Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ostatnia fotka- bomba! :)
Piękne foteczki :multi: :loveu:

chyba ją wyślę do gazety :)
infers1995 napisał(a):
Ale fafle:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

hihi:evil_lol:

Monia zaraz wpadnę :)

Posted

Witam :loveu:

Z Veciem ostro ćwiczyliśmy przywołanie. No i przychodził, najbardziej, ale pod warunkiem, że wokół nie było innych/obcych ludzi ani żadnych psów.

Wczoraj kupiłam linkę 10m, śliczna, pasuje mu do obroży. Dziś wyszłam z nim na lince na spacerek, nad rzeczkę ;)
Wszystko było pięknie, pierwszy raz na spacerze mógłam mu porzucać patyczki.
Na horyzoncie pojawiła się para z psem. Zanim Vector zdążył ich zauważyć, poleciłam mu siad i zaczęłam zajmować zabawą. W końcu zorietował się, że ktoś idzie. Bardzooooo chciał się pobawić z tym psem. Siedział tak jeszcze trochę podekscytowany.
Za moment zjawiły się 2 sztuki ludzi. Vector też był nimi zaciekawiony. Był w pozycji siad dopóki sie nie uspokoił, a gdy myślałam, że już jest ok zaczęłam powoli zwalniać linkę.
Nagle Vector się wyrwał! Pognał jak dziki za psem a ja poczułam ognień na ręce od szybko przesuwającej się po niej lince. Puśliłam, bo wiedziałam, że trzymam jeszcze mocno uchwyt. Niespodziewanie, uchwyt wyszedł z metalowego zaczepu!!! On nadal biegł... Zawołałam "Veectoooooooooooooooooooor!!!!" I.. stał się cud! Prawdziwy cud! Przybiegł! Szczęście, że miałam pyszną pasztetową w nerce, miałam go czym nagrodzić! Boziu, nawet nie wiecie jak się cieszę!

Posted

Witam boksille :loveu: Ciesze sie razme z tobą z postępów Vecia :multi: Ja tez zawsze jestem z Leny dumna gdy wroci domnie gdy widzi pieski i ma wielką ochote się z nimi pobawic :eviltong:

Posted

Akadna napisał(a):
Witam :loveu:

Z Veciem ostro ćwiczyliśmy przywołanie. No i przychodził, najbardziej, ale pod warunkiem, że wokół nie było innych/obcych ludzi ani żadnych psów.

Wczoraj kupiłam linkę 10m, śliczna, pasuje mu do obroży. Dziś wyszłam z nim na lince na spacerek, nad rzeczkę ;)
Wszystko było pięknie, pierwszy raz na spacerze mógłam mu porzucać patyczki.
Na horyzoncie pojawiła się para z psem. Zanim Vector zdążył ich zauważyć, poleciłam mu siad i zaczęłam zajmować zabawą. W końcu zorietował się, że ktoś idzie. Bardzooooo chciał się pobawić z tym psem. Siedział tak jeszcze trochę podekscytowany.
Za moment zjawiły się 2 sztuki ludzi. Vector też był nimi zaciekawiony. Był w pozycji siad dopóki sie nie uspokoił, a gdy myślałam, że już jest ok zaczęłam powoli zwalniać linkę.
Nagle Vector się wyrwał! Pognał jak dziki za psem a ja poczułam ognień na ręce od szybko przesuwającej się po niej lince. Puśliłam, bo wiedziałam, że trzymam jeszcze mocno uchwyt. Niespodziewanie, uchwyt wyszedł z metalowego zaczepu!!! On nadal biegł... Zawołałam "Veectoooooooooooooooooooor!!!!" I.. stał się cud! Prawdziwy cud! Przybiegł! Szczęście, że miałam pyszną pasztetową w nerce, miałam go czym nagrodzić! Boziu, nawet nie wiecie jak się cieszę!

Gratulacje posłusznego psa:multi:

Posted

[quote name='drzalka']Witam boksille :loveu: Ciesze sie razme z tobą z postępów Vecia :multi: Ja tez zawsze jestem z Leny dumna gdy wroci domnie gdy widzi pieski i ma wielką ochote się z nimi pobawic :eviltong:
Cześć Drzaleczko :)
[quote name='infers1995']Gratulacje posłusznego psa:multi:
Bo ja wiem skoro wyrwał dzikim galopem do tego psa...:roll::evil_lol: Mowie Wam to był po prostu nieopamiętany bieg przed siebie...

Posted

No to brawo, moja jakby zobaczyła coś interesującego to kaplica - nie przyjdzie :) No tyle, że twój to z deka większy jest, więc się na to inaczej patrzy, szczególnie jak się jest tym przypadkowym przechodniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']

Fotki super!
Fajnie, że ćwiczycie, mnie się nie chce dałam sobie spokój z przywołaniem:evil_lol:, ale gratuluje Wam!!:multi::multi:

Wymaga dużo pracy, nie ;)? ale Kora i tak ma niezłe przywołanie w porównaniu z Vectosiem.
[quote name='Justys95']No to brawo, moja jakby zobaczyła coś interesującego to kaplica - nie przyjdzie :) No tyle, że twój to z deka większy jest, więc się na to inaczej patrzy, szczególnie jak się jest tym przypadkowym przechodniem :evil_lol:
A no tak ;) Co innego mała Nika plącząca się pod nogami a co Boksilla biegnąca galopem:diabloti:
[quote name='Medorowa']Hi hi super:lol:
;)

Ah ten fotosik... robi mnie w bambuko:shake:

pozdrawiamy!