Akadna Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 ale on nie usycha dlatego ze nie ma wody :lol!: wylko dlatego że już pyłek został przeniesiony:) Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale zmyrszczek..... http://img169.imageshack.us/img169/8673/92590047ft2.jpg fajny samouczek ;)może kiedyś skorzystam przy robieniu jakiegoś banerka Quote
Akadna Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 zauważył dzieciaki idące ulicą;) cieszkam się że zrozumiałaś :) ale nie wiedzialabym jak się to robi ze mojej koffanej Drzalki:loveu: Drzal, dziekuje! :) Quote
Akadna Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć :p Oglądnełam fotki, sliczne:loveu: Hey;) dziekuje :oops: Quote
drzalka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jejku ale Vekto jest ogromny i baardzo pomarszczony .. super :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Szarik']No ja Ci dam dzisiaj nie będzie! Myślisz, że po co ja tu wchodzę? He, hę, HĘ!? Foty jak najszybciej, albo moi ludzie Cię znajdą ;) buuuhahaahhaha... groźby karalne sie tu pojawiają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masiakra... strach sie bać... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 no i ze starchu zapomniałam sie witnąć... :oops: HELLOŁ... gospodarze :multi::multi: Quote
Akadna Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='drzalka']Jejku ale Vekto jest ogromny i baardzo pomarszczony .. super :loveu: :loveu: :loveu: I za to go kocham:loveu: [quote name='clockwork']buuuhahaahhaha... groźby karalne sie tu pojawiają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masiakra... strach sie bać... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']no i ze starchu zapomniałam sie witnąć... :oops: HELLOŁ... gospodarze :multi::multi: O takiej rzeczy zapomnieć...:shake: musiałaś się baaardzo przestaszyć.. :glaszcze: HELLOŁ odwiedzająca;) zaraz dam wam fotke mojego nowego dzieła;) Kory-skejcika:D Quote
Akadna Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 chciałam Was powiadomić, moi koffani odwiedzający, że w od 18.08 to 2.09 mnie nie będzie, ponieważ wyjeżdżam;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No właśnie - gdzie będziesz wypoczywać? Będziemy tęsknić i zaglądać, żeby galeria kurzem nie zarosła :roll: ;) Quote
bonita Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No chwal się gdzie jedziesz fotkować:cool3::cool3::cool3: Quote
Akadna Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 DZIEŃ DOBRY;) [quote name='Szarik']A gdzież to Nas opuszczasz? [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No właśnie - gdzie będziesz wypoczywać? Będziemy tęsknić i zaglądać, żeby galeria kurzem nie zarosła :roll: ;) [quote name='bonita']No chwal się gdzie jedziesz fotkować:cool3::cool3::cool3: Jadę do Chorwacji:multi: Niestety bez psiurka, bo on by takiej podróży nie wytrzymał... to 2 dni jazdy.... Piesio zostanie z siostrą;) Po powrocie dam wam zdjecia morza itp.;) godzina 8:47, przebłyski słońca zza chmur:razz: Quote
Wyjątek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cześć ja tez jutro jadę:) Ale na mazury. I z psiskiem :D A w Chorwacji pieknie. Gdzie dokładnie sie wybierasz? p.s. dzieki za bannerek!!! Quote
Akadna Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Wyjątek']Cześć ja tez jutro jadę:) Ale na mazury. I z psiskiem :D A w Chorwacji pieknie. Gdzie dokładnie sie wybierasz? p.s. dzieki za bannerek!!! nie ma za co Moniko;) Jadę na wyspę, na Korczulę:D Jak się cieszę:D :bigcool: Rozważaliśmy możliwość pojechania z piakiem ale to baaardzo długa pozdróż.... ;( Miłego wypoczynku Wyjątku:D jesli chcecie to posłuchajcie sobie tej piosenki, b. fajna;) Joss Stone- Tell me Quote
Rybka_39 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :loveu:Witanko, ale Ci dobrze:cool3: PS dzieki za rysuneczek Kory:loveu: Quote
Akadna Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='evaxon']siemankooooo:multi::multi::multi::multi: Witaaaajj:evil_lol: [quote name='Rybka_39']:loveu:Witanko, ale Ci dobrze:cool3: PS dzieki za rysuneczek Kory:loveu: Helloł, nie ma za co;) Właśnie robim nastepny:D:p Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :multi:witanko .... ale milutki avatarek...:loveu:. no to się podróż szykuje...;) Quote
Akadna Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witanko .... ale milutki avatarek.... no to się podróż szykuje... Witaj Alicjo;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Bry! Udanego wypoczynku zyczymy Bry dzionek Olivio;) Dziękujemy:D Kochani, jest już sobota.... Za ok. pół godziny wyjeżdżam z moją rodzinką do Chorwacji, do Priżby na Korcule. Podróż będzi trwala ok.2 dni..Naprawde nie chce Was Kochani zostawiać ale tak już jest w życiu- coś za coś niestety Pakujemy się właśnie.... Ściskam wszystkich odwiedzających moją galeri baaaardzo mocno i przesyłam moc buziaczók dla każdego, tak żeby chociarz po dwa na każdy dzień mojej nieobecności starczyło Odwiedzajcie galeryjke żeby kurzem nie zarosła;) I takim oto arystystycznym akcentem żeganym się z Wami, 3majcie się ciepło i wymiziajcie psiaki:D Rybko_39- to twoja Korcia;) Pozdrawiam i jeszcze raz przesyłam moc buziaczków, wiecej już tu nie zajrze, aż do 02.09 :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :razz:no to poczekamy do 2 września .....do miłego ;) Quote
Recommended Posts