g_o_n_i_a Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Werka napisał(a):Bry Azulki! :hand: Dziś szaro i buro :diabloti: A bry :p Oj szaro, buro, deszczowo... I jeszcze sie pochorwalam :shake: Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 justys95 napisał(a):Fajowego masz psa ;) Jestem! Dziekuje;) Cieszkam siem!xD Sznaucerka-Balbina napisał(a):Coś koło 12, 1 ;) No a ja o 22.00:D g_o_n_i_a napisał(a):A bry :p Oj szaro, buro, deszczowo... I jeszcze sie pochorwalam :shake: Witajta Goniu (czy ty masz na imie Gosia??) :)....... :przytula: Dżem dobry ludzie;) Godzina-7.57, Niebo-zachmurzone, Opady atmosferyczne-deszcz, Temperatura- 17.0 stopni C:diabloti: Quote
olifka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Tak, i kocha jak się na nią mówi Gocha :evil_lol: Na mazurach dzisiaj słoneczko zawitało z rana :) Cóż miałam za piękne przebudzenie. Otwieram oczy a tu mi prosto słońce walnęło.... Myślałam że zaraz tam oślepnę.... Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 obiecałam-wstawiam:);) To zdjecie na podstawie którego robiłam rysunek: I rysunek;) Quote
drzalka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 SUper rysunek:multi: .. tylko głowa troche malawa ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Werka napisał(a): Witajta Goniu (czy ty masz na imie Gosia??) :)....... :przytula: Dżem dobry ludzie;) Godzina-7.57, Niebo-zachmurzone, Opady atmosferyczne-deszcz, Temperatura- 17.0 stopni C:diabloti: Tak, mam na imie Gosia :p, a do mnie mozna mówić jak przypasuje, byleby nie Gocha albo Gośka :eviltong: - moze byc gonia, goniasta i takie tam :diabloti: Błeee ale pogoda :shake: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Tak, i kocha jak się na nią mówi Gocha :evil_lol: Pf :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: Śliczny rysunek wg mnie!! :loveu: Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 drzalka napisał(a):SUper rysunek:multi: .. tylko głowa troche malawa ;) Wiem, i tak ją powiększałam, ale jak widać nie wyszło;) A poza tym to mi się podoba:) g_o_n_i_a napisał(a): Śliczny rysunek wg mnie!! :loveu: Mi też sie podoba tylko klata za duż i glowa za mala:) Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ;)rysuneczek niczego sobie:loveu:...tylko troszkę główeczkę poprawić ;) witanko w Faflunkowie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Werka napisał(a):Wiem, i tak ją powiększałam, ale jak widać nie wyszło;) A poza tym to mi się podoba:) Mi też sie podoba tylko klata za duż i glowa za mala:) No z głową się zgodzę. ;) Poprawki mozna nanieść i pochwalić się rysunkiem jeszcze raz, o :loveu: Quote
Bewarka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Widzę już rysunek...:D bardzo fajnie ci wyszedł! :) PS:Dzięki Basia... Quote
DORRAG Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witam Się:p Widziałam rysynek, sliczny:loveu: Quote
ferraribox Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ferraroboksiki pozdrawiają. Rysunek super,foteczki też:lol: Zapraszam do nas. Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)rysuneczek niczego sobie:loveu:...tylko troszkę główeczkę poprawić ;) witanko w Faflunkowie :loveu::loveu::loveu::loveu: wiem wiem;):) g_o_n_i_a napisał(a):No z głową się zgodzę. ;) Poprawki mozna nanieść i pochwalić się rysunkiem jeszcze raz, o :loveu: Tylko kredke nie tak latwo wymazac itp.... ale zrobie inne;) nie martwta siem xD justys95 napisał(a):Widzę już rysunek...:D bardzo fajnie ci wyszedł! :) Dziekuje:D DORRAG napisał(a):Witam Się:p Widziałam rysynek, sliczny:loveu: Hej Dorrag:) Dziekuje :p ferraribox napisał(a):Ferraroboksiki pozdrawiają. Rysunek super,foteczki też:lol: Zapraszam do nas. Dziekuje:) Napewno wpadne;) Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a):BRY!!!!!!!!! :multi: Bry, KlocusiowaxD Godzina 20:00, szaro, buro i pochmurno:diabloti: Mam nowy bannerek! (wlasnej roboty:cool3:) Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witamy, przyszłysmy z rewizytą i to z wielka checią bo tu boksiowo:loveu: Bannerek bardzo ładny,. Ja bardzo żałuję, że nie umiem robić :shake: Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Cesc!:hand: A niby ze ja umiem robic?:lol!: (zradze ci moja tajemnice, ja te bannerki robie w paintcie:eviltong:)Rybka_39 ma bannerek ode mnie jak chcesz to Tobie też mogę zrobic;) Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A dasz radę taki podwójny? W sensei, że po lewej stronie jest GAMA i jak po lewej stronie banerka sie klika to wchodzi do jej galerii, a po prawej ze GERA i jak sie klika to do jej? Ktos tu ma taki banerek... Bardzo mi sie podoba tym bardziej że mam teraz 2 galerie do prowadzenia :d tylko, że ja nie umiem robic:placz: bo sam baner to ja nawet sama mogę zaprojektowac. tylko nie wiem jak ta 'sztuczke' zrobic Quote
Akadna Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Wyjątek napisał(a):A dasz radę taki podwójny? W sensei, że po lewej stronie jest GAMA i jak po lewej stronie banerka sie klika to wchodzi do jej galerii, a po prawej ze GERA i jak sie klika to do jej? Ktos tu ma taki banerek... Bardzo mi sie podoba tym bardziej że mam teraz 2 galerie do prowadzenia :d tylko, że ja nie umiem robic:placz: bo sam baner to ja nawet sama mogę zaprojektowac. tylko nie wiem jak ta 'sztuczke' zrobic oczywiscie ze dam rade:) Rybka_39 ma nawet "poczwórny" ode mnie :lol!: agaciaaa napisał(a):Witamy :) bardzo ładny rysunek :loveu: Witaj Agacia;) Dziekuje:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cześć! :) Ja tu przychodzę, gotowa na boksiowe fotki, a tu co? Tylko nagadane :mad: Ale i tak nam się tu spodobało, więc obiecujemy wpadać częściej :loveu: Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witamy.. mi tez by się przydał nowy banerek :siara: :eviltong: Quote
Recommended Posts