Akadna Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Dobranoc :sleep: Jurto dam fotke w MUNdurniu:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 nooo.. właśniee... nie daje fotów z mundurkiem... chytra jakaś :cool3: i lansować się nie chce :evil_lol: Quote
olifka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Werka']DankujemxDD Dzisiaj było rozpoczęcie roku szkolnego:) Mamy okropne mundurki.... z niebieskiego "dżinsu" a w dodatku są za duże! Wyglądamy jak woźni..:zly7: My mamy moherowe kamizelki wkładane przez głowe:eviltong: Tzn jeszcze ich nie widziałam bo dopiero od poniedziałku ale tak to sobie wyobrażam:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ja dzisiaj będąc w szkole odwiedziłam część, gdzie jest gimnazjum - a Ci bez mundurków, co to ma być! :shake: :p Czekam na zdjęcia :) Quote
DORRAG Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Werka']DankujemxDD Dzisiaj było rozpoczęcie roku szkolnego:) Mamy okropne mundurki.... z niebieskiego "dżinsu" a w dodatku są za duże! Wyglądamy jak woźni..:zly7: :evil_lol: :evil_lol:..... Ja sie ciesze że za moich czasów nie było mundurków:multi: A tak wogóle to cześć:p Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Już jest jutro:siara::siara::siara::diabloti: Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']My mamy moherowe kamizelki wkładane przez głowe:eviltong: Tzn jeszcze ich nie widziałam bo dopiero od poniedziałku ale tak to sobie wyobrażam:cool3: buuuuhahhaha... i bereciki do komletu??? :loveu::loveu::loveu: cześć werka .... :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='DORRAG']:evil_lol: :evil_lol:..... Ja sie ciesze że za moich czasów nie było mundurków:multi: A tak wogóle to cześć:p a my mieliśmy .... fartuszki szkolne... cała polska łaziła w tym samym... ależ to było fajne :loveu::loveu::loveu: :cool1: Quote
basia2202 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] a my mieliśmy .... fartuszki szkolne... cała polska łaziła w tym samym... ależ to było fajne :loveu::loveu::loveu: :cool1:[/FONT] oo.. taaak.. za moich czasów w podstawówce też dawno temu były fartuszki, takie granatowe:p jeden miałam taki w stylu "pani woźna" a drugi wyjściowy, z falbanką :evil_lol: :diabloti: cze werka!! dawa te foty zamundurzone!! :mad::p Quote
clockwork Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]dawa ten mundurek, póki jeszcze nie poszedł w zapomnienie... i powiedz... faktycznie ludziska noszą??? bo mi sie nie chce wierzyć że to sie przyjmie.... myśle że to kasa wypieprzona w błoto no to sie nagadałam. pozdro :diabloti:[/FONT] Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Werka, witaj! W końcu jesteś! :) Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No i gdzie te mundurki:obrazic::obrazic: Quote
Wyjątek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 mundurek, mundurek, mundurek! :lmaa::lmaa: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuuhahhaha... i bereciki do komletu??? :loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz moherowe i sakiewki na drobne ;)na ofiarę dla OD :diabloti:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] a my mieliśmy .... fartuszki szkolne... cała polska łaziła w tym samym... ależ to było fajne :loveu::loveu::loveu: :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tak i można se było długopisami pisać na pleckach tych fartuszków :eviltong::eviltong::eviltong: Cze Werka :multi::multi::multi::multi::multi:.....no daj już te fotę w murdunku;) [/FONT] Quote
Paulina. Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hellloooł :loveu: Przyszłysmy z rewizytką :cool3: I od razu mówimy, ze boksilla bałdzo nam sie podobuje ! Daj foteckę mundurka daj ! Biedne wy jestescie.. jakies mo(c)herowe kamizelki, ubranka ala wozni :shake: Wspólczuje. Nam kazali tylko kupic granatową bluzę bez napisów.. (haha:cool1: ) Pozdrawiamy faflaka! Quote
Akadna Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Przepraszam Was kochani za moją nieobecność. Postaram się nadrowić zaległości,wstawić Wam zdjęcia Vectorka i być częsciej na Foto blogu;) pozdrawiam, długo nieobecna Werka Quote
Anza&Hacker Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Jakie tam fotecki Vectorka?! - Ty nam tu MUNDUREK dawaj! :cool3: ...i to migiem!!!!:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Werka napisał(a):Przepraszam Was kochani za moją nieobecność. Postaram się nadrowić zaległości,wstawić Wam zdjęcia Vectorka i być częsciej na Foto blogu;) pozdrawiam, długo nieobecna Werka Cześć :loveu: Trzymam za słowo ;) Ładny bannerek :) I mundurek ! :multi: :cool3: Quote
leemonca Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 witam się, bo jestem tu pierwszy raz:cool3: , a Vectorek jest śliczny, śliczny, śliczny i ma ogonek jak mój Hakerek :loveu: Quote
Akadna Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Anza- a nie przerazicie się moją brzydotą? :cool3: no dobra, zrobie zdjecie w mundurku w szkolnej łubikacyjjj:PP Witaj Leemonca:) Boksie z ogonkiem rulezzz! :) (i te bez tysh) :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cześć Werka :) czekam na fotki mundurka, jestem ciekawa jak wygląda :) Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]to ja czekam na fotki umunurowanej uczennicy w kiblu :cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts