zdjęcia do malowania :roll: buziaki!! pozdrawiamy!!:multi: Quote
Rybka_39 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Witaj Werka!:multi::multi::loveu: Dziubku co tam u Ciebie?:cool3: Quote
Akadna Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Pogoda:diabloti:: Godzina: 15:03 Zachmurzenie: Niewielkie; świeci słońce :cool: Opady: Brak Temperatura: 14.9 stopni C Quote
Akadna Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Cześć Rybka:cool: Dickensa rysujem :cool3: Quote
Recommended Posts