Akadna Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 W domciu:cool3: Jestem wieeelką Boksillą:evil_lol: I ze mną:loveu: Vector:Zjem cię! Ja:Nie! To ja zjem ciebie!:evil_lol: V:Mogę ci zjeść nos?:cool3: Kamuflaż:diabloti: Chwila relaxu:lol!: :laugh2_2:QNIEC:laugh2_2: Quote
Akadna Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='evaxon']siemankoo :) Cześć Effa:loveu: [quote name='clockwork'] :hmmmm: gdzie ta wanna :razz::razz: :niewiem: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Tu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale słodkie! Śliczny pyszczek.... Boksilli! :D Quote
tusia. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ta fotka mnie olśniła ;]. Przyszłam do siostrzyczki, do galerii :lol:. Mmm, przez tą fotkę się rozpływam :razz:. Pozdrawiamyyy ;) Quote
maciaszek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://images23.fotosik.pl/123/c5e5fbd0f0f0882amed.jpg - cudny, piękny, kochany boksio! Quote
Anza&Hacker Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Gdzie mój rysunek? Miał na mnie czekać :placz: Quote
Akadna Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Ola164']Ale słodkie! Śliczny pyszczek.... Boksilli! :D No bo chyba nie mój pyszczek, nie?:diabloti::grin: [quote name='Medorowa']Zdjęcia:loveu::loveu: :):):) [quote name='Martya']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ta fotka mnie olśniła ;]. Przyszłam do siostrzyczki, do galerii :lol:. Mmm, przez tą fotkę się rozpływam :razz:. Pozdrawiamyyy ;) Po 1.Nie cytujemy fot, dajemy linka:razz: 2.Wiatj siostruniu!:loveu::loveu: 3.Całussyyy:p [quote name='maciaszek']http://images23.fotosik.pl/123/c5e5fbd0f0f0882amed.jpg - cudny, piękny, kochany boksio! Ah, ileż kompementów:p [quote name='Anza&Hacker']Gdzie mój rysunek? Miał na mnie czekać :placz: Anza- wybacz kochana. Nie ja mam skaner, tylko mój tata. Chciałam mu dać rysunki, to on powiedział, że weźmie jak pójdzie do biura (tam jest skaner). Wziął? A skąd! Nie wziął:angryy: A teraz nie zeskanuje bo mamy gościa:tard:. Trąbię mu o skanowaniu od środy, żeby nie od wtorku:roll::shake::shake:. Wybacz:oops: Muszę sie uczyć....jutro mam prawdzian który zdecyduje o mojej ocennie z histy:tard:. Quote
Fuga*** Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Trzymamy kciuki za sprawdzian i czekamy na nowe piękne foty, te są super :-) Quote
Akadna Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Fuga***']Trzymamy kciuki za sprawdzian i czekamy na nowe piękne foty :-) Dzięki:) Znowu? Dopiero co były:eviltong: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :loveu::loveu::loveu: sama słodycz.... http://images28.fotosik.pl/124/50550f757e4fa824med.jpg Quote
Anza&Hacker Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wybaczam, wybaczam - sama kiedyś nie miałam skanera to wszystko mi mama musiała kserować w biurze... no i były przeboje jak u Ciebie - a to nie wzieła, a to ksero zepsute, a to znowu gości w pracy ma i nie może "nielegalnie" kserować itp. - więc w pełni rozumiem Twoje położenie :grins: No i czekam niecierpliwie :cool3: ....a co do zdjęć to bardzo fajne! - i Wy razem na prawde pasujecie do siebie! :cool1: Quote
Akadna Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Fuga***']Apetyt rośnie w miarę jedzenia ;-) No taa:D [quote name='Pimpek']Dobranoc :loveu: Dzień dobry:) [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu: sama słodycz.... http://images28.fotosik.pl/124/50550f757e4fa824med.jpg mmm....rozpływa się w ustach:evil_lol: [quote name='Anza&Hacker']Wybaczam, wybaczam - sama kiedyś nie miałam skanera to wszystko mi mama musiała kserować w biurze... no i były przeboje jak u Ciebie - a to nie wzieła, a to ksero zepsute, a to znowu gości w pracy ma i nie może "nielegalnie" kserować itp. - więc w pełni rozumiem Twoje położenie :grins: No i czekam niecierpliwie :cool3: ....a co do zdjęć to bardzo fajne! - i Wy razem na prawde pasujecie do siebie! :cool1: Ah, dziękuję za zrozumienie;) Już mam już mam! /I zaraz dam:razz:/ Dzięki:) No ba:cool3: Quote
basia bonnie Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 jejku ile tu fotek! :mdleje: wszystkie takie piękne,że nie wiem co zacytować, co powiedzieć :evil_lol: :) :loveu: Quote
Akadna Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Hacker:cool3: Reszte dam później. Fotosik się zawiesił:tard: Quote
Akadna Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='basia bonnie']jejku ile tu fotek! :mdleje: wszystkie takie piękne,że nie wiem co zacytować, co powiedzieć :evil_lol: :) :loveu: pokazałam na co mnie stać:evil_lol: :diabloti::diabloti:najlepiej wszystkie......i powiedziec że są przecudowne i jeszcze takich wspaniałych w życiu nie widziałaś:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No kochana nareszcie foty!!!!!!! Aaaaaaaaa i to ile:)Tak trzymać:) Boksilla cudna aż nie mogę sie napatrzeć:) Te fajowe tak uszeniec się odwinął:P Wszystkie sweet:) On ba boski ten ogon:loveu: Ja nie wiem jak Boksillom można obciąć taką chorągiewkę cudną:shake: pozdrawiam:* Quote
Rybka_39 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cześć Werciu!:loveu: ŚLiczne fotki!:multi: Quote
Ola164 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Co za spojrzenie... Zazdroszczę Ci tego Vectorku :D Quote
Anza&Hacker Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :loveu: http://img219.imageshack.us/img219/5666/hackercz2.jpg :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Rose: Dzięki wieeeelkie! :Rose: :bigcool: :Cool!: :bigcool: ...szczerze mówiąc nie poznała bym go :oops:.... pięknie zarówno technicznie jak i artystycznie zrobiłaś mordke - duże, gromkie brawa! Quote
Agniest Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 witam :) bardzo ładnie rysujesz :) zazdroszczę talentu... Quote
Recommended Posts