Akadna Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:sama słodkość :loveu:[/FONT] [quote name='drzalka']HEjka, ale śliczny FAfluch :loveu: Hej mordecki:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]dzien dobry... kontrola blogasa ....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]to ja... klockowa nieuzalezniona..[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]nie nadrabiam... brak czasu, przyznaje sie bez bicia :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A ja nadal chcę zobaczyć mundurek;):evil_lol: Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzien dobry... kontrola blogasa ....[/FONT] [FONT=Arial]to ja... klockowa nieuzalezniona..[/FONT] [FONT=Arial]nie nadrabiam... brak czasu, przyznaje sie bez bicia :evil_lol:[/FONT] taaa....cześć... wiem kto ty... ...aaa...:mad:.....:evil_lol:.......no to zajrzyj chociaż na poprzednią strone......sa 2 foty...... pozdróóffeczka Chlorkowa....:eviltong:............. [quote name='madzia i medor']A ja nadal chcę zobaczyć mundurek;):evil_lol: A myślisz że nie wiem że chcesz?:evil_lol: Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']doberek:cool3::cool3::cool3: Dżem dobry :grins: Wiecie cooooo Nawet sobie nie wyobrażacie....:megagrin: Jak mi jest wesoło!!!!! :megagrin: Na agliku gites, w Akadnie to już w ogóle rzl! Juz nie jestem smętna :grins: Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 O czym się uczysz na ang.? :) to fajnie, że fajnie ;) ja mam jutro :) Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witam dziewczynki!:cool3: Co tam ciekawego sie uczysz Werka?:loveu: Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='ß@$!@']O czym się uczysz na ang.? :) to fajnie, że fajnie ;) ja mam jutro :) [quote name='Rybka_39']Witam dziewczynki!:cool3: Co tam ciekawego sie uczysz Werka?:loveu: Teraz na angliku....:hmmmm: Powtarzram Present Simple;) Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='ß@$!@']O czym się uczysz na ang.? :) to fajnie, że fajnie ;) ja mam jutro :) [quote name='Rybka_39']Witam dziewczynki!:cool3: Co tam ciekawego sie uczysz Werka?:loveu: Teraz na angliku....:hmmmm: Powtarzam Present Simple;) Basia, a lubisz swój anglik? Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 jak nas uczy taki pewien pan i jest wesoło to może być :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 :) Ja gadam po angiesku non stop. Bardzo mi się to podoa....:megagrin: Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a ta Twoja 'szkoła' angielskiego ma swoją stronkę w necie ? :) Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 hm... chyba nie ale zaraz sprawdzę. I prosze nie piszac szkola w cudzyslowiu:eviltong:. Bo to mini szkola :lol:. Nazywa się Pragmatic. Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 nie ma strony. To "biznes rodzinny":) Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Za to Akadna ma swoją strone: www.akadna.pl :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a co to ta akadana? też jakaś twoja dodatkowa szkoła? :evil_lol: Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Tak, Szkoła efektywnej nauki, robie tam mapy myśli, mam trening szybkiego czytania..:loveu: I fajnego Qmpla:) Quote
Akadna Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 OGŁOSZENIE (RYSUNKI) WYKONANE: Lena- dla Drzalki TeQuilla- dla Kitki20 W TRAKCIE: żaden ZAMÓWIONE: Diki- dla bonity Zuza- dla Basi2202 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mam konto na Foto-siku :evil_lol:(chcecie znać stronę?) Mam konto na rysuj.pl:evil_lol: Quote
Recommended Posts