Akadna Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Luzia&Funia']A czemu ja mam iść niech on przyjdzie do mnie :evil_lol: Sylwia, od kiedy ty jesteś meneszeczysnom?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Werka']Sylwia, od kiedy ty jesteś meneszeczysnom?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Oj zjadłam literkę a Ty musisz się czepiać :eviltong: Quote
Bewarka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja chyba o czymś nie wiem (?) :mad: Wzięłam sobie na tapetę podhalana i lajkonika :D Quote
Akadna Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Oj zjadłam literkę a Ty musisz się czepiać :eviltong: Ja? Ja się czepiam?!:evil_lol::eviltong: [quote name='Justys95']Ja chyba o czymś nie wiem (?) :mad: Wzięłam sobie na tapetę podhalana i lajkonika :D Że tak powiem nikt nie wie:p Quote
Luzia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Werka']Ja? Ja się czepiam?!:evil_lol::eviltong: Nie ja :eviltong: Quote
Akadna Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Nie ja :eviltong: No już ty bardziej:eviltong: Nie powiem wam, bo mnie zganicie a ja tego nie chcę... i tak to nie zależało ode mnie.... Wielkie odliczanie:diabloti: [SIZE=6]7 dnidoświąt!:santagri: Pogoda: Godzina: 9:15 Zachmurzenie: całkowite Opady: brak Temperatura: -2.2st C Dziś czuję się jeszcze gorzej:shake: Cały czas mam kaszel i katar:shake: Pozdrawiamy!:) Quote
nuuska Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witam serdecznie "sąsiadkę" :) A co do tych 7 dni to się nie zgadzam ;) Dla mnie się święta zaczynają już od soboty (byle do soboty:modla:) Quote
Akadna Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='nuuska']Witam serdecznie "sąsiadkę" :) A co do tych 7 dni to się nie zgadzam ;) Dla mnie się święta zaczynają już od soboty (byle do soboty:modla:) Oh, ktoś z Będzina! :) :loveu: No tak :eviltong: Quote
Tepes Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Werka']Hej Accti:) A nic takiego;) Kupiliśmy halter:mdrmed: Resztę wie Rybka ;) O halterek:D Bono też ma ale jak mu się zakłada to stoi w miejscu i się nie rusza:eviltong: A jak tam u was?Vector też protestuje czy nie? Quote
Akadna Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Acctiually']O halterek:D Bono też ma ale jak mu się zakłada to stoi w miejscu i się nie rusza:eviltong: A jak tam u was?Vector też protestuje czy nie? Jeszcze protestuje, ale powoli, przyzwyczajam go;) [quote name='Kiłi']Heloł:diabloti: :hmmmm: heej [quote name='Alicja']Witanko :multi::multi::multi: Cześć:razz::razz::razz: Quote
Luzia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 czy już mówiłam że nie cierpię świąt :shake: Quote
Akadna Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Luzia&Funia']czy już mówiłam że nie cierpię świąt :shake: jeszcze nie... ja je lubie bo... jest wolne czyt. więcej czasu spędzę z Vectorem:p można DAWAĆ prezenty:p widzę jak Vector się cieszy gdy jest choinka:p można się pośmiać z Vectora kiedy tłucze bombkę ogonem i robi minę "to nie ja!!":p [quote name='Medorowa']Hejo ...:p :p Hej Medorowa:loveu: Quote
Pimpek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ech... A ja się wcale z tych świat tak nie cieszę.... Będę prawie cały tydzień z rodzicami u babci kKrysi, a Pimpke i Kitek zostaną w domku z babcią Anią i dziadziem Zbyszkiem, a tak chciałam spędzić te święta z nimi.... Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja lubię święta! :multi: Cześć dziubku!:multi: Quote
Bewarka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja od świąt wolę wolne od szkoły...ale jak już są to trudno ;) Quote
Jagoda1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nadrobiłam...no, powiedzmy, bo gadanie odpuściłam sobie... Quote
Kiłi Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Werka'] można DAWAĆ prezenty:p Coś Ci się chyba pomyliło... raczej DOSTAWAĆ:diabloti: Heloł:loveu: Quote
Kiłi Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wesołych świąt! http://images23.fotosik.pl/128/6f3516b63e24ee23.jpg Quote
Akadna Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ty materialistko :diabloti: Dziękujemy! Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]cze :hand: [/FONT][FONT=Arial]wpadłam z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204[/FONT] Quote
Recommended Posts