Kiłi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzieńdoberek Werko! To jak wczoraj było 6 to teraz jest 5, co nie?:diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Kiłi']Dzieńdoberek Werko! To jak wczoraj było 6 to teraz jest 5, co nie?:diabloti: :evil_lol: to dzisiaj 4???? :razz::razz::razz: Quote
Wyjątek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A ja tak po prośbie :D Zeby mi znów bannerek zmienić :D Bo galeryjke mamy jednak wspólną :D Quote
Szarik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jeszcze 2 dni, si? A jak możemy Ci pomóc, Wyjątek? Quote
Wyjątek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A nożeby podpis był jedne taki jak tytuł galerii i zeby cały bannerek był jednym odnosnikiem a nie, że jak klikam na Game to co innego a jak na Gere to co innego ;) Quote
Szarik Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ok, rozumiem. Ale ja się za to raczej nie wezmę, spodziewam sie, że się minę z Twoimi oczekiwaniami ;) Grafik ze mnie taki, jak z Szarika Yorkuś :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Monika... :mad: Piękne bannerki robisz :loveu: Ja też się kiedyś do Ciebie o jeden uśmiechnę :p To już jutro! :multi: Czekamy na powrót! :multi: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Piekne Bannerki to były, jak klikałam w Photoshopie, teraz chała, amatorka i różne takie. Uśmiechać się możesz ;) Juz jutro? Juz jutro 2 września? :( (Wybacz Werka, Twój przyjazd prawie zgrywa się z najgorszym dniem w całym roku) Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No właśnie... Juz juto 2 wzreśnia...?? cholera a ja mam 7ego egzamin-poprawke a nadal nic nie umiem i siedzę na dgm...:diabloti: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ;)....heyka .....wracajta już ....no tak dziś 1szy :diabloti:jeszcze 1 dzień;) Quote
clockwork Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)....heyka .....wracajta już ....no tak dziś 1szy :diabloti:jeszcze 1 dzień;) i jeszcze 1 i jeszcze raz...:cool1: dzieciaki w poniedziałek do szkoły!!!! :multi::multi::multi: KONIEC LEBERSTWA!!!! :multi::multi::multi::diabloti: hejka :hmmmm:.... gzdie ja jestem....:hmmmm: nie istotne.... :oops: dzieńdobry gospodynio blogasa wracajaca jutro :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='clockwork'] dzieciaki w poniedziałek do szkoły!!!! :multi::multi::multi: KONIEC LEBERSTWA!!!! :multi::multi::multi::diabloti: I dobrze im tak:diabloti:;):evil_lol::evil_lol: Cze wracajaca jutro:p:lol!: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 madzia i medor napisał(a):I dobrze im tak:diabloti:;):evil_lol::evil_lol: Phi! A jak urlopik się skończył to też Wam dobrze było, hm? :p Clockwork - nie pij tyle, bo już nie wiesz gdzie jesteś :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A ja mam jeszcze miesiąc, o! :D Piekne czasy studenckie :D szkoda tylko , że piatek bedzie taki stresujący :roll::roll: Wracajta szybciej!!:cool3:;) Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Phi! A jak urlopik się skończył to też Wam dobrze było, hm? :p Jasne:multi::multi::multi::diabloti: Wyjątek napisał(a):A ja mam jeszcze miesiąc, o! :D Piekne czasy studenckie :D szkoda tylko , że piatek bedzie taki stresujący :roll::roll: Wracajta szybciej!!:cool3:;) Ja tyż mam jeszcze miesiąc, aż misiąc, cały długi, wspaniały miesiąc:loveu::loveu: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Racja, racja, urlopik piechotą nie chodzi :) Jak i wakacje... Quote
Akadna Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Witajcie Kochani Dogomaniacy!! Wróciłam dzień wcześniej! Ale za Wami tęskniłam!! Foteczek dzisiaj Wam nie dam,jestem zmęczona... A na Korczuli było przesuper:) Byliśmy tam już 2 raz:razz: Widok z balkonu wspaniały, a morze czyste jak łza;) Kto byuł, wie że tam jest przepięknie:p Buziaki:** Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 AAAA!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Witaj Werko na różowo!!! :loveu: :loveu: :loveu: Cieszymy się, że już jesteś i to na dodatek dzień wcześniej! :) Wyjazd na pewno się udał, a i fotek zapewne zatrzęsienie... ;) Odpoczywaj, a my czekamy aż zregenerujesz siły i opowiesz nam coś więcej :) Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 WItamyyyyy! Widzisz, jak na Ciebie tu czekałyśmy wszystkie ? Czekamy na dalsze relacje i na zdjęcia, ale najpierw odpocznij! (Dlaczego na różowo...) :D Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witaj:multi::multi: Dawaj foty, w nocy odpoczniesz:diabloti:;) Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Werka']Witajcie Kochani Dogomaniacy!! Wróciłam dzień wcześniej! Ale za Wami tęskniłam!! Foteczek dzisiaj Wam nie dam,jestem zmęczona... A na Korczuli było przesuper:) Byliśmy tam już 2 raz:razz: Widok z balkonu wspaniały, a morze czyste jak łza;) Kto byuł, wie że tam jest przepięknie:p Buziaki:** :multi::multi::multi:witajta wrócone Quote
Akadna Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 a na różowo bo tak was lubiemxDD Quote
drzalka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witamy :multi: :multi: :multi: i na fotorelacje czekamy :loveu: Quote
Recommended Posts