Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siemanko Akadna ;)
wpadłam za sprawą twojego zaprosznienia na naszym tajnym wątku ;)
wypadałoby chyba nadrobic wszystko od pierwszego posta począwszy hehe :D ale taka wytrwała to ja chyba nie jestem.

Posted

Justys95 napisał(a):
O widze udał się spacer. :)

Po filmiku domyślam się, co Vektor chciał z Korą xD

On sie tylko chciał.....przejść!:diabloti:

Korka to glizda, wszędzie musi się wytarzać i o każdego obetrzeć, nie usiądzie na dupsku:shake:

Posted

U nas nawet nie jest tak źle ze sopcerami znalazłam fajny teren. I to jest tam gdzie foty zostały robione, wał jest dość szeroki w tym miejscu no i w upany dzień właśnie tam pada cień od 3 wysokich drzew.

Właśnie przed chwilą wróciłam stamtąd z Vectem. Doszło poidełko 700ml pocztą to je wypróbowalismy i wzię łam też 'zwłowki' piłki :D Przypięłam linkę Vectowi, rzuciłam ją na ziemię i dałam mu flaka, była zabawa na 102 :grins:

Obok nieczynnego basenu i osiedla Zakątek w Sosnowcu podobno jest park. Był ktoś tam? Jak jest z psami? Można je tam puszczać? Kupiłam bilet kwartalny więc mogę jeździć z Vectorem nie płacąc z aniego jak za bagaż. Jutro to sobie obejrze to miejsce, bo właśnie tamtędy przechodzę na przystanek tramwajomy jak idę/wracam do gimnazjum.

Ale sie rozpisałam :evil_lol: Pewnie i tak tego nikt nie przeczyta ;)

Posted

Ja bym byla na jakis spacerek - najlepiej tam gdzie spotkalam sie keidys z Korą :) to jest za zajezdnia autbusowa w sosnowcu zagórzu
najlepiej pasowaloby mi np jutro , ewentualnie sroda ale lepiej jutro : co wy na to ?

• 2 weeks later...
Posted

Akadna napisał(a):
U nas nawet nie jest tak źle ze sopcerami znalazłam fajny teren. I to jest tam gdzie foty zostały robione, wał jest dość szeroki w tym miejscu no i w upany dzień właśnie tam pada cień od 3 wysokich drzew.

Właśnie przed chwilą wróciłam stamtąd z Vectem. Doszło poidełko 700ml pocztą to je wypróbowalismy i wzię łam też 'zwłowki' piłki :D Przypięłam linkę Vectowi, rzuciłam ją na ziemię i dałam mu flaka, była zabawa na 102 :grins:

Obok nieczynnego basenu i osiedla Zakątek w Sosnowcu podobno jest park. Był ktoś tam? Jak jest z psami? Można je tam puszczać? Kupiłam bilet kwartalny więc mogę jeździć z Vectorem nie płacąc z aniego jak za bagaż. Jutro to sobie obejrze to miejsce, bo właśnie tamtędy przechodzę na przystanek tramwajomy jak idę/wracam do gimnazjum.

Ale sie rozpisałam :evil_lol: Pewnie i tak tego nikt nie przeczyta ;)

jak będziecie dajcie znać chetnie sie na spacer wybiore;)puszczac psa jak najbardziej mozna;)a gimn.12?

Posted

Gimnzajum Dwujęzyczne nr 25, w jednym budynku z IV LO Staszica, Plac Zilingera.

Vecto i ja mamy dziś urodziny :)

Wszystkiego
naj
Vectorku
100
lat
życia
mój
kochany
!!!