Akadna Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 To teraz wszyscy chcą ode mnie bannerki, hih :) Kitka, Drzalka, oczywiście ze wam zrobie jesli chcecie;) ale najpierw Wyjątek:) Pinczerka_i_Gizmo- zrobie dzis foty i je tu wstawie, bo dzis ladna pogoda;) Quote
Akadna Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 prosze Wyjątek oto twój bannerek (prosze nie bic jak bedzie brzydki, nie mam programu do robienia bannerow, wszystkie robie w paintcie) A teraz objaśnienia: Ten banner sklada sie z dwoch oddzielnych częsci. Nic sie nie martw! Nie bedzie wydac ze to nie jest jeden banner. Podpis jest juz podlinkowany- Galeria Gamy po lewej- Gery po prawej. W przypadku gdybys nie mogla uporac sie z podpisem- napisz mi na gg swoje haslo- wejde w twoj panel uzytkownika i podlinkuje to co sie odlinkowalo,albo zepsulo. Banner jest wymiarowy-modzi niepowinni sie czepiac o wielkosc;) Kitka-powiedz mi jaki chcesz ten bannerek;) Godzina 8:47, świeci słońce, temperatura 29.9 stopni C (w słońcu):smilecol: Quote
Kitka20 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 kurde nie wiem a jaki mam wybór? i co potrzebujesz? najlepiej z ostatnich zdjęć wystarczy wizerunek Tequili i jakiś fajny tekst:P Quote
Akadna Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Kitka20']kurde nie wiem a jaki mam wybór? i co potrzebujesz? najlepiej z ostatnich zdjęć wystarczy wizerunek Tequili i jakiś fajny tekst:P Ok, Kitka;) Drzalka, proszę: Quote
Akadna Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='drzalka']dzieki .... :) Kitka, może byc? jak cos to zrobie inne;) EDIT: nie udało się wstwić :(;/ (ciekawe czy teeraz sie uda...) Shot at 2007-08-14 Quote
bonita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj twórczyni ślicznych banerków :loveu: Quote
Kitka20 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Może być ale jak go teraz z odnośnikiem wstawić w podpis?? Quote
bonita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Kitka20']Może być ale jak go teraz z odnośnikiem wstawić w podpis?? Tu wszystko pisze :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74949 Quote
Wyjątek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Werka']prosze Wyjątek oto twój bannerek (prosze nie bic jak bedzie brzydki, nie mam programu do robienia bannerow, wszystkie robie w paintcie) A teraz objaśnienia: Ten banner sklada sie z dwoch oddzielnych częsci. Nic sie nie martw! Nie bedzie wydac ze to nie jest jeden banner. Podpis jest juz podlinkowany- Galeria Gamy po lewej- Gery po prawej. W przypadku gdybys nie mogla uporac sie z podpisem- napisz mi na gg swoje haslo- wejde w twoj panel uzytkownika i podlinkuje to co sie odlinkowalo,albo zepsulo. Banner jest wymiarowy-modzi niepowinni sie czepiac o wielkosc;) Kitka-powiedz mi jaki chcesz ten bannerek;) Godzina 8:47, świeci słońce, temperatura 29.9 stopni C (w słońcu):smilecol: Yuppi :D :multi: Tylko jest jednen problem. Nie ważne czy nacisne po lewej stronie czy po prawej- zawsze wchodzi do galerii Gery! :cool3: Quote
Kitka20 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Juppiiii udało się dzięki Werka:loveu: dzięki bonita:loveu: Quote
Akadna Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='bonita']Witaj twórczyni ślicznych banerków :loveu: Witam Bonitko;) [quote name='Rybka_39']Witam i o DUŻe fotki pytam:multi: Będą wieczorem [quote name='Wyjątek']Yuppi :D :multi: Tylko jest jednen problem. Nie ważne czy nacisne po lewej stronie czy po prawej- zawsze wchodzi do galerii Gery! :cool3: Więc musisz mi podać swoje hasło przez gg:razz: [quote name='Kitka20']Juppiiii udało się dzięki Werka:loveu: dzięki bonita:loveu: Nie ma za co:) [quote name='drzalka']Witam ... Heloł:p A tera ide sobie zrobić avek:razz: :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witanko.... :multi: w tym paskudnym dniu :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Łee czyli lubisz taką pogode? :o :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Cześć! Czekamy na obiecane fotki.... ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Werka']U mnie świeci słońcE!! :multi: :crazyeye: :loveu: Szczęsciara.... :watpliwy: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 cześć WERKA... że sie tak wcisne między zdania- NIE CHCE BANERKA- mam piękny :diabloti::diabloti: pozatym pozdrawiam WAS z Alicją razem :eviltong::eviltong: Quote
Akadna Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć! Czekamy na obiecane fotki.... ;) No to czekajcie :p [quote name='g_o_n_i_a']:crazyeye: :loveu: Szczęsciara.... :watpliwy: :eviltong::eviltong: [quote name='clockwork']cześć WERKA... że sie tak wcisne między zdania- NIE CHCE BANERKA- mam piękny :diabloti::diabloti: pozatym pozdrawiam WAS z Alicją razem :eviltong::eviltong: A jeszcze piękniejszy to ty masz avatarek:razz: :cool3: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Werka'] A jeszcze piękniejszy to ty masz avatarek:razz: :cool3: :evil_lol: i jaki sexi :cool3::cool3: :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Werka']No to czekajcie :p PHI! :obrazic: :diabloti: Quote
Recommended Posts