Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Werka']DankujemxDD

Dzisiaj było rozpoczęcie roku szkolnego:) Mamy okropne mundurki.... z niebieskiego "dżinsu" a w dodatku są za duże! Wyglądamy jak woźni..:zly7:
My mamy moherowe kamizelki wkładane przez głowe:eviltong: Tzn jeszcze ich nie widziałam bo dopiero od poniedziałku ale tak to sobie wyobrażam:cool3:

Posted

[quote name='Werka']DankujemxDD

Dzisiaj było rozpoczęcie roku szkolnego:) Mamy okropne mundurki.... z niebieskiego "dżinsu" a w dodatku są za duże! Wyglądamy jak woźni..:zly7:

:evil_lol: :evil_lol:..... Ja sie ciesze że za moich czasów nie było mundurków:multi:

A tak wogóle to cześć:p

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']My mamy moherowe kamizelki wkładane przez głowe:eviltong: Tzn jeszcze ich nie widziałam bo dopiero od poniedziałku ale tak to sobie wyobrażam:cool3:

buuuuhahhaha... i bereciki do komletu??? :loveu::loveu::loveu:

cześć werka .... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='DORRAG']:evil_lol: :evil_lol:..... Ja sie ciesze że za moich czasów nie było mundurków:multi:

A tak wogóle to cześć:p

a my mieliśmy .... fartuszki szkolne... cała polska łaziła w tym samym... ależ to było fajne :loveu::loveu::loveu: :cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
a my mieliśmy .... fartuszki szkolne... cała polska łaziła w tym samym... ależ to było fajne :loveu::loveu::loveu: :cool1:
[/FONT]

oo.. taaak.. za moich czasów w podstawówce też dawno temu były fartuszki, takie granatowe:p jeden miałam taki w stylu "pani woźna" a drugi wyjściowy, z falbanką :evil_lol: :diabloti:

cze werka!! dawa te foty zamundurzone!! :mad::p

Posted

[FONT=Arial]dawa ten mundurek, póki jeszcze nie poszedł w zapomnienie...
i powiedz... faktycznie ludziska noszą??? bo mi sie nie chce wierzyć że to sie przyjmie.... myśle że to kasa wypieprzona w błoto

no to sie nagadałam. pozdro :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuuhahhaha... i bereciki do komletu??? :loveu::loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz moherowe i sakiewki na drobne ;)na ofiarę dla OD :diabloti:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tak i można se było długopisami pisać na pleckach tych fartuszków :eviltong::eviltong::eviltong:

Cze Werka :multi::multi::multi::multi::multi:.....no daj już te fotę w murdunku;)
[/FONT]

Posted

Hellloooł :loveu:
Przyszłysmy z rewizytką :cool3: I od razu mówimy, ze boksilla bałdzo nam sie podobuje !

Daj foteckę mundurka daj !
Biedne wy jestescie.. jakies mo(c)herowe kamizelki, ubranka ala wozni :shake:
Wspólczuje. Nam kazali tylko kupic granatową bluzę bez napisów.. (haha:cool1: )

Pozdrawiamy faflaka!

Posted

Przepraszam Was kochani za moją nieobecność. Postaram się nadrowić zaległości,wstawić Wam zdjęcia Vectorka i być częsciej na Foto blogu;)

pozdrawiam,
długo nieobecna Werka

Posted

Werka napisał(a):
Przepraszam Was kochani za moją nieobecność. Postaram się nadrowić zaległości,wstawić Wam zdjęcia Vectorka i być częsciej na Foto blogu;)

pozdrawiam,
długo nieobecna Werka

Cześć :loveu:
Trzymam za słowo ;)

Ładny bannerek :)

I mundurek ! :multi: :cool3:

Posted

Anza- a nie przerazicie się moją brzydotą? :cool3: no dobra, zrobie zdjecie w mundurku w szkolnej łubikacyjjj:PP

Witaj Leemonca:) Boksie z ogonkiem rulezzz! :) (i te bez tysh) :evil_lol: