Pimpek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć :D Wreszcie tu dotarłam...zmieniłaś ten nick i cię znaleźć nie mogłam xD Chcemy foty! :D Quote
Akadna Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Szarik']Chcemy! ;) Powiedz mi... od kiedy Vector uczy się za pomocą klikera? I jak to wyglądało na początku? Bo widzę, że ładnie Wam to idzie, a my własnie zaczynamy... Najlepiej zacząć przyzwyczajać psa do kliku. Wołasz psa i klikasz. Tak po prostu, klik/smak. Ma się nauczyć, co ten nowy dźwięk oznacza- a oznacza tylko jedno - pozytywne wzmocnienie :D Później target. poczytaj sobie o nim: www.szkoleniepsow.fora.pl (mam tam nick Vectretta) www.dogs.gd.pl/kliker - tu zapisz sie na listę klikerową. [quote name='Anza&Hacker']CHCEMY!!! :grins: [quote name='Pimpek']Cześć :D Wreszcie tu dotarłam...zmieniłaś ten nick i cię znaleźć nie mogłam xD Chcemy foty! :D Aj, weźcie te łapy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaraz dam ;) Quote
Akadna Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 (edited) Pan śpioch :* no comment ;D Qniec ;) Edited August 21, 2013 by Akadna Quote
Akadna Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 I mój szkolny mundur ;D http://img246.imageshack.us/my.php?image=dsc00396zk0.jpg Quote
Dinka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Przywedrowalismy tu... Ufff.. Fajne zdjecia.. Bedziemy tu czesceij wpadac :) Quote
Akadna Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Dinka']Przywedrowalismy tu... Ufff.. Fajne zdjecia.. Bedziemy tu czesceij wpadac :) Zapraszamy :) Quote
Ola164 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Witamy po dłuuuuuiej przerwie wchodzenia na galerie :D Vectorek jest śliczniutki :loveu: no i ty oczywiście też ;) Quote
Pimpek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hay :diabloti: http://images24.fotosik.pl/167/92e36dcfa6af147cmed.jpg Dobrana z was para :eviltong: Quote
Akadna Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 [quote name='Medorowa']Fajne zdjecia:p:p i mundurek;):p Witaj Medorowa :) Dzięki:lol: [quote name='Ola164']Witamy po dłuuuuuiej przerwie wchodzenia na galerie :D Vectorek jest śliczniutki :loveu: no i ty oczywiście też ;) Witamy również ;) Jak każdy bokser:eviltong: no, tego już nie musiałaś dodawać:evil_lol: [quote name='Pimpek']Hay :diabloti: http://images24.fotosik.pl/167/92e36dcfa6af147cmed.jpg Dobrana z was para :eviltong: Hej :D no ba:cool3: Quote
Tepes Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 O fotki z Tobą ślicznie wyglądacie razem:loveu: O Pan śpioszek:) pozdr Quote
Akadna Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Acctiually']O fotki z Tobą ślicznie wyglądacie razem:loveu: O Pan śpioszek:) pozdr Dzięki Accti :D No.... pan śpioszek ale to tylko pozory :evil_lol: Quote
Akadna Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Witanko Kiłi :) A klikamy sobie ;) Czołganie i aport w domu, a na dworze chodzenie na luźnej =) Quote
Kiłi Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Akadna']Witanko Kiłi :) A klikamy sobie ;) Czołganie i aport w domu, a na dworze chodzenie na luźnej =) My z Topazym też tak staramy się klikać:razz: Ale ćwiczymy tylko reakcje na gości i przychodzenie do nogi. Do gości już ok, ale z przychodzeniem różnie bywa:evil_lol: Życzymy Wam powodzenia;) i cierpliwości:diabloti: Quote
Akadna Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ojj... ja już się cierpliwym nauczyłam być :evil_lol: Quote
Akadna Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Witaaaam! Ludzie wstawać szkoda dnia!:loveu: idę polatać po galeriach:evil_lol: Quote
Tepes Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Witam z rana:) Widze e ty ranny ptaszek jesteś:D pozdr Quote
Akadna Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Hej Ola :) PS> 3, 5 i 6 banner - nic nie widać ;) jakby napisy były białe... ;) Quote
Recommended Posts