basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 u nas też napadało tyle, że autobus ze szkoly miał pół godziny spóźnienia.. ale fajnie jest, psy się wyhasają na śniegu :multi: miłego dnia :loveu: Quote
Akadna Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 basia bonnie napisał(a):u nas też napadało tyle, że autobus ze szkoly miał pół godziny spóźnienia.. ale fajnie jest, psy się wyhasają na śniegu :multi: miłego dnia :loveu: niektóre wyhasają, niektóre zmarzną....:( nawzajem! :) Quote
Bewarka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cześć! I ja jestem...doszłam, ale długo tu szłam xD Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja też się witam :loveu: Alez sie namęczyłam by wyslac tego posta :mad: Quote
Akadna Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Justys95 napisał(a):Cześć! I ja jestem...doszłam, ale długo tu szłam xD :: FiGa :: napisał(a):Ja też się witam :loveu: Alez sie namęczyłam by wyslac tego posta :mad: a jednak dotarłyście:loveu::loveu::loveu::loveu: dogo muli:placz: kiedy będzie to przejscie na nowy serwer?:shake::roll: Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Pozostaje uzbroić sie w cierpliwośc :evilbat: Quote
Akadna Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Pozostaje uzbroić sie w cierpliwośc :evilbat: Ja już ją straciłam :evil_lol: Dogo nie działało więc zajęłam się blogiem i dałam kilka nowych notek :) Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ale już działa, działa! :sweetCyb: Popraw sobie odnośnik do ostatniego bannerka, bo po kliknięciu na niego otwiera sie strona główna dogo ;) Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
Akadna Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nareszcie działa, no nie?:evil_lol: Och, tak:) Błogosławieńswo! :evil_lol: Mi się podoba, a Wam? ---> http://pl.youtube.com/watch?v=xNp7OxgFJJM Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Werka napisał(a): Mi się podoba, a Wam? ---> http://pl.youtube.com/watch?v=xNp7OxgFJJM Pewnie że tak :loveu: Już od jakiegoś czasu mam ten utworek na kom :) Quote
Akadna Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Tak, to jest świetne :) A za free ściągnęłaś? :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Co u Boksilki? :razz: W końcu udało mi się odpisać - hurra! :multi: Quote
Akadna Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 U Boksilki? Cieszy się śniegiem:) :multi: PS> A co to się tu pokazało? Jakieś linki sponsorowane?! Sio mi z tym!! :motz: Quote
:: FiGa :: Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Właśnie widzę te reklamy :mad: Ale ten ścigaz na jednej z nich to piekny jest :loveu: Quote
Luzia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Właśnie widzę te reklamy :mad: Ale ten ścigaz na jednej z nich to piekny jest :loveu: Ale jeśli dzięki tym reklamom dogo będzie działać jak dawniej to mogę się poświecić :shake: A co do motoru to masz całkowita racje :loveu: Quote
Tepes Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kiedy fotki?? Kobieto to fani wbijają drzwiami i oknami a tu nic:P pozdrawiam:) Quote
Akadna Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Właśnie widzę te reklamy :mad: Ale ten ścigaz na jednej z nich to piekny jest :loveu: :):):) [quote name='luzia']Ale jeśli dzięki tym reklamom dogo będzie działać jak dawniej to mogę się poświecić :shake: ja również [quote name='Justys95']Piosenka fajowska xD PS:Witamy :) No ba:) Super jest :D Hejo :mdrmed: [quote name='Acctiually']Kiedy fotki?? Kobieto to fani wbijają drzwiami i oknami a tu nic:P pozdrawiam:) Nie wiem:evil_lol: Soon;) pzdr.!:p Pogoda: Godzina: 15:10 Zachmurzenie: małe Opady: brak Temperatura: 3.3 stopnie C 28 dni do świąt!:x-mas: Vector opanowal już slalom między nogami, teraz uczymy się aportu:) Quote
Recommended Posts