Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej Werka pocieszę Cię ja szkołe mam w sobote i niedziele.
Wstaje o 4:30 o 5:40 mam busa jadę 1:20h od 8:00 mam zajęcia do 15:00,
o 15:45 mam busa jestem w domu na 16:30 jak dobrze pójdzie.
Hehe cały dzień zajęty cały weekend a zajęcia trwają i mają 10 min. przerwy co 3 godziny nieźle co??

:glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

A mi nawet nie było źle, nie jestem zmęczona bo to bardzo fajne i przyjemne zajęcia, w ogóle ludzie git itp. :loveu: Tylko 2 osób dzisiaj nie było i byłam sama z Michałem.
drzalka napisał(a):
Ale śliczna Lenusia, dzięki :loveu:

Ach:oops: Nie ma za co to było spontaniczne:p

To jest wg mnie słodkie:loveu: (to Vectorek jak był bardzo malutki)

I takie jedno nieudane:

Właśnie zezarłam:
-2 paluszki rybne
-wieelką gruszkę
-dużego bakusia

I jestem napełniona :diabloti:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo malutka z niej panienka i boję się że już nie urośnie:placz: ale wet daje jeszcze nadzieje
obecnie ma 52cm a i jeszcze mi grymasi jak rano zje to wieczorem nie chcę i na odwrót i nie wiem czym to spowodowane zabieram jej miskę po 30minutach już od tygodnia ale ona dalej nie kapuje że jak nie zje teraz to dopiero zje wieczorem może źle robie i powinnam jej trzyma rzarełko przez cały czas w misce??

Posted

Kitka20 napisał(a):
ooo malutka z niej panienka i boję się że już nie urośnie:placz: ale wet daje jeszcze nadzieje
obecnie ma 52cm a i jeszcze mi grymasi jak rano zje to wieczorem nie chcę i na odwrót i nie wiem czym to spowodowane zabieram jej miskę po 30minutach już od tygodnia ale ona dalej nie kapuje że jak nie zje teraz to dopiero zje wieczorem może źle robie i powinnam jej trzyma rzarełko przez cały czas w misce??

Wiesz moim zdaniem lepiej żebyś zostawiła, może się zorientuje że jest głodna? Vector to dostaje miskę z karmą o ok. 8.00 a je czasem nawet ok. 10.00 więc zostaw jej na dłużej;)

Rysuje Teklunie z tej fotki:

Troche to zdjęcie poprawiłam, tzn. rozjaśmniłam w Photo Expressie;)
Paulinaaa napisał(a):
Dobry wieczór :loveu:
.... i jak juz idziesz spac to dobranoooc :loveu:
Ale zostan jeszcze :p

Zostaje, zostaje;)

Posted

To u mnie Tequila dostaje o 9 i 21 a jak jest tak że grymasi rano to jeśli jej zostawie to zjada dopiero o 12 lub 15 apotem jedzonko wieczorne też siedzi. Kumpel mi mówi że jego Boks ma cały czas w misce jedzonko i on sobie je kiedy chcę może też tak powinnam.
łał ja się tam nie znam na przeróbkach zdjęciowych

Posted

Kitka20 napisał(a):
To u mnie Tequila dostaje o 9 i 21 a jak jest tak że grymasi rano to jeśli jej zostawie to zjada dopiero o 12 lub 15 apotem jedzonko wieczorne też siedzi. Kumpel mi mówi że jego Boks ma cały czas w misce jedzonko i on sobie je kiedy chcę może też tak powinnam.
łał ja się tam nie znam na przeróbkach zdjęciowych

A może nie dawaj jej śniadanie i kolacji tylko śniadanie o obiad? Vector tak dostaje. Śniadanie o 8.00 a obiad o 14.00. I śniadanie je ok. 10.00 a obiad muci na miejscu.

E tam, to proste, po prostu weszłam w ten program, potem oświtlenie i focus i sobie wybrałam nateżenie i jest;)